2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 估唔到一隻咁好裝既坦要做d咁既野
樓主: honeyrose
go

[疑難雜症] 估唔到一隻咁好裝既坦要做d咁既野   [複製鏈接]

正義君
個時我地俾人話係bug隊時
你話

“長勝非僥倖呢個道理我明白...
你地既配合度當然無容置疑...
不過我只係話有時你同我眼睇唔到既...未必冇發生過...
我唔係針對你地隊既某D人...
只係的確有人會利用果D極邪惡既BUG黎避免/造成左某D野...就算你真係唔知道都係正常
至於點造成, 我了解左個過程, 但我唔會公開出黎...因為公開左真係會天下大亂...
但我可以擔保我自己一定唔會用”

現在你個會的人俾人話用bug
又唔見你重提個 視窗bug 嘅?
現在又轉口風話
錯位係正常?

玩過星曲WEB

啊…原來我打阿瓦既時候係咁???
咁點解當事人當時無講出黎…反而系事後咁耐你先拎返d相出黎話我??

你打我咁多次…我想知你有冇影到我比你ko出去而我又冇輸既相???

無所謂場外暈彈?? 宇芃場外 bug拉???
唔好拉埋佢地呢d唔關事既人落水……..
我同無所謂打冇100次都有幾十次….我就未試過比佢場外暈彈……
宇芃係打拉撞….我都比佢搞掂左我好多次…但係我又未試過比佢直拉出場…..

而我今次既重點係
我ko佢既同時佢係出緊招想控我...只係我好彩抗左..........
正常係出緊招既時侯係冲前唔到……唔通我見到佢出緊招都幻象????

今次我冇開佢名出黎…你又何必比d唔關事既人d相出來拉人落水呢?

最後我想講, 琴日我本身見到打呢隻坦既時候我真係又開心..但又怕比佢既+15打死的…. 但係好可惜個結果係咁……

回覆 楊改之 的帖子

咁你係明既就咪亂話人用bug啦,俾人屈果d真係好無奈囉,可~~~?
明明技術上足以9打取勝,但俾人無理指控話用bug....嘩~~真係喊出黎架

btw,[正義x]及[正義朋友]係我地諷刺有d人[假正義],[扮正義]既用詞!!
咁dbo之內何謂[假正義],[扮正義]呀?
其中一樣呢.就係果d呢,自己有錯位情況就系統問題,人地錯位就話人地BUG,果d乜都係[正義在我方]既人士!!

丫,仲有,唔該正義君叫你d會員唔好o係game入面pm popop,話想問佢借ac玩丫,
因為呢,好似popop咁精明既就話唔會上當姐,萬一....某會員pm其他唔知咩人,
而果d唔知咩人又因為覺得 [正義君既會員,就等於正義既朋友啦!! 無問題!! 借!!!]
點知俾人爆左ac,咁就為正義添上污名架喇!!

回覆 Ce_DBO 的帖子

你咁樣講一講我真係想知我地會入面邊個咁樣同豆腐pop講話借佢ac玩豆腐pop我尊敬佢係一個好對手…同佢打排名都偷左唔少師………如真係有咁既情況請你地講出來…等事情可以了結

其實我拉你發現抵抗, 就沖刺到裡面了, 然後你在ko我的 畫面上真是這樣顯示 而不是你所說你抵抗同時ko我

Rose, 我很尊敬你的, 你都會說咁好裝既坦要做d咁既野, 事實上我真係沒用bug, 如果咁好的裝我都用BUG 咁我仲沖裝黎做咩

如你們提到的視窗bug, 本人玩龍珠都全螢幕不用視窗的。以後我打天下我都會拍片, 謝謝你們。

p.s 希望龍珠快修正錯位問題 免得大家有衝突

笑傲無雙 玩過星曲WEB

honeyrose 發表於 12-11-5 12:49 PM
啊…原來我打阿瓦既時候係咁???
咁點解當事人當時無講出黎…反而系事後咁耐你先拎返d相出黎話我??

Rose, 我同你識左咁耐, 從來冇懷疑過你用什麼BUG...
所以我即使見到你好似出左場咁又再入番黎,
我都唔覺得有咩出奇...因為實在太多錯位...所以我冇特別提到...
因為晚晚都有發生.....

無所謂同18號都一樣...
我同佢地交過好多次手...我絕對相信佢地唔係用BUG...
只係我KO出去果一剎那佢沖左, 但我畫面睇唔到佢有沖, 於是我畫面上面見到佢地個人物出現左係外面
當佢地一出魔神腕拉我就會出場....
我已經見慣不怪了....係會有D失落, 但唔會怪佢地....
反而係怪自己接得唔好....

如果大家懷疑我用BUG可能都仲有D機會....
但PENDA佢係一個新手...玩左只有2~3個月...
佢而家所有識既好多野都係我地將自己D經驗有限度地教佢....
要佢用個高難度既BUG出黎真係冇乜可能...更何況佢唔識
所以呢樣我希望你明白...

笑傲無雙 玩過星曲WEB

Ce_DBO 發表於 12-11-5 12:49 PM
回覆 楊改之 的帖子

咁你係明既就咪亂話人用bug啦,俾人屈果d真係好無奈囉,可~~~?

CE 我真係好想知道你講果個借AC既係邊個, 可唔可以話我知
其實我知道有D人會借D意入D比較多人既公會去搏取外界信任, 繼而作案...
我有發現果D我已經立即踢左....唔知道你所講既果個人會係邊個...

玩過星曲WEB

Nakupenda 發表於 12-11-5 02:14 PM
其實我拉你發現抵抗, 就沖刺到裡面了, 然後你在ko我的 畫面上真是這樣顯示 而不是你所說你抵抗同時ko我

Ro ...

hope we can make the nice game next time^^

玩過星曲WEB

楊改之 發表於 12-11-5 02:19 PM
Rose, 我同你識左咁耐, 從來冇懷疑過你用什麼BUG...
所以我即使見到你好似出左場咁又再入番黎,
我都唔覺 ...

don't know what i can say.... let's end topic and make the nice game next time.......

honeyrose 發表於 12-11-5 02:36 PM
don't know what i can say.... let's end topic and make the nice game next time.......

rose~~ 算la
祢大人不記小人過~
今次祢o米当単一事件~~
人地都発左毒誓都~~信人1次la^^
可能真係系統問題~祢知個game ga la~ 
加上以後又録movie~~可以減少誤会的~~
大家日日都会打天下玩下~~費時甘以又不開心la 
如果他日再発生甘ge問題~~人地有録movie ~
甘就一次2楚 ^^ 不用傷神la ~~~

楊改之 發表於 12-11-5 02:23 PM
CE 我真係好想知道你講果個借AC既係邊個, 可唔可以話我知
其實我知道有D人會借D意入D比較多人既公會去搏 ...

我有影低当日対話~~~有需要可以密我提供的~

雲XIII 發表於 12-11-5 01:40 PM
回覆 Ce_DBO 的帖子

你咁樣講一講我真係想知我地會入面邊個咁樣同豆腐pop講話借佢ac玩豆腐pop我尊敬 ...

我印象同祢玩過2 次只係........
好似都係我輸wor  
除非不是我玩甘我就不知了~~~~~

honeyrose 發表於 12-11-5 02:36 PM

ok la
never mind, hah a

回覆 tofupop 的帖子

大家切磋下姐玩劍術的太少

回覆 雲XIII 的帖子

肥宗排名點解咁勁..............=.="""

容許我劍仔講小小野,其實ko會錯位架,原因我現在已經明白了,因為ko發動時暈時間不夠人地已經衝走左,所以就會出現錯位,同ko不到出場,我之前都以為人家用bug的,現在知道了是什麼地方出現問題了,遊戲不lag的話我已經有信心打嬴坦,所以一ko就要注意暈人夠唔夠時間ko,唔夠的話一係只係ko不暈了,咁就小d錯位出現,最後補充(劍術加油)^^

回覆 435022581 的帖子

你都識講係排名你快啲番來成人…我要係天下挑戰你

回覆 雲XIII 的帖子

天下輸比你咁咪仲冇面 ............ 不過而家玩果D人都唔識我=0="""

我想問點上到59%防暴?教教我- -
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 01:07 PM , Processed in 0.040956 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存