2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 香港SERVER 的少数民族
go

[閒聊討論] 香港SERVER 的少数民族   [複製鏈接]

不知何時開始。。剣変得越来越少人用。。
的確、用格的好処&成本 確比剣吸引得多。。
不過 我真係五捨得放棄用剣 加上70lv 後開始
所有職可持有高防爆or 100%防爆的時期
剣的好処開始慢慢発輝到出来~~不一定要爆撃, 背傷+減属都可給予対手極大傷害
正正不用驚対手的防爆都可妙人~
希望地球末日前~SERVER 内玩剣的~不会再係小猫3,4個
希望往後時間入面、会有令多d人玩返剣職ge沖動 .....
希望我地以家死硬派仲玩緊剣GE人 堅持係無白廃LA~~~

支持支持~~^^

玩劍又點止呢三個。。。。D魔界都末出聲。。。。。

魔界好似講緊我啵

笑傲無雙 玩過星曲WEB

係呀, 我都就刪AC....不過有D唔捨得個令仔樣

baby9nose 發表於 12-10-9 09:06 AM
玩劍又點止呢三個。。。。D魔界都末出聲。。。。。

D魔界都末出聲。。。甘不如話埋x蘭魔la

祢意思係魔界玩家五出声、我地都無資格出声??

我都係講我自己個職、洗五洗特首準許先可以発貼???

剣係五止3個、不過玩剣的人由以前同玩格的人差不多同時

得返以家少数人玩 我有D 覚得可惜 所有我発貼、甘都有問題ma??

要等人出声、我先出声的話 我驚世界末日時我都未出到声

出声<--係要自己争取 五係得過up ~~ 我理得祢魔界玩家出五出声

為自己玩的職去出声&争取 係自己有ge権利、五通食飯都要等祢開飯o羊~~~

人地五用以個権利、五代表我五可以用low~~ 

tofupop 發表於 12-10-9 11:54 AM
D魔界都末出聲。。。甘不如話埋x蘭魔la

祢意思係魔界玩家五出声、我地都無資格出声??

喂~ar pop哥。。。
我淨係話魔界少者。。。我無話唔比你出聲wo。。
你都識講少人玩,甘少左劍有咩問題??
通街都係劍,只是無你甘勁有+15姐。。。係咪你目中無人ar?
我只是說了一句,你就說甘多句,十足十小學生甘

baby9nose 發表於 12-10-9 12:34 PM
喂~ar pop哥。。。
我淨係話魔界少者。。。我無話唔比你出聲wo。。
你都識講少人玩,甘少左劍有 ...

袮講一句可以好簡単、
講ge無意、聴ge有心亞
袮講得清礎d、不必要的誤会五会発生
一我五会知袮語気、我只看字面覚得袮無尊重過我
袮話我小人之心都係甘話、
説話短長有関係?如果人地用好短ge説話問候袮、
袮可能比我更用小学生編幅説話話返人^ - ^
袮話通街都係剣、不如我甘講
我指打天下的剣甘講会好d ma?
要玩剣的人有好多、開過剣号有何難?
不過有心玩、打埋天下ge我見格多好多
有時係1ser玩…我見格仔仲多過剣、五論到我号認以一点
我都想自己玩的職多人玩、無奈事実五係以一回事

其實又無咩小唔小人玩既...只係D人很喜歡跟風...見到咩人用得勁....就走去玩咩角色姐....如果POP哥多D係個人天下玩....好快D人又走去玩劍架啦......龍珠D人又好快跟住玩架啦....

sky_kwok 發表於 12-10-9 12:49 PM
其實又無咩小唔小人玩既...只係D人很喜歡跟風...見到咩人用得勁....就走去玩咩角色姐....如果POP哥多D係個 ...

個人有王剣la…
以事論事、
他個人成績大家有眼看
個人算好強ga wor
不過用剣玩天下的人都未見増加、
格仔選択係多、攻速、苦茶等  係事実我明…
我無計可以玲多人玩剣
只希望情況会有改変

葛兰,卡尔,鹤仙都是越来越多人玩啦。
倒是玩剑术,魔界和那只会吐蛋的职业很少人玩咯。

堅持配劍一年有多的嫩嫩劍路過~~
+卜多D人玩劍術喇

雲XIII 發表於 12-10-9 05:41 PM
堅持配劍一年有多的嫩嫩劍路過~~
+卜多D人玩劍術喇

介,怎么不打个人呀?

劍呢個職 好難捉摸 一時比人改勁 一時比人改廢 加油吧你 希望你可以招到多D人玩劍

龍崎小子 發表於 12-10-9 06:39 PM
劍呢個職 好難捉摸 一時比人改勁 一時比人改廢 加油吧你 希望你可以招到多D人玩劍 ...
無可否認CD公式改左之後, 對D多血職難殺左....
但其實我覺得相比起好多職業黎講, 劍術算好好了...冇特別被改強或者改弱...改變既係其他職業...劍改變既都係自己打法黎迎合外界既轉變....包括其他職業既新技能同各樣BUG

不過70LV之後劍係副本上面既作用冇得同格鬥比喇...
除左扣屬, 劍既長處係副本上面冇辦法完全發揮出黎...
好多王都冇辦法KO, 而且下下要就住個背黎打...
所以我而家打副本係用格打...效率問題

但相反係個人賽方面, 劍術相比起格鬥, 對各職始終都佔優...有RP, 有KO, 有背撃高傷, 仲有扣屬...呢D亦都係格鬥冇既...
不過格鬥係團賽入面比較吃香, 唔洗就背黎打, 攻距遠D, 又有隊友既backup, 有閃避, 存活率比劍高
所以各有各既領域吧

但係我玩劍既時候冇諗咁多其他野, 單純因為崇拜杜拉格斯, 出招又有型
正如龜仙咁, 跳起身一下轟出去, 睇到D怪死晒都好開心嫁
玩得開心就得啦

回覆 无敌小她 的帖子

莉莉我也有打個人呀...不過沒什麼成績而已

楊改之 發表於 12-10-9 06:58 PM
無可否認CD公式改左之後, 對D多血職難殺左....
但其實我覺得相比起好多職業黎講, 劍術算好好了...冇特別被 ...

玩得开心就好

雲XIII 發表於 12-10-9 08:54 PM
回覆 无敌小她 的帖子

莉莉我也有打個人呀...不過沒什麼成績而已

介介加油,等我回来希望能看到你的称号是天下第一武术王~~~这几天我要回家,玩不了啦!

我無玩個劍  但我感到今次70lv后劍係勁左~~~可能係其他職炸左~~~  改版后我感角最慘係角同普利~~~ so 我哥2粒星就消失了~~求收購><  普就cd大減而且攻又低但都好d可以打下団~~但角e+無可能玩~~~ 角ge賣點吸ep 同上rp  但cd太耐了~又無咩輸出~  對2隻肥仔已死心~~><  希望紅心搞番勁呢2种肥仔~等我重新拾起肥仔的路

prada星 發表於 12-10-10 01:56 PM
我無玩個劍  但我感到今次70lv后劍係勁左~~~可能係其他職炸左~~~  改版后我感角最慘係角同普利~~~ so 我哥2 ...

普利都真係幾慘=(
以前有個30% CD人見人愛, 而家唔係唔愛, 不過就要企門口...=(
打個人又唔得...

不過劍其實都冇乜變過...淨係多左幾百迴避, 都唔鬼識MISS既....
冇左界王無限爆, 打副本一樣都唔係好受歡迎=(
(最風光咪前排界王拳6萬爆率囉, 如果唔係邊有人想組劍 )
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 08:51 PM , Processed in 0.038388 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存