2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 愛情徵友區[加分活動]
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 〞kIu﹑
go

愛情徵友區[加分活動]  

姓名: Eric Chan
年齡: 14
現居: 香港
職業: 學生
自我介紹:我成日喺2000FUN~另外想識打war game嘅朋友
興趣:war game,computer game
=================聯絡方法==================
facebook: eric5a01@yahoocom.hk
WHATSAPP: 90464954
已有 1 人評分威望 收起 理由
〞kIu﹑ + 5 活動參與

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

榮譽勳章 十週年勳章(賀詞)

====================徵友格式=======================================
姓名: 陳手跛
年齡:22
現居:香港
職業:電訊
自我介紹:食極唔肥,多廢話亂up24,神經質,名言:男人太快唔好
興趣:online game,唱k,飲酒,食,食! 同埋食!!!!!!!!!!
=================聯絡方法(必須填寫最少一項聯絡資料)==================
msn:sa2nolovetea@hotmail.com
facebook:非公開
電話台:非公開
電話號碼:非公開
有冇WHATSAPP/微信/LINE etc.非公開
個人照片:
===================================================================
題外話...其實個post係咪應該叫愛情版徵友區呢~~~~~
望左幾個回post 咁多人個自我介紹都係講自己興趣伽~~~~~~~~~~

姓名:Eric
年齡:16
職業:學生
自我介紹:現在努力讀書..同下年既DSE決一死戰...對自己好有要求..非常中意新奇既野...
興趣:打波/睇下書

msn:tsantsanting@hotmail.com
facebook:同上
電話台:smartone
想再知既請pm..

姓名: 緋村/ HIMURA/ HIM
年齡: 25
現居: 上水
職業: 半工讀
自我介紹: 朋友來者不拒.,感情寧缺勿濫.,不喜歡即食.,喜愛煲湯過程~
興趣: 夾BAND.,自製T/ gothic lolita.,烹飪/整dessert.,調酒.,探靈.,睇talkshow(etc.,黃子華).,所有球類活動.,

=================聯絡方法(必須填寫最少一項聯絡資料)==================

facebook: search 緋村蠻
WHATSAPP/微信/LINE etc.? .,   search 緋村蠻

十週年勳章(賀詞)

姓名:啊保/天
年齡:17
自我介紹:本人有d怕悶 有時都毒毒地-3- 想識多D朋友仔得閒打下機吹下水咁
  興趣:出街 打下機 跑步
===================================
msn:冇乜點用lu
facebook:傾下計先na
電話台:people
有冇WHATSAPP/微信/LINE etc.? whatsapp wechat都有
===================================================================

姓名:鴨仔
年齡:15
現居:天水圍
自我介紹:本人有d怕悶and怕羞  想識多D朋友仔得閒打下機吹下水咁
  興趣: 打下機 睇戲
===================================
msn:冇
facebook:kit_567_321@hotmail.com
電話台:pccw
有冇WHATSAPP/微信/LINE etc.?

笑傲無雙 玩過星曲WEB

×呠呠天× 發表於 13-3-7 08:31 PM
姓名:啊保/天

直係點搵到你?
係2000fun pm你傾下計??

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

冷月明 發表於 13-5-4 11:21 AM
直係點搵到你?
係2000fun pm你傾下計??

佢好似成個月都未上線喎

MANDY 發表於 13-5-5 08:56 PM
佢好似成個月都未上線喎

咁我點算好

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

冷月明 發表於 13-5-5 09:02 PM
咁我點算好

我都唔知

====================徵友格式=======================================
姓名: 寶
年齡: 16
現居: 將軍澳區
職業: 學生
自我介紹: 我好膠 又情緒化 想穩到人可以包容到我。
興趣: 出佳
msn:
facebook:  www.facebook.com/boey.sin.39
電話台: 123
電話號碼:
有冇WHATSAPP/微信/LINE etc.? Yes
個人照片:
〞kIu﹑ + 10 活動參與

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

、Syee。 發表於 13-5-13 12:05 PM
姓名: 寶
年齡: 16

又新多個臉書?

http://www.2000fun.com/thread-5294206-1-1.html
入來玩下啦!!好多人包容你

姓名: Alex
年齡: 22
現居: sydney, aus
職業: 讀緊屎片
自我介紹: ....宅因為唔鐘意出街洗錢, 太陽能...夏天有太陽可以好自high...冬天冇太陽就可以成日坐喺屋企打機....搵緊人生目標......三年大學讀咗4年可能要5年...覺得自己好銀失敗....好灰......灰係因為自己好HEA...因為飲咗500ml cider就醉咗...所以先突然興起上返依個我唔知幾耐冇上嘅....我第一個上嘅論壇......
興趣: snorkeling踢波打機樂器(..冇樣過5級)睇ted或者其他所有唔關考試讀書事嘅智識
msn:仲有人用咩....windows live 個hotmail一樣啦 alex_cheung_kc@hotmail.com
facebook: 識先add啦
電話台: aus vodafone
電話號碼: 0430770423
有冇WHATSAPP/微信/LINE etc.? 0430770423
個人照片: 冇呀頂你其貌不揚

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

姓名: billy and peter
年齡:23
現居:九龍區
職業:保安
自我介紹:本人經常在2000FUN遊戲討論版流浪,大家可以黎搵下我._.
興趣:識朋友 打機 捉棋
facebook:ckfbilly@hotmail.com
電話台:人仔台

姓名: 啊浩
現居:黃大仙區
自我介紹:本人常在2000FUN 頭文字D,灣4區
興趣:識多d朋友仔打機(頭文字D,灣4) 睇小說
=================聯絡方法(必須填寫最少一項聯絡資料)=====================
Facebook:joker-_-ho@hotmail.com
電話:People
有whatsapp/line想知既請pm!!
已有 3 人評分威望 Good 收起 理由
一釋天武一 + 1 勇氣可加
KA2837 + 3 活動參與
MANDY + 5 活動參與

總評分:  威望 + 5  Good + 4   查看全部評分

姓名: 小熊
年齡:24
現居:台灣
自我介紹:怕羞仔,宅男一個,性情古怪,喜歡騎單車,打籃球,游泳
興趣:踩單車 打機 唱K
msn:k261393321@hotmail.com
facebook: 有, 但吾講~

姓名: 伍嘉榮
年齡: 32
現居: 土瓜灣
職業: 雜工, 散工, 替工...
自我介紹: 我叫伍嘉榮, 可以叫我嘉榮, 或者阿榮, 夠二十字未...?
興趣: 上2000FUN, 其他論壇唔上!
msn: 唔係執咗喇咩?
facebook: 我全名
電話台: 咩嚟架?
電話號碼: 秘密~
有冇WHATSAPP/微信/LINE etc.? 我手機冇上網...  
個人照片: 論壇頭像

Rad★Sun 發表於 13-6-11 12:00 AM
姓名: 啊浩

死毒__嚟溝女!?

拍低擺上WhatsApp, LINE, WeChat俾人抽__你水先~

姓名: GPS
年齡:25
現居:太子
職業:灣岸新手
自我介紹: 識多D知音人﹗﹗
興趣:灣岸 和 開車
=================聯絡方法=================
msn: hkgps@live.hk
facebook: hkgps@live.hk
電話台: SMC HK
微信 ﹕ HK-GPS
LINE ﹕ HK-GPS

KA2837 發表於 13-6-21 12:07 AM
死毒__嚟溝女!?

拍低擺上WhatsApp, LINE, WeChat俾人抽__你水先~

等我又抽下水先﹗﹗
浩哥﹐噤都見到你﹗﹗ 放心啦我唔會講出去+﹗﹗
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 05:52 AM , Processed in 0.042785 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存