2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢幻古龍 其實如果比你地揀玩(夢幻古龍)還是(會長大人是古龍) ...
go

其實如果比你地揀玩(夢幻古龍)還是(會長大人是古龍)

其實講真果句2只game 分別不大 但我覺得夢幻古龍好d 因為 會長大人是古龍好次私服咁 無正服ge feel  
咁你地會點揀呢??
不過最後一句就系其實2個都無咩人玩ga la
就算有都系好少人
點解會咁ga
一隻好game淪落如此地步真的看不下去
大陸其實宜家有隻game叫夢幻西遊 熱爆大陸 受歡迎得很 過去這麼多年還是有很多人玩
點解香港隻夢幻古龍變成咁呢 一開始玩廷不錯的
算都5知講咩好 倆隻game不如合併啦 我覺得仲好多d職業揀人物其實可以分開人族, 魔族, 仙族 三個族 加添新遊戲元素 玩法儘量較為有挑戰性 (個人見解)  

十週年勳章(賀詞)

算都5知講咩好 倆隻game不如合併啦 我覺得仲好多d職業揀人物其實可以分開人族, 魔族, 仙族 三個族 加添新遊戲元素 玩法儘量較為有挑戰性

其實你有冇睇過古龍既小說

玩過星曲WEB

本來以為開左新古龍會有好多人進駐
但唔夠一陣就少人過夢古

唉...點解隻會長大人會咁小人架...

唉...點解隻會長大人會咁小人架...

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 11:40 PM , Processed in 0.045031 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存