2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 再見BUG+12, +15武防巻装備人士 (有相片証拠, 己被紅心 ...
樓主: tofupop
go

[抱怨專區] 再見BUG+12, +15武防巻装備人士 (有相片証拠, 己被紅心停帳)   [複製鏈接]

巴西諾亞 發表於 12-12-21 05:52 AM
ON 9 POP,識你的都知你好聰明次次花幾萬升裝+15,你而家叫正義咩,用不責手段妒忌人有裝,如果我真係用BUG裝, ...

bug 狗仲惡人先告狀..真係世界末日了
最好笑係睇人裝備先叫用bug
你話"而家D裝比人睇晒,好多人唔滿意,呢個大漏洞,等於一個BUG未改善"
你地梗係吾滿意架, 比人睇晒d 裝咪比人睇到晒你地用bug 囉!
你真係自己沖驚咩比人睇

回覆 熱血^^ 的帖子

的確係值得記念既一晚,當晚我都有拍照留念

bug裝bug到+12~+15真係好過份囉,我之前有玩龍珠時都用左好多錢先+12+13+14等等需然+唔到15但都好開心,但如果一蚊都唔用用bug去+15對有比錢玩的玩家真係好過份囉完全破壞隻game的平行,支持豆pop做得好!!
需然我無再玩龍珠(因為龍珠太多不公平事,同但多問題所以轉戰tera),但如果有玩的玩家大多數都唔鐘意人玩bug,如上面的人兄講某某人用bug贏天下(我唔想講係真bug有拉定錯位,因為永遠無答案的,贏的一定話無,輸的一定話有,我自問我打天下咁耐真的不夠佢地打,因為佢地真係太強勁)但你講人地用bug打天下點解自己又用bug黎玩龍珠呢???咁樣玩game真係好玩啲咩???
龍珠最主要係玩裝備唔係技術,如果你用錢+12+15贏係正常,但如果bug到+12+15咁贏左你覺光彩咩???唔好話玩龍珠啦,玩所有game用bug或金手指都已經係一件唔好玩的事,因為用左bug等於無得輸,咁玩黎做乜???
(就係因為龍珠太多不公平事,又太呃玩家金錢,又唔需要技術去玩所以我同太多數龍珠的朋友都轉戰tera玩,希望龍珠可以學學其他game咁裝備係其次技術先係主要,點樣去走位打怪,點樣自己去閃避對手的攻擊唔係靠裝備去閃去減小傷害等等)

反正黃左, 求教bug方法

十週年勳章(賀詞)

全部都係強化卷既數值 :+10 +12 +15 仲有+8@@ 你話唔係用BUG搵鬼信啦

回覆 baby9nose 的帖子

事實歸事實,點解可以成為我偶像,你知唔知咩叫偶像,睇你都冇你心目中的偶像,你打得嬴佢地先啦,話我
同偶像打先有意思,慢1秒都唔得,你有冇打個團架?你勁的話都可以成為我偶像囉
教你呢個話我的人啦比錢你使 我地團個個都用skype打的.自己去夾下去打啦!

不交易给他看的就是BUG,他也不交易给我看那也是BUG了

我識左豆腐好少時間 同埋我玩左龍珠都係好少時間 實力都係痳痳  但係豆腐pop唔係你地班bug狗講既人 佢又唔會串人 更加唔會亂斬人lol 你地玩bug卷比人識穿左 重要惡 呢d先叫沒品?

回覆 亂空 的帖子

咁你就學下豆腐啦. 你有時都會串親人架

不知我路过 發表於 12-12-21 01:00 PM
POP你在那装什么清高,自己说的话都不敢发??我就帮你全补上去,伤不起就别出来混,在家好好发呆去,还有 ...

那装什么清高<---

我係到同所有人講 我豆腐pop 係紅眼 我係cheap 精 我係五抵得 

我係同祢講 我比10e祢 教我方法 五係我会同GM講

我係迫祢地2選1 祢吹得我帳ar??? 五同祢買方法我点叫GM修改個bug 亜 on dog dog!!

GM都問我bug方法la  係我五識姐  甘o米叫他check lowww

我人品有問題又点???? 人品有問題五係係犯法之一ga wor

祢同警察講 豆腐pop人品有問題 祢看下告五告得我入low~~~~hahah

不過祢地用bug 就係事実 無得抵頼wor  同我講犯法???祢地第一個犯法la 不知所胃的bug精

祢五信問GM 我都有同GM講 我係紅眼五抵得 所以我爆出来!!! 吹波?????

baby9nose 發表於 12-12-21 12:53 PM
呢個擦鞋仔。。。
人地對+15鞋蠟蠟令唔洗你擦上面呢班人個個都不知所謂。。。
一個二個以為+ ...

以家五係講+15 大Q o西
抽水五好乱抽、抽水又抽五岩主題好様衰的
以家講緊有人用bug 可以=祢用好多$沖ge 装備
不知所胃過祢講ge不知所胃
将心比己 祢去読書要比好多$ 有人用方法可以走鶏五洗$ 一様ga wor
仲要大大声声係到叫 甘個d 人又好岩???

不知我路过 發表於 12-12-21 01:46 PM
不交易给他看的就是BUG,他也不交易给我看那也是BUG了

有需要我交易比祢試下ma??????

祢想?我即日試比祢看都得ar 国内人士

回覆 tofupop 的帖子

偶像幫我出聲感動

回覆 六碎 的帖子

我認我自己玩遊戲沒品 但係唔會玩bug
更加成日串人 不過呢d都唔關題目事掛

Ce_DBO 發表於 12-12-21 01:16 PM
回覆 熱血^^ 的帖子

的確係值得記念既一晚,當晚我都有拍照留念

拳霸又係衰~~ haha

prada星 發表於 12-12-21 02:45 PM
拳霸又係衰~~ haha

大家玩甘耐、明ga la   haha
無心的事 不要上心  五好怪ce 当時怒就ok

回覆 亂空 的帖子

雖然串人冇咩問題 不過唔好串得太離譜啦. 始終都要尊重別人. 如果唔係冇朋友架

你地E班含撚大的死BUG狗,BUG+15同+12仲咁撚多爹真係睇到我火都黎埋
我地成班人花幾千甚至幾萬先得+10,+11,+12,+13,+14,+15.....你地用BUG+15,+12件事爆左仲唔知衰,仲話番人.....我地成日ON都見唔到有顯視話你地+12,+15囉,咁仲唔係用BUG
自己廢win唔到就話番人用BUG,因住出街俾人打
加油豆POP,我地成班用$$沖裝人士支持你

呢d bug裝嘅人又係加快龍珠快d死嘅pk,又要玩丶又唔想比錢沖裝,你話你地d+15+12+10唔係bug出黎都冇人信啦,仲要全身都係,你叫人地點信你冇bug?我地唔係第一日玩龍珠嫁,而家沖裝成功沖到一定會出公告,你地成身裝備沖到又冇出公告,又叫人點信你冇bug呢? 又不如咁講....當你一件沖到冇出公告....有可能會接受,但你你地係5件都冇出字喎...點講得通先?我沖咁耐裝...每次成功都一定會有出字..有邊個唔知我沖裝沖到痴x線,去到+14都9萬幾人密我叫我沖埋+15...仲有d唔識我嘅都會密我叫我+油....你地幾個真係冇咩人見過你地沖裝出字,你地又有咩可以講?我識豆腐咁耐....佢絕對係一個洗得起錢玩嘅人..而唔係你口中什麼on9/不知所謂嘅人...我從呢隻game識佢都有一年,當年佢係公會"絕殺"已經有+15武和防,而且仲成日係擂台叫人唔好因為少少事而嘈交,你話佢比你殺一次佢就即刻吹雞?玩得耐嘅玩家心中有數啦~~~~~我都十分之討厭用bug沖武/防嘅人(我冇指名道姓,d bug狗唔好對號入座)老實講,玩唔起沖裝用嘅錢就唔好搞咁多野啦,玩埋d bug裝對d用錢沖裝嘅玩家一定會嘈你地嫁啦,不如你試下儲錢入銀行,我用張假卡拎哂你d錢睇你嘈唔嘈?(雖然我真係想咁做)...有陣時,唔該你地d人睇下自己做左d咩事點解會比人嘈?自己有冇做過豬M一check就知,到時見唔見到你個號就清楚,如果真係有bug都唔封嘅話,我夠膽講,呢隻game唔會再有真係比錢玩嘅人玩..........       沖裝,係對自己裝備的要求,玩得沖裝嘅,邊個都想沖得高,有邊個玩沖裝嘅唔想沖到+15?沖到+15當然開心,開心就會同d朋友分享,而唔係某d人口中嘅要威.......如果你沖到+15,你會唔會放埋一邊唔用呢?

衫褲鞋  GOOD  發表於 12-12-21 04:13 PM
tofupop  正!!  發表於 12-12-21 03:50 PM

回覆 ewannam 的帖子

好有文有理大大力支持
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 10:12 PM , Processed in 0.050762 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存