2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 再見BUG+12, +15武防巻装備人士 (有相片証拠, 己被紅心 ...
go

[抱怨專區] 再見BUG+12, +15武防巻装備人士 (有相片証拠, 己被紅心停帳)  

今日己上紅心報告左以件事情、好希望gm可以快d check 到比個交代大家
好多沖装備的人可能用幾k or 過万以上的$ 去沖装..
不過有人可以利用bug 製造+12, +15 防武...如果甘落去、沖装的人士再玩落去有意思ma??
実在不可接受永久bug巻的人 , 対比去沖装備的人係非常不公平的一件事
某公会入面有多位人士都利用波波宝箱送的強化巻
利用bug的方法製造永久使用的効果,
70lv+15 7日的強化巻 & 70lv +15 7日的防強化巻同様都成功bug到..
老実講、甘公平的事、我一定要同各位開心share la..

bug装共通点:
係+15, +12武, +12, +15, +12 防装<--全部係由波波宝箱開出的
係無+7, +8 , +9, +11, +13防装 、武器又只会只係+15, +12 、永無+8, +9,+11 ...

以下係証明相:

如果正常無bug巻的話是以下的様子、請留意紅圏, 会有時間限製的字句、bug装人士当然不会有

同有関bug装人士対話:

========================

以下以位都係70+15 格仔武的。。都係+12防装
BUG的方法。。他無講出

(因為bug巻的関係, 是不会交易到的)

有関bug装人士装備(8位, 上面有一位了, 不過無cap相片提供):

我相信仲有更多係我地未発現的bug装人士,
請留意下面的人士的装備相, 全部無好似上面+15相的使用期限, 他門是永久使用的!!

A君:

基本上又係全身+12装備, +12, +15武

B君: (神奥!!)

+15手, +12副武器, +12上身, +15下身, +12靴....

C君:

手+12, 副武+15, 上下靴+10

D君: (神亀)

+12手, +15副武, +12上身, +15下身, +12靴

E君

+10防上下靴,  +12手

F君

12手, 12副武, 上下靴+10

G君

主武+12, 上下靴+10

E, F, G君 3位需然不是話15武, 12/15防
不過同様係3件+10防&12武 重点又係同一個会 又係無+8,+9, +11的装備..我都会覚得好可疑似..
当然最後都係要由gm証実確定、我会相信bug装人士有可能有d装備係自己沖的、我不会抹殺以個可能性
不過瓜田梨下, 所以五好怪我指出、不論祢係巻加幾多都好、只要係一件用巻bug我都会提出的
因対沖装備的人実在太五公平~祢地可以永久+10 ..+12 +15
祢地要知。。即使+10防都好。。都不是一件容易事。。+12武+15武更加一様難...
祢地所造、不論天下五天下、祢地有人講話只for副本都好。。
一日係game内発生ge 都係対沖装備ge一班人不公平
GM 会点処理、我五知道 祢地bug装備ge 人 好自為之 自己攞黎 無得怨人

快d叫紅心處理,封佢地號啦,我衝+13下衣+11劍都好難,佢地人渣,廢公會,真係想講xyz 我日日都上線玩10幾個鍾的都唔見佢地衝裝顯示衝到頂又想講xyz

我都有影相我都打埋去紅心先出下力叫g m做野

我都好五服講真...

ON 9 POP,識你的都知你好聰明次次花幾萬升裝+15,你而家叫正義咩,用不責手段妒忌人有裝,如果我真係用BUG裝,你有證據去舉報係正常和支持,但你話人玩BUG,呢家全SERVER比G M改咗寵物,而家D裝比人睇晒,好多人唔滿意,呢個大漏洞,等於一個BUG未改善,你就無搞清楚邊個用BUG裝,也未經用家的同意,你就用呢個漏洞(BUG),將佢地衫褲和資料放上網,等同人地唔同意公開的私隱放上網比人睇,係玩BUG的人會有報應,佢地犯咗玩GAME的條例,但你犯的係法例,將人地資料唔同意下公開,佢地最多封號,但你唔滿意可以上報或私人報警,你用犯法方法亂公開人資料,你要為愚蠢以為正義的行為負責,網上記錄是永久,你以上做的行為作證據保留追討權利,
另外你話人地玩BUG,你個流派大天和TOYSTORY等,打天下不斷用BUG拉,BUG KO等,來贏取優勝的形勢,令好多努力加裝的人,打無數次都攞唔到金龍,他們還要說玩BUG是正常,你識玩嗎來你串我們,你明知玩BUG仲同佢地玩,你地同流合污有報應嗎?你係花梨擂台以為自己有15劍,見人就斬,打輸咗就吹雞串人,完全輸唔起,好多人都唔鍾意你唔好以為好勁,人地玩BUG裝個個都可以舉報,但你咁無人品的人,擺明係唔抵得人好裝,亂咁舉報,仲要燒埋我個搭,唔好以為什麼瓜田梨下我唔敢出聲,
豆腐POP,cheungwaiwai,你都要為你的行為負責,快d報警睇下你自己做乜,等警察唔洗查IP搵你,人地玩BUG要封號可能事實,但你咁樣亂咁公開資料,人地因為咁而損失,你功勞真係大

巴西諾亞 發表於 12-12-21 05:52 AM
ON 9 POP,識你的都知你好聰明次次花幾萬升裝+15,你而家叫正義咩,用不責手段妒忌人有裝,如果我真係用BUG裝, ...

我地有証拠先比gm 、祢話我地bug 祢有証拠o米同人講、比証拠low
好老実、我地係眼紅ga wor 五洗比$就+12, +15 点五眼紅ar ?????
祢話報警? good ~~非常好、我就好想知我点犯発~~我犯罪的話、用bug個d人叫what??
祢講得甘好聴又用新ac講野、祢o米又係自己身有c 個d人
bug得甘開心底祢死ga wor ~~ 祢以d甘ge行為比我o米仲on dog ~自己用bug仲話人、不知所胃
祢打d野就知祢邊個la [高人]

祢話我地天下成日用bug? 有片自己祢看、win 五到人就話人bug
祢以d人o米五識進歩low ~~~ 祢有本事o米bug win 我地low [bug]神
+15巻都比祢地bug 到、我地点久祢bug.....

「但你咁無人品的人,擺明係唔抵得人好裝,亂咁舉報,仲要燒埋我個搭,唔好以為什麼瓜田梨下我唔敢出聲」
我無話我有品ga wor ~~我豆腐pop係擺明係唔抵得人好裝, 不過我地係有証拠先舉報!!

祢対眼生係邊??自己看相la  話人on9又五開名的人士~~~

祢有本事o米比証拠出来証明祢朋友五係bug low ~~

難道祢地bug 装備不等同遊戯世界犯罪????? 五等同犯法?? 
祢傪得過我無bug, 我無犯罪、祢咬我食??@@不過祢地bug係事実wor~「你咁樣亂咁公開資料,人地因為咁而損失,你功勞真係大] <--- gm五係白chi 他門会check
到時有人用bug 被人封/ 損失=抵死、無bug ge話又点会被人封/損失????用下脳la

將人地資料唔同意下公開,佢地最多封號,但你唔滿意可以上報或私人報警,你用犯法方法亂公開人資料,你要為愚蠢以為正義的行為負責,網上記錄是永久,你以上做的行為作證據保留追討權利,<-----
祢真係onj 到不能on j ..
第1, 看装備係遊戯可以、不是我用bug去看人装備、以家通街都可以見的、係遊戯比的~
祢大可以影埋我装備比全世界人看同人講我bug装備都得ga wor  

第2, 亂公開人資料<-- 個人資料係what?? id ? password? 以d先係個人資料、相有入有写祢姓名??電話?家address?? 祢幾時生日?祢邊到出世??祢可以試下去問香港警察~我比電話祢~~999

用不責手段妒忌人有裝,如果我真係用BUG裝,你有證據去舉報係正常和支持<---祢以d o米賊喊足賊low =.=
我五係好無証無拠就走上紅心同紅心講low~高b~今日gm 見到我地提供的証拠都IO 左la  醒d la ~
祢係到diu 我、都係五服我爆祢地班bug装王姐~~
我講過、我係非常段妒忌人有裝、祢地bug装五洗$$$$ ga 先生、試問邊個五段妒忌、邊個可以接受自己比$沖、我地成班比幾k ~過万去去bid 15装備 ~~祢地原来成班走去bug15装備、点講都令人五服ar ma??

五係祢地用不責手去bug装、又点会有人「用不責手段妒忌人有裝」ar~~醒d la ~~話人on 9的人
不過祢想清楚、
用不責手去bug装=犯法
用不責手段妒忌人有裝=妒忌等同犯法???
我笑了~~
祢又五見我報神坦nakupenda bug装?祢又五見我報小青bug装?祢又五見我報ewan bug装??
有d野、五係祢地造過、又点会有今日的結果尼~~~~
同我講犯法。。。第一個犯法o米係bug装備個班人low=.=

g98232353  我沖好多次也只係+9,+10,+11only....最勁也只係+13....,E班仆街用bug+15,+12,5吊5得la tofupop,加油,我地撑you!!  發表於 12-12-21 02:31 PM
无敌小她  pop講得好,我d cc裝沖左咁多石頭都沖唔到+6,哭死我啦~~~  發表於 12-12-21 09:16 AM

笑傲無雙 玩過星曲WEB

牆裂要求刪除強化系統, 使用統一強度武防

將注意力集中於操作和武功上, 裝備乃身外物, 不應成為強弱的主要因素!

我睇決戰一分鐘。

回覆 巴西諾亞 的帖子

我都要幫下偶像出聲,我轉天下團已經小小時間,我都試過打羸偶像一次,因為佢地太夾,所以難羸.
有圖為証,都係今個星期的事,偶像冇吹雞打我喎,最多佢下次嬴番我姐,因為佢地打得好穩定架,你地有冇諗下自己果隊有冇夾先,我打團連技同個人唔同囉而家先知,因為我成日問隊友我要點做,同埋我日日玩時間都由下午12:00至早上3點先off,都從未見呢班人衝到裝,(佢地d裝咁神又唔打天下???唔明)怕人地知??你冇野怕咩比人查喎,你唔係唔知電腦有記錄咩??仲係度話我偶像我都有火

这败家子多想学,大家看,最想学的就是他,花钱买不到,因为我们不知什么BUG,他还要威胁人,没人性伤不起的败家子,这就是POP啊,还有的图我发现以前那个+15标题里,

回覆 巴西諾亞 的帖子

1. 其實我好鄙視開新ac來留言的人, 做咩要隱藏自己身份? 真身唔見得光?

2. 天下團玩bug問題, well, 呢件事解決左好耐, 自從某玩家指責OMG"bug隊太強"開始, 已經有一系列影片實錄OMG打團情況, 亦已證明錯位情況很多隊都有發生, 有冇玩bug, 相信公道自在人心

3. 你玩game玩上腦?咩叫share你d裝就係侵犯私隱?咁你用晶片睇人裝, 咁又係侵犯私隱...?你唔好on_...

4. 你地有冇用bug, 並唔係我地決定, 係gm決定, 現在做的是話有人"疑似"用bug, 拍晒證據, 叫gm查
呢個行為, 相比起某d人, 話OMG天下用bug, 又冇證據, 好啦到我地拍晒影片, 證明冇用bug, 個d人又潛反晒水的行為, 高尚得多

你真係好on_, on_到已經全心轉戰TERA的我, 都忍唔住出反個post

支持豆腐。
最憎BUG 9

熱血^^ 發表於 12-12-21 10:51 AM
回覆 巴西諾亞 的帖子

我都要幫下偶像出聲,我轉天下團已經小小時間,我都試過打羸偶像一次,因為佢地太夾,所 ...

呢個擦鞋仔。。。
人地對+15鞋蠟蠟令唔洗你擦上面呢班人個個都不知所謂。。。
一個二個以為+15就大Q晒。。。

POP你在那装什么清高,自己说的话都不敢发??我就帮你全补上去,伤不起就别出来混,在家好好发呆去,还有的我己发贴大家可以去看

回覆 巴西諾亞 的帖子

1,若閣下欲引用 香港法例第486 章《個人資料(私隱)條例》,請先詳閱條例全文,及理解內裡對個人資料及私隱之定義.

2,遊戲內,寵物系統所作之改動,乃營運商所作出之正式改動,並非閣下文中所言之程式漏洞,請多加注意,切勿ON9

3,就閣下無的放矢之誣衊行為,本人及閣下文中所提及之各人,時刻保持DLLM之權利

回覆 不知我路过 的帖子

別懷疑,由始至終,無論你們說出真相與否,我方目的只有一個,就是公開這個令遊戲環境變得不公平之程式漏洞

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-17 01:08 AM , Processed in 0.044435 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存