2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 港服九陰真經 點同其他服比呀!
樓主: jason321456
go

[閒聊討論] 港服九陰真經 點同其他服比呀!   [複製鏈接]

笑傲無雙

我玩華服唔洗轉ip,唔洗加速器 , 玩得好順~
哈哈 港服開左 我都會試玩半個月 主玩都係華服

想睇下香港既' 江湖 ' 有幾大    
(港服封測見識多了 , 同華服真係唔同level)

玩過星曲WEB

其實自己想去邊玩就去邊玩  不需要人認同 亦不需要去說服人 各人有個人喜好  各取所需 唔知有咩好吵.....

我都唔想玩況服無奈用緊垃圾上網 3 <<< 連國服 全華服 台服 過千PING 平時都3XXPING

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

唔會去比較..順暢既ser..點數係接受到既價錢.玩落有一定人數就可以..(生活玩家)

忍影世界 笑傲無雙

點解係要拉人呢=.=
拉人只會顯示自己個服少人同你玩....
我認為華服冇必要拉人...
另外...華服個"江湖"唔見得有幾好-.-
只係雞多同雞少ge分別

最後一句: 支持港人港服

經典之作~必有人玩!!!
隻GAME唔差~唔會死城囉...
少人~1個SER就夠~唔會少得離譜

笑傲無雙 玩過星曲WEB

華服有華服好, 港服有港服好, 點可以相比?
咁你又係人, 李嘉誠又係人, 點解佢咁樣衰, 但你咁靚仔?
有時d野用黎比較只會局限左自己, 玩game就放輕鬆去relex啦香港人

笑傲無雙

金庸仲生存緊@@ 雖然真係外掛 但係D人GA重視真係好勁 不停重開 都 仲係有入放錢落去

笑傲無雙

回覆 c396437 的帖子

金庸 不停開重 都有入錢

結婚戒指 發表於 12-9-12 03:57 AM
我都咁認為  港服有邊隻GAME係長存多人玩~"~  加上港人 轉GAME速度好快  
我都好想知有邊隻GAME港服會長 ...

魔力寶貝

說實話 香港人玩GAME真係轉GAME轉得太快啦
你睇下陸服 台陸D玩家玩隻GAME幾耐先轉啦-.-
我大陸個親戚玩1隻GAME都可以玩2-3年先轉-.-
香港2~3個月先轉而經係叫耐嫁啦
有邊1隻GAME可以頂超過1年嫁
神鬼奇兵/傭兵天下 就係好好GA例子
傭兵天下天下都有國戰
開服個時好似係2月幾 幾百打幾百係有嫁
但到左好似5月定6月左右
1個國家得返1個公會仲要得6X人左右係上線
加埋識行識走個公會應該有2-3個 加埋50人都唔知有無 真係日日上線更小之有小
到近排無野做 諗住上去睇下 成日城1個人都無

加上g1做事根本唔值得人相信

7個月成隻GAME無人玩   GAME本身就係唔錯,外掛有邊隻game無?
香港一出第2隻新game 又一班人去玩第2隻game 就唔玩衣加個隻啦

可能係因為香港online game主要的人流係依賴學生哥
加上1個學生玩就會多幾個fd一齊玩
如果有1個學生係game比人殺左,一個唔高興就咁del game 其他fd就可能跟住走嫁啦
咁隻game ga人流咪會好快下降lo

九陰呢種game 一定要人流多 人流小玩毛虫咩-.-
係香港出呢隻game 預左頂到半年左右啦
上面樓有人話地圖唔大-.-我想問你入過game玩未 對比其他game黎講地圖算好大嫁啦
你試下係千灯镇行去君子堂 坐馬都要20-30分鐘 行路唔用輕功用自動行 起ma行成粒鐘呀 咁你話個地圖大唔大啦

樓主個標題係講得岩嫁港服九陰點同其他服比呢?
陸服 華服人流絕對唔會小
台服個邊ga人數都絕對唔會小過港服 加上你睇下台灣d online game 同香港d game比下 邊個快死城先就知
九陰台服係會比港服好嫁啦

本人有玩左華服1個月
不過可惜,長期延遲有成120-150
連同人vs下都有時上到300-500 睇人delay輕功
門派戰唔洗講10000ms
佢無延遲我係會玩長玩華服的
ps:我開左加速器

樓主講出左個重點
香港ONLINE GAME最黃金時期,都冇1000個人同時在線
不如玩國服好過,
門派戰1000+玩到LAG機 幫會戰300+又係LAG機冇難度-.-

笑傲無雙

有大6人既地方(country,games)都沒好野~~~ 所以我都係留係香港到玩 起碼沒D大6人氣死你先~~但期實我想去tw sever比較多~~~5知道tw sever有沒封香港IP呢 大家?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 12:43 PM , Processed in 0.032710 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存