2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 9.9人玩Game,Game玩人?
go

[疑難雜症] 9.9人玩Game,Game玩人?   [複製鏈接]

笑傲無雙

呢隻game其實又真係幾好玩~ 景色一流,玩過咁多online game確實隻game太多創新位,
eg 坐馬車,船  做綁匪  坐監  殺頭......等  ,真係創意無限! 之不過玩左一排我已經放棄lu~

因為9陰實在有太多不必要既浪費時間
果然係玩耐性, 就好似生活既體力....可以係邊到買到d藥回復體力?藥師整唔整到回復體力既藥?
每5分鐘回復咁少體力 ,乜都要時間,夜晚12點重置體力睇到都kai,以為會比返晒體力,點知原來又係要等時間。。。

門派戰,奪書,刺探,禁地 呢d都係9陰主要玩法,不過玩耐左就發覺d人雙開黎互洗,拎秘笈,雖然呢d可以講係預左
但就係因為互洗令隻game最主要特色大減!~  即使隻game無人物等級,只要你拎好勁既秘笈已經足夠,不過就係無人物等級,
搞到日日來來去去都係玩果d, 一係同人pk   長期黎講好快就悶悶地 ,

到講下打怪同人比武, 打緊怪或者同人比武, 可以話無得食藥黎打, 食藥都要CD ,無得比人即刻+到血, 我唔知係好事定壞事~ 所以你唔夠秋就係唔夠秋~
因為當你進入戰鬥,你根無可能食藥(除飛人地放你一馬) , 隻game重點一開始講什麼玩技術 <<<呢樣就見人見智la ( 笑。。。)

最後我始終最不滿既係9陰成個生活系統 <<什麼生活心得上限 ,體力 全部都要時間CD~ 加上成個9陰生活系統太複雜
正係睇呢點 就知道Game玩人 ~  

p.s玩左華服1個月已經抵受不了  互洗,時間CD,等問題
(可能無左人物等級又真係唔知玩乜, <<有人視呢d係好係壞 就見人見智)

笑傲無雙

所以体力值一用完 我就訓教做其他野/ 等12點先開始用 一路用一路回 ha 玩得生活技能 就預左開幾個小號。。體力有排用
至於奪書互刷 我又唔係好見。 事關 一d多人d既門派 d人書都未拎到就比人掃番出去

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

呢隻game其實一定要同人一面吹水一面玩,如果唔係你會覺得呢隻狗屎不如

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

享受PK技術
我個人黎講係鐘意依到D PK真係玩技術,唔係話裝備+12呀8星呀果D就嬴哂

比樓主個 9.9 騙左入來 @@ (以為有公測時間tim~~)

可以係邊到買到d藥回復體力?藥師整唔整到回復體力既藥?
現在來說係冇ge , 但有一種藥好似係官方活動送ge  食完會即刻 +30體力

門派戰,奪書,刺探,禁地 呢d都係9陰主要玩法,不過玩耐左就發覺d人雙開黎互洗,拎秘笈
我估樓主應該係玩港服 ,  因為係國服  ,  你要搶到一本書已經好唔容易 , 更何況有時間比你互洗

打緊怪或者同人比武, 可以話無得食藥黎打, 食藥都要CD ,無得比人即刻+到血, 我唔知係好事定壞事~ 所以你唔夠秋就係唔夠秋~
呢個你就錯la , 你冇試過比人打暈/ 倒地時 人地食藥??

什麼生活心得上限 ,體力 全部都要時間CD~ 加上成個9陰生活系統太複雜
當你自己得幾個鐘玩 , 人地24小時不停咁玩 , 你就會發覺呢個設定係幫緊你
生活系統太複雜??  買書學左點整 > 儲材料 > 消耗體力去整.  連咩怪出咩材料 , 咩材料都得買 , 材料點種出來都有教學
相信係你沒看就玩  ,  有很多野系統都教左你.

忍影世界 笑傲無雙

-武- 發表於 12-8-26 08:10 PM
呢隻game其實一定要同人一面吹水一面玩,如果唔係你會覺得呢隻狗屎不如

你玩邊隻online game唔會同人吹水-.-
唔吹水同玩單機有咩分別....

笑傲無雙 玩過星曲WEB

成隻GAME我只係覺得"官銀"呢個設定最ON狗= ="
要聲望先可以TG又係ON狗野..............

笑傲無雙

我唔知你地對隻game點la
我自己玩左差唔多1個月都玩悶 ~~~
唔係TG 就MS , 奪書
無左人物等級  真係玩得幾hea...都唔知自己玩緊乜  

忍影世界 笑傲無雙

kingiskings 發表於 12-8-26 10:35 PM
...

點on9法呢-.-
官銀拎黎交易好正常....
要聲望先TG到都好正常-.-
點都要有d條件先開放新野比你...

笑傲無雙

體力方面咁樣設定唔係話唔好既~就因為唔可以不斷出材料~
咁先可以同玩家亙利亙用~如果唔係變左自己同自己玩~

門派戰,奪書,刺探,禁地真係玩得耐都幾悶  不過又諗下其他ONLINE GAME未又係咁
日日打怪升LV 副本打裝 基本上唔會有咩唔同 九陰這模式我已經覺得算唔錯了
亙洗我唔覺太多 不過隻GAME有得雙開真係好無奈 希望改左佢 禁雙開

PK唔比人即時加血我覺得冇咩問題   即時加血果D根本係鬥食水  都唔知要打幾耐  
技術方面是有的 控得唔好 用錯一招就比人扣血 這一線之差膀敗才好
另外咁樣可以令副本難度高D  如果比你打怪打王係咁食水 真係會冇哂難度

生活系統非常容易上手....心得上限有限制是正常的 唔係既話心得無限 你一陣就可以升爆

笑傲無雙

除左禁地需要勁多時間外 其他系統都唔錯

kingiskings 發表於 12-8-26 10:35 PM
...

我覺得官銀交易要收手續費先最無奈,
碎銀如果有得交易要收手續費我就接受到,
官銀最主要來源都係點數換,真金白銀出錢買,
就好似同人地交易點數要扣緊d俾返佢公司咁

忍影世界 笑傲無雙

1天野銀次1 發表於 12-8-26 11:37 PM
體力方面咁樣設定唔係話唔好既~就因為唔可以不斷出材料~
咁先可以同玩家亙利亙用~如果唔係變左自己同自己玩 ...

請問你副本打到邊-.-
後面d禁地都幾難打-.-

ts02322638 發表於 12-8-26 09:26 PM
你玩邊隻online game唔會同人吹水-.-
唔吹水同玩單機有咩分別....

我念玩緊LOL果陣冇人得行吹水瓜

ts02322638 發表於 12-8-27 12:40 AM
請問你副本打到邊-.-
後面d禁地都幾難打-.-

識技巧同D隊友肯聽指揮好易打

笑傲無雙

問題係,你地唔覺得無人物等級好似好快玩悶,
無乜目標,。。
又或者你地長玩,以咩為目標。。
因為我玩左1個月,日日都係個d
悶到已家上線開紅同人挑機

小惡風  升LV=唔洗讀書番工既人,除非你搵人升/用外掛 九陰唔洗追LV,慢慢玩識玩就唔哂時間  發表於 12-8-27 02:38 PM

忍影世界 笑傲無雙

jason321456 發表於 12-8-27 03:24 AM
問題係,你地唔覺得無人物等級好似好快玩悶,
無乜目標,。。
又或者你地長玩,以咩為目標。。

咁你玩其他game升lv有咩目標=.=

笑傲無雙

算啦  樓主已中升LV毒

升Lv好似無咁好玩

打機為升lv咁咪仲悶 日日係到追lv都唔知做乜
當你要返工就會明佢個系統有咩用 仲唔怕有人玩得長時間就=勁
打機要開心姐
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 08:57 PM , Processed in 0.038705 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存