2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 瑪奇英雄傳 國服維拉開角 (多圖)
樓主: s_a_v_i_o_u_r_
go

[閒聊討論] 國服維拉開角 (多圖)   [複製鏈接]

國服連續幾個唔算細既更新……我始終覺得太急太密

瑪英身為一款18+遊戲,基本上主要對象係成年人(雖然大把人未夠18都照玩 = =),其中有一部分玩家係上班族,甜橙真係確定呢D上班族玩家消化得切?

好似我玩唔止一個角色,拳魯玩左應該有2個月,都未夠50級……實在唔多時間練級。杖娘號冇掂一排、凱冇掂更耐……弊在維拉我都想玩,今日創左個角色,唔知幾時先得閒玩……

werdna123 發表於 12-9-27 12:28 AM
國服連續幾個唔算細既更新……我始終覺得太急太密

瑪英身為一款18+遊戲,基本上主要對象係成年人(雖然大把 ...

我吾介意佢再加大尺度

回覆 werdna123 的帖子

係陸服  你呢類反而係少數人  好多封頂或者61既都有兩3隻小號過左61而無玩

s_a_v_i_o_u_r_ 發表於 12-9-27 09:07 AM

係陸服  你呢類反而係少數人  好多封頂或者61既都有兩3隻小號過左61而無玩 ...

我既諗法係,我呢D玩左一段時間既人都覺得玩唔切。咁比我更新的玩家點算?

而且咁短時間內界面變、某D技能又變,仲推出左生活技能同寵物2個新系統,再加上新角色維拉……咁豐富既內容,完全可以攤長黎玩,一次放晒出黎太浪費。

我當初既第一反應係:唔通甜橙趕住投胎?

國服既更新速度一向快,今次更加快到誇張。以後更新埋Season 2,就已經同韓服同步咁滯,然後就係未知既等待……甜橙手上既牌已經唔多,更新仲放得咁豪氣。我睇唔到佢地對於洛英既長期規劃

國服我唔算早玩,係岩岩出伊菲既時候我先開始玩

玩到宜家得杖娘滿級,其餘所有職業都有玩,其中比較鍾意拳魯

個人真係好欣賞呢隻game(唔係代理),希望國服可以經營得更好……同埋盡快開放香港身份證註冊

p.s. 因為國服帳號唔可以用香港身份證註冊,而好多帳號安全措施都要認證身份證號碼……搞到我一直唔敢洗錢 = ="
當初曾經寄望台服,但一組隊就LAG、商城野又貴……好代理實在難求 可能呢樣野只係喺理論上存在

歸根究底都係原廠
你玩過天成陸服同台服都知佢地兩方都係早出遲出一隻遊戲 好快就同步

台服唔係有隻60雙槍我老早放棄  俾錢買難受
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 01:54 AM , Processed in 0.036026 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存