2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 關於番木瓜島最後兩個任
go

[任務攻略] 關於番木瓜島最後兩個任

有無人過到"巨大海犲狼"任呀,我打左兩次喇,都係無辦法完成.另外有沒有人去打細菌王,我等左好耐,都無人係副本門口

巨大海豺狼必須要5個人組隊打(自己以外其他4個隊員最好滿等)我打的時候時候是劍,格,天天,魔導,奧迪,打了差不多10分鐘才打死的....
細菌隊長副本都是必須找人組...但都很難打的...
我LV69時沒有做完這兩個任...因為巨大海豺狼果個打完無記錄(白打),細菌隊長副本唔夠打....
所以最好還是刷怪升吧...

GokuJR9197 發表於 12-11-20 10:30 PM
巨大海豺狼必須要5個人組隊打(自己以外其他4個隊員最好滿等)我打的時候時候是劍,格,天天,魔導,奧迪,打了差 ...

无记录系咪任务物品啊??听讲D任务物品好难出...

而家好少人去打细菌boss 喇 无咩吸引大家都去打新副本了

火柴柴 發表於 12-11-20 11:29 PM
无记录系咪任务物品啊??听讲D任务物品好难出...

個任務係處置巨大海豺狼,點知打完之後仲係0/1(即係我打死左但無記錄),所以最後流派D人都建議我刷怪升

笑傲無雙 玩過星曲WEB

GokuJR9197 發表於 12-11-23 11:29 AM
個任務係處置巨大海豺狼,點知打完之後仲係0/1(即係我打死左但無記錄),所以最後流派D人都建議我刷怪升:diz ...

其實果次應該係因為我隻格後尾係出左隊的....比我搶晒仇恨...
最後雖然係你地殺左隻王, 但D仇恨係晒我度...所以唔計你地打到=.=

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 03:04 PM , Processed in 0.028598 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存