2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 界天Online 議論POST
go

議論POST   [複製鏈接]

今次既申請重開鎖定帳號公告我相信大家都耳熟能詳 錯在邊一方我諗都唔需要多講
玩家放道具於交易所上後有另外一名玩家購買後并獲得金錢 我諗呢樣係正常玩家會出現的情況吧
玩家收到拍賣行的信有金錢領取 拎左之後就比人封左ac 先不論個價錢係幾多我諗絕對冇 咁                       

違反本服務合約書的任何條款或服務規範及任何法律及規則

基於并非玩家刻意利用界天ONLINE既BUG進行非法行為 我覺得所有玩家無需負上任何責任

界天ONLINE封測時間仲未超過20日(CCB時間亦計算在內)我認為遊戲橙子行為過份急切 內部系統諸多錯誤 由伺服器不隱至副本怪物行為嚴重錯誤到現在的銀幣BUG 仍然開始封閉測試不刪檔并開放
商城機制。現在竟然在公開測試前一日作出如此惡劣行為 令玩家蒙受損失。

你地既失誤我地玩家們理解忍讓遷就但最後竟然將自己既失誤全部推卸到一班良性玩家身上。帳號被鎖定..利用遊戲漏洞進行不法行為呢D騙鬼既說話全部都落晒係我地頭上面 最後仲要我地自己去寄信比你

同意接受Gamania安排把此帳號的所有角色內持有之道具及遊戲金錢全數刪除,並同意對於本次事件均不提出任何賠償或民、刑事訴訟之請求,特此申請解除此帳號之鎖定。

咁既無理要求???
講真 你做左間公司咁耐 你搞過咁多隻GAME 有邊隻係做得好嫁?
CS ONLINE D外掛橫行霸道無人理 商城既野就永遠優先處理
Fantasy earth zero d無敵bug 同伺服器經常不隱 仲要成日停電 國戰商店又係層出不窮
仲有數之不盡的遊戲你地公司對遊戲質素同平衡都不了了之 從來只有你賺晒我地錢 你為過我地玩家做過d乜

繼續出港幣道具滿足我地既慾望?

繼續對玩家既投訴左推右推?[/align]

你究竟當我是什麼?????

好game就都你整臭晒啦 仆街

界天的玩家們

致你地一句 早走為妙

無人知道下次會出現d咩bug 但下次再有同類既事情發生 下場只會係http://www.gronline.com.hk/news/ ... x?ID=3194&Year= 咁既樣
你地仲想一錯再錯 重蹈我地既覆切??? 20日都未到已經搞到咁 今次鎖既數量仲唔係一般既少 大部份都係比左好多錢 幾千 什至一萬 不等既玩家

呢個遊戲快撐不下去了。

我唔係話係到乞求 搏同情 搏你地抽我水 但我覺得必需要有人講野有人企起身反對咁先對得住曾經玩過界天既一班玩家

我覺得呢隻係好GAME 唔想佢就咁玩完 係咁多

請有心既人留言發起 等佢地聽到我地既聲音

唔係一句話 本公司保留終止一切的權利 就大晒架囉

已有 6 人評分Good 收起 理由
細舞 + 3 3個gd比晒你^^
阿bu + 3 自己game問題 屈玩家問題
fai0404 + 3 正 死爛橙收皮啦
x]家朗﹏〞 + 3 good
LiNLIn子x_x + 3 :o笑了!無人玩架啦!
judas2000 + 1 完全認同

總評分:  Good + 16   查看全部評分

GOOD~~~~~~~~~~~~

笑傲無雙

絕對絕對對橘子無言

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

Tera出左爛橙D Game 898

讚好!!
頂呀!!!
Tera出左我即轉

去日美服玩免費把啦

黑橘 算把啦唉-.- 之前玩劍雨就玩到bug元寶 e+玩界天 又玩到bug錢 佢隻隻game都未做好就開出黎呃錢 呃完就鎖9人ac10幾日 上次又係咁 今次又係咁 放棄
黑橘最好係咁  又哂我幾千蚊買玩隻咁kai既game wtf

笑傲無雙 玩過星曲WEB

好中肯
我支持你~~~

死爛橙收皮!!而加講到好似我地錯曬甘!!收皮啦

拎呢份野登報紙......
條氣唔順....錯仲唔認..
仲要話玩家錯......

4個公會會長ban鳩哂.
究竟爛橙你地班所謂既遊戲小組係無腦丫定唔係人. 點解諗d野可以咁神奇
我地諗既野你地竟然諗唔到呢下先出奇.
我鐘意玩界天 但得罪講句 爛橙我屌你老母
已有 1 人評分Good 收起 理由
fai0404 + 2 good

總評分:  Good + 2   查看全部評分

推返上去先...

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

推推推推推推:o!爛橙屈哂我地:>!
4個會長898><

4個公會898 萬歲

黑橘收皮啦

笑傲無雙

關我咩事...我又無BUG
鎖我帳號14日都算
現在是空帳號
裝備一定是空
連人物都有可能......
我是消費者,不是來上班或給錢家人.!!

申請重開鎖定帳號公告

親愛的玩家︰

近日發現有玩家使用BUG進行遊戲,惡意破壞遊戲公平,目前《界天–運命の逆転》營運團隊已修正BUG。

若玩家之遊戲帳號於今天維護後登入遊戲時發現被鎖定,需於10/12或之前以電郵方式聯絡客戶服務中心(逾期將不受理),並使用以下格式填寫相關內容。我們會盡快處理有關的清查及刪除物品的帳號,在收到同意道具或遊戲金錢之來信開始起,大約需要處理14個工作天,因帳號情況而定。

Email給我們的格式:

本人GASH/beanfun!帳號_________,《界天–運命の逆転》帳號:__________,內有角色_________或_________或_________或_________或_________。
同意接受Gamania安排把此帳號的所有角色內持有之道具及遊戲金錢全數刪除,並同意對於本次事件均不提出任何賠償或民、刑事訴訟之請求,特此申請解除此帳號之鎖定。

【聯絡客服】

營運團隊特此公告嚴正聲明,提醒所有玩家切勿使用不當程式及BUG進行遊戲破壞遊戲平衡,同時亦影響到其他善良玩家的遊戲權益,營運團隊必定嚴正看待並處理。

針對利用不法程式及遊戲BUG不當圖利之玩家,官方也將依戲管理規章進行懲處,判定情節重大者將立即予以終止合約處理。
請玩家切勿以身試法,以免影響自身及他人遊戲權益!

良好的遊戲秩序及環境也需要藉助所有玩家的力量共同維持,
在此也感謝所有玩家的配合與包容,我們會盡最大的努力,
提供給玩家一個優質的遊戲空間!!

衷心感謝您們長期以來對《界天–運命の逆転》的支持,我們會盡快將問題解決!

《界天–運命の逆転》營運團隊敬上

收皮啦爛橙

你班仆街打手 整沉我個POST

本公司保留終止一切的權利

講得好!!讚好!!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 03:47 AM , Processed in 0.040630 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存