2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online OMG團隊12年11月影片分享 *1201 再来4打5刺激的一戦 (20 ...
go

[貼圖影片] OMG團隊12年11月影片分享 *1201 再来4打5刺激的一戦 (2012/12/1 追加5片段)   [複製鏈接]

OMG團隊2012年11月影片分享

好少人share 團隊時的影片実況 希望各位like^__^   

12月開始小弟都開始比較忙
不会再係2000 FUN 開POST SHARE天下d MOVIE了
不過我都会upload上YOUTUBE的
如果大家想留意可到以下以個link
多謝看了omg 2個月的天下團片^__^ 我地会努力再進歩的~~~~
因打團打化変化仲有好多空間~~希望可再更加好

YOUTUBE:
http://www.youtube.com/user/tofupop2011?feature=mhee

過去影片実況

2012年10月天下影片分享:
http://www.2000fun.com/thread-5148439-1-1.html

================================================================

分左2段MOVIE ~~
打完第1 round , 大地弾GAME 変左無坦作戦...
反輸2 round .. 大家最後支持下終於保得住 3:2 
実在好驚険的一日~~又来心臓病発的一晩..
12月1日。。果然係好開始...

OMG VS 群英會  2012/12/1 (part1)

OMG VS 群英會  2012/12/1 (part2)

================================================================

OMG VS  群英會  2012/11/29

OMG VS Warning  2012/11/29

OMG VS  群英會  2012/11/28

今次録片由lina提供^^

OMG VS  群英會B  2012/11/27

OMG VS  群英會A  2012/11/27

又係10分鐘完了。。録五到最後><

OMG VS  群英會B  2012/11/26

以次同c徒配合、好快他比了我地cd buff~ 連我剣都馬上好好回避~~
好耐未試過有甘好回避的快感~~最後1場完場前同小青1 on 1 ^__^~~

OMG VS  群英會A  2012/11/26

OMG VS  披星載月  2012/11/25

OMG VS  群英會  2012/11/24

第1次完全無普利組合....因大家都去了玩tera関係  無普的1戦..
希望五好再有第2次T__T
以晩係ce最後1 場 bye bye ce 了
一路順風了^__^

OMG VS  群英會  2012/11/23

OMG 2012/11/23

OMG VS  群英會  2012/11/22

今日無可否定..係上天話我講錯説話,
我中午時先係2000 fun 其中一個post 到講話打天下團無普点win...
夜晩天下..個天就要考験我地了~入4強時大白弾了
変左我地無普状態下要打2隊..
大家只係希望..就算輸 都五好輸得甘様衰...
因我地明4打5的難度..同埋群英小子隊的実力.. 
大家只可以係予左輸的心情去打以場 ...盡能力去造可以造ge事..
OMG的隊友門 可以同祢地組&夾打天下 係我好運
問心。。再打1次..我真係再無以分自信 
以分対勝利的執着 可能都只係得1次..不過 好満足了
多謝群英個邊的好対手 以晩的刺激感 希望会係我地下次5vs5的時候再発生(五想再4vs5了 )
我令願弾係我以個打手..都五想係普
以12分鐘..実在太漫長了...

大地: 実在打得超刺激, 隊員同対手都係最top的 勿論勝負只為甘刺激的天下同感覚 多謝大家~我的好隊員同対手~~

OMG VS  Devilclub  2012/11/21

OMG VS  群英會  2012/11/21

OMG VS  群英會A  2012/11/20

OMG VS  群英會B  2012/11/20

第1 round 大家都無人出場、打到差五到完場先分到勝負。。

OMG VS  群英會  2012/11/18

OMG VS  群英會  2012/11/17

OMG  2012/11/16

打以場時我好lag..連入第2round 都慢左1 part..

OMG VS  群英會  2012/11/16

OMG VS  群英會A  2012/11/15

OMG VS  群英會B  2012/11/15

OMG VS  OMG  2012/11/13

OMG VS  群英會B  2012/11/13

OMG VS  群英會A  2012/11/13

OMG VS  Devilclub  2012/11/11

OMG VS 群英會  2012/11/11

56秒時我我追打小LO PO ~~用左背斬。。
小LO PO当時被比克拉手~我CUT五切技。。背切出場。。
以個故事教訓我。。不要太依頼背斬...
8分零5秒 , LINA 錯左位、見他出場出到個告示版@__@
CE 好無奈地。。座係台邊等算 xdd

OMG VS 開心軍團  2012/11/11

OMG VS  Devilclub(B)  2012/11/10

ce bug了入五到場  4打5局面...

OMG VS  Devilclub(A)  2012/11/10

OMG VS 群英會  2012/11/10

4分26秒 我htb ec同時、我被坦拉手
不過htb成立在先、変左我個人係第2個位出htb...個時ce 岩岩好又係天上...

OMG VS 群英會A    2012/11/9

OMG VS 群英會B    2012/11/9

第1 round  1:06秒 
場内背斬 系統判我出場..無言
龍珠的錯位問題、確実幾麻煩

OMG VS  Devilclub  2012/11/9

2012/11/7    「道道&toystory 告別戦」再見天下第一團神普&神坦

多謝道道, 由1月時開始組我以個廃剣至今~~不経不覚11個月了
同祢同ce, 殺猪, so c, c徒, 小浪 組團係玩得最開心ge時間
係祢以位隊長帯住so c 製造了2個月内我地隊天下團不敗記録
係祢地同大天隊製造了3個月内omg天下團不敗記録
我地自己一團, 無了祢地 可能不会再有甘ge成績出現 
不過大家開心先係重点la ~ 過往大家晩晩打機玩天下 
同祢地毎晩skype 仲多過我同女人講電話... 同祢地有講有笑 係最好的時間^_^
因一隊有默契的隊、我知道得来不易、因我知道~祢地最優勝的地方係邊到
過往有五開心ge時間、不過経得起時間 先有今日祢地甘ge成績
我五知将来龍珠online 汁粒前会五会有更強ge隊伍出現
不過以刻為止、我覚得祢地2個係最best的!
omg 幾日内無左2個最出色的坦(so c , 大天)+ 普.. 難免有D失落....  

OMG VS 群英會B  16強  2012/11/7

OMG VS 群英會A  4強  2012/11/7

OMG VS  Devilclub  決賽  2012/11/7

OMG VS 群英會A  2012/11/6

OMG VS 群英會B  2012/11/6

OMG VS OMG  2012/11/6

OMG VS 群英會 2012/11/4

OMG VS 群英會 2012/11/3 (悪戦)

先輸第1場, 最後個場殺人数上応該輸比対面, 幸好最後8秒完到場....

OMG VS OMG  2012/11/2

OMG VS 群英會 2012/11/2

OMG VS 群英會 2012/11/1

第3場1開始bug左。。出五到技。。因自己第2場完結前自己消左超西関係。。副作用会影響至下1場...我係一個反面教材/...\  好在開場後隊友門控到場。。。五係我又会成為罪人..

OMG   2012/11/1

我想問問點解toy係台出面都可以飛返入台中間的,係你的視窗都睇到toy,一開始係係台出面的???

因為果時係一開始打時應該係對手先手時,令你們的人暈左,再比人ko出台,明明有兩人出左台,我們所有人都睇到,點解係台出面會入得返台呢????

道道講的:
以上並不是指責某某用bug
而是希望大家了解
錯位情況嚴重
每隊均有機會出現錯位情況
而不是好像外間傳言般
我們會用什麼"視窗bug"來令自己不被ko出場

衫褲鞋 發表於 12-11-2 11:57 AM
我想問問點解toy係台出面都可以飛返入台中間的,係你的視窗都睇到toy,一開始係係台出面的???

因為果時係一 ...

祢地見toy 被人ko 左出場
不過其実toy 係沖前左的。。。祢地見他係無沖、係原地
所以会見他被ko 出場

回覆 衫褲鞋 的帖子

請參考OMG10月份的影片
你會看到很多眼看出台了
但系统没判出台的情况
而該些情况很多隊都有出現
並不只限於我们OMG
謝謝

至於為什麽會出現上述情况
部分答案就在我们昨晚的隊名中
“OMG類格是無止境”

tofupop 發表於 12-11-2 02:01 PM
祢地見toy 被人ko 左出場
不過其実toy 係沖前左的。。。祢地見他係無沖、係原地
所以会見他被ko 出場

唔緊要啦豆pop,還掂我都放棄龍珠了,所以我昨晚的團名叫做鞋王告別戰嘿嘿嘿嘿..................

在我而言龍珠係比紅心破壞了我細個時的夢,同埋紅心真的做的太太太太太太差了,真係唔放棄唔得,連我在內已經有8~10人話唔玩了,其中有一啲係你們都識的後會有期啦!!!

回覆 衫褲鞋 的帖子
紅心真的做的太太太太太太差了,真係唔放棄唔得,連我在內已經有8~10人話唔玩了,其中有一啲係你們都識的後會有期啦!!!

呢幾晚,晚晚都lag到,.........
我地晚晚都係9打等tera咋

回覆 Ce_DBO 的帖子

Ce!!
我晚晚都好認真地(9)打的

kevinlam101 發表於 12-11-2 03:38 PM
回覆 Ce_DBO 的帖子

Ce!!

(想唔9都唔得啦...lag到咁,真係認真9呀!!  )

十週年勳章(賀詞)

衫褲鞋 發表於 12-11-2 11:57 AM

因為果時係一 ...

你去擂台試下 企台邊 比普利超迷KO果時  係可以沖前的
而對面係見唔到你沖前

Ce_DBO 發表於 12-11-2 03:27 PM
回覆 衫褲鞋 的帖子

嘿嘿嘿我都係轉去玩tera呵呵呵呵,到時又可以一較高吓啦

其實錯位既野成日都有,,,見慣不怪,,,系統一日搞唔好我地都無計,,,
不過呢...有d人成日就話人錯位,,,,講到人地錯位就專登既,,,,
但自己就用成個星期去練點樣玩錯位...甘e d 人又係咩人呢?...
大家應該知點樣去判斷啦~~

2012/11/2 更新

OMG VS OMG  2012/11/2
OMG VS 群英會 2012/11/2

2012/11/3 更新:

OMG VS 群英會 2012/11/3 (悪戦)
先輸第1場, 最後個場殺人数上応該輸比対面, 幸好最後8秒完到場....

跪求個拍片程式,麻煩可以上載或發條link比我嗎

wing416 發表於 12-11-5 07:30 PM
跪求個拍片程式,麻煩可以上載或發條link比我嗎

叫Bandicam

tofupop 發表於 12-11-6 06:09 AM
叫Bandicam

ok, thx~我找找0.0~

2012/11/4更新

OMG VS 群英會 2012/11/4

你地最後係咁HTB.........感覺好正XDD

2012/11/7 更新6段movie

OMG VS 群英會B  16強  2012/11/7
OMG VS 群英會A  4強  2012/11/7
OMG VS  Devilclub  決賽  2012/11/7

OMG VS 群英會A  2012/11/6
OMG VS 群英會B  2012/11/6
OMG VS OMG  2012/11/6
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 09:48 AM , Processed in 0.042462 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存