2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 再見BUG+12, +15武防巻装備人士 (有相片証拠, 己被紅心 ...
樓主: tofupop
go

[抱怨專區] 再見BUG+12, +15武防巻装備人士 (有相片証拠, 己被紅心停帳)   [複製鏈接]

要求以張+15 的相!!!

小灰机 發表於 12-12-22 02:00 AM
POP你搞什么,乱发人家的照片,打乱说话,你见过BUG的装备能扔进去再强化?你见过+13的BUG装备吗?再乱说,我告 ...

五好show 58武出来出醜la

show祢個70+15 出来la 相ar  

你说的是这把吗?

yes ~~ 多謝提供相片!!

YES 你个头,睡觉了,没你那么有精神,一天到晚没事做就想怎么算计人。。。你不睡觉我还要睡觉呢,对你来说游戏可以当饭吃的人没的比啊,数据看的这么重做什么?一个游戏又不能玩一辈子,看开点吧,我这人本来就爱安静,开开心心玩游戏,你看你,现在搞的我一上线就一堆为看着我M着我,都成名人了,我好烦呢,个个问我BUG装备,这些又不是BUG出来的,我都不知道怎么回他们了,只好公开下,请你以后别这样了好恶搞好么,晚安^^

小灰机 發表於 12-12-22 03:51 AM
YES 你个头,睡觉了,没你那么有精神,一天到晚没事做就想怎么算计人。。。你不睡觉我还要睡觉呢,对你来说 ...

是不是bug 装備 我地交比gm 定断
有祢的相片 我都会send比gm
以個真相 我相信好快就知

豆腐POP你的眼望唔望到我今晚做了4個+11和1個+12防裝,你仲亂講乜都好,全Server唔係剩係你識+12,唔抵得我有+12+15石頭咁硬就亂咁話人用BUG唱需我,升裝確實係一過好D方法,我個個教都唔教你,我地D玩家又有錢,又聰明,有背景,都唔洗做又朝玩到晚,我朝早6點鐘都玩緊,就係唔想繁忙時間整,比你D咁的人說三說四,我已經用我寶貝石,做一次證明比你睇,你個ON 9 POP要我做+15比你睇,我無你咁大方再做比你睇,我整咁多+15次次要折圖嗎,我令原慳返D錢,給主席打官司,都唔+15比你們看,加唔到15比你睇,就話我地BUG裝呀,你都On 9 9,總之你要對你言論付責任,想知好方法就求人,可能教你,怕我打天下對你有威脅,就要搞到我們封號為止,你出名無+15就係一個廢人,要全身+15先有安全感,見人有+15,就驚到咁多小動作,我唔再會應你,你再嘈上庭見,你很道歉我會諗下,

好簡単 相我地影左、資料我地都提供左
祢係bug装 or 自己沖 祢心知 我五知!
加上我一早講過、祢以家整比我看、沖到装代表祢一定無bug過?
(個賊入超市盗過野, 自己再買返様野, 代表個賊無盗過野???五該五好対好入座、我係打個比喩!同様道理!)

以下係我第一個post講明:
[当然最後都係要由gm証実確定、我会相信bug装人士有可能有d装備係自己沖的、我不会抹殺以個可能性
不過瓜田梨下, 所以五好怪我指出、不論祢係巻加幾多都好、只要係一件用巻bug我都会提出的
因対沖装備的人実在太五公平~祢地可以永久+10 ..+12 +15
祢地要知。。即使+10防都好。。都不是一件容易事。。+12武+15武更加一様難...
祢地所造、不論天下五天下、祢地有人講話只for副本都好。。

祢地ge会友又講過bug装方法的存在!

有人五比他講!!

話人on9 前想清楚、可能祢比過on9 仲on9 ar

我想問點解你阿媽生出你D咁的仔,沒完沒了,你要證據人地比證據你,你又要多多理由死都唔認錯,用埋人地打法你說話捉住來講,好多人都知你玩BUG珠,你仲可以講咁多嘢,你真係要人地比你睇+15先開心,你睇完咪又要其他角色比你睇,你係GM嗎,我地比你睇係想你收聲,唔好再亂怪人,比機會你道歉,你鍾意睇我+15點做,我比埋條褲你睇,

見到未呀,你鍾意的+15,小朋友你再沒完沒了唔收聲,仲搵嘢講,唔好怪我唔比機會你,

豆腐POP我有證據證明你玩BUG珠,就算你OMG會撐你,但我地全會都無人見過你打龍珠戰,我見你身上好多龍珠許願飾物,我都好眼紅,你唔教我BUG珠,我就舉報你玩BUG,以下係豆腐POP BUG珠圖片,你都要為做BUG的行為證明,證明唔到就證明全會玩BUG珠,我做咗證明,你都表示清白,代表你真係正義,另外你全身+15,我雖然知你每次用幾萬玩去升裝咁聰明,但我唔知你係唔係洗唔到,就叫人幫你BUG裝,你都攞D相證明下自己清白和誠意,表明自己不是賊喊捉賊,

如果覺得以上行為ON 9無證據,你地應該知我學邊個,
如果覺得係合理請你回答,

耍錢定耍命 多謝祢提供的相片令我確実祢係bug!

耍錢定耍命 祢当大家未用過巻???

祢提供的+15成功相 点解只係得下面一小張???

+15 有公告的!!!祢個+15 証拠cut得甘細張??点解?

原因係祢下面根本無出+15公告!!!! 祢好心開埋下面公告la !!!

自己係1級1級甘沖上+15的話 又会五影自己出公告ar???????

好似我以d 甘ar!!

仲有、我有大把証人証明我珠戦出現過

群英、前古羅公会都多的人知我出現

五好伝以視線la bug dog ~~ 多謝祢提供一張甘有力証拠的相

我己経send左比GM d相

以一切就留比gm 処理!!!

耍錢定耍命 發表於 12-12-22 07:03 AM
豆腐POP我有證據證明你玩BUG珠,就算你OMG會撐你,但我地全會都無人見過你打龍珠戰,我見你身上好多龍珠許願飾 ...

快d 同Gm 講我bug 装備low

如果祢有証拠的話

亂空-唔好低B唔明問題和用意就收聲,我有講係洗屬問題嗎,個個亂講完,我就要答你低B問題嗎,
豆腐POP我無需要咁多證據證明比你睇,比你睇咗你都要搵嘢講,你行得越盡,你自己承受機會給了你,
你自己所謂證據CUT頭CUT尾,你都唔完整,你咁多+15得一張圖嗎,你D龍珠BUG又點證明呀,你都無做憑乜嘢比咁多證據你呀,我地做咗你呢,你不斷吹水抵毀人,唔好以為無後果,我們不是奉指比你咁玩,
你自己清楚證明你無玩BUG珠先啦,
我們才決定你玩BUG珠證據再上報給GM,你點講我都唔比你睇,為你行為負責,

耍錢定耍命 發表於 12-12-22 02:38 PM
亂空-唔好低B唔明問題和用意就收聲,我有講係洗屬問題嗎,個個亂講完,我就要答你低B問題嗎,
豆腐POP我無需要 ...

好~~快d回報la ^^
到最後看誰回報成功先~~
我一早回報左la wor 祢仲五快d回?
祢d所胃証拠真係尼....
我又真「金」五驚祢回報XD 我有用過bug 的話、送+15装備比祢又点話!我del号都仲得 祢無得死頂ga la ~~等gm 収返ba la

回覆 耍錢定耍命 的帖子

我諗佢地係想講bug珠戰龍珠,其實你地就真係冇玩珠戰 偶像pop哥都成日出現許願的,你地真係攪笑

你地癡乜9線,買BUG用無罪,用BUG不傳就有罪,咪雙重標準,根本買BUG用BUG都唔啱是事實,咪講到豆腐POP咁正義,係佢亂搵人祭旗,搵了證據都要屈,針對我地公會所有人,你地對人定對事呀,你地OMG的TOYSTROY用BUG裝圖都有,隻字不提又唔舉報,你D叫維護公平,就唔係擺我地無辜人上台,等你地批評,你地根本就係玩嘢,
凍奶茶唔好成日講埋D歪利,總之乜BUG都唔啱,講到用BUG係啱,唔講你知就報GM,根本就係你地自私問題,BUG唔啱點解要賣和教,在加上屈我地用BUG,你奶茶角色用BUG用到出名,你的角色大把用BUG記錄,你問下豆腐POP用BUG係唔係啱和公平,你地扯貓尾,乜都你講晒,
CE 可能你真係想正義,如果豆腐POP第一日把你D裝放上網,講你D裝用BUG講到現在,你仲係咁份冷靜的,只有得你,我一直講係亂搵人祭旗,搞到今日就算證明我無用BUG,我唔會就咁算數,CE你咁正義你攞D裝放上網
告咪告人用BUG,擺明豆腐POP小家搞咁多嘢,搞到大家互相罵戰,人地攞埋OMG D壞嘢離題,傷人傷已玩GAME玩到咁,
我同你講我地多次十大富豪有五個係我地會,我地都係買石升,有晒記錄,你地搞到咁盡
已經好多人唔玩都係打天下你地玩晒,是事實,你搞到我地都唔玩,你地自己養GM,不過我地會用唔玩的錢同POP打官司,

求打官司!!!!!

五好講就天下無敵!!造就無心無力!!!

我地就等下個結果low  到時o米知誰是龍誰是虫!!

祢自己都公開左証拠比我地!我多謝o西祢添!!

清者自清 祢地不停甘沖装証明自己有沖開装?無意思ga wor

造過壊事的人不代表無造過好事!

我知祢地一定有沖装 我ge着眼点只係+12, +15装備是否利用bug以製造
如果祢地係清白 無必要以家去沖装備証明自己~~比返過去的沖装証明不是足久了?
祢地係清白~~gm 最終一定五会check 到d o羊的~~仲只会証明係我地無知添!!

不過以家祢地不停沖装去証明自己、我会覚得祢地係作賊心嘘.........

再加上祢地有個仲自爆左自己用巻的相..当我地五識分別係五係用巻..

令我更加確信自己今次行動無造錯、祢地再点講、我再点都係無用

大家等gm 結果就知誰対誰錯、今次ge事件、我地一定要gm比個交代我地

gm処理五到我再用其他途徑、我只係要有個真相!!!!!

係我地成班人無知原来有班沖装高手存在 or 真係人bug装備

結果、我地等待ba

本身個主題就叫做似BUG....... 無啦啦就有班友仔自己跳入來駁DIU =.=

435022581 發表於 12-12-22 11:39 PM
本身個主題就叫做似BUG....... 無啦啦就有班友仔自己跳入來駁DIU =.=

作賊心嘘=.= 未聴過??

回覆 tofupop 的帖子

GOOD......^^   我明白佢既用意了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 06:12 AM , Processed in 0.048406 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存