2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 激情來了!but......
go

[抱怨專區] 激情來了!but...... [複製鏈接]

今日珠戰久仰的刺激,珠戰受到殺手等人的來襲
令我地古羅(不,是小童才對),OMG,Rose,群英的珠戰活動苦戰(原因當時好少人去左珠戰)
正當激情來了,我地好熱血地追捕拿了珠的殺手等人
竟突然超lag,唔夠5秒後彈Q左...仲要重del先開得番...
在此我對小童,OMG,Rose,群英的戰友說句sorry...
可惡!!天殺的紅心
最後,我除了say句屌你老母外,我想不到再說what...

唔好講咁多粗言穢語,做人積d陰德

无敌小她  系哒!琴晚弹左N次!  發表於 12-12-20 10:43 AM

悟空唔洗咁講GA................. 我地夠做LA..................^^             奇實佢地搶珠都唔係好大既問題(何況好好玩)........................^^   不過佢地就無啦啦係咁DIU 9我地...................................=0=.............................. anyway............... 悟J 聽日再黎過 ^^............希望佢地聽日都黎搶xddd ^^

珠戰有人搶先好玩

有咩好玩

都好耐無試過有野玩下........
又有新野玩,,,,正
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 03:04 PM , Processed in 0.031744 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存