2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 公开POP花10E买BUG,人家不知,还威胁人家 ...
樓主: 不知我路过
go

[抱怨專區] 公开POP花10E买BUG,人家不知,还威胁人家  

回覆 tofupop 的帖子

舉手之勞

回覆 baby9nose 的帖子

人地唔告發係人地的事,甘並不代表人地扮正義
you甘多爹大可以自己告他

tofupop  岩聴!!  發表於 12-12-21 05:40 PM

呢班人我估大有可能平時都有用開外掛打$ tim

唐VS梁?
建議你兩位可以用下佢地D金句
食花生睇好戲

holandsms 發表於 12-12-21 06:32 PM
唐英年VS梁振英?
建議你兩位可以用下佢地D金句
食花生睇好戲 ...

可能係北韓打南韓

有咩所謂你唔咪唔好認,我地一定搞大佢,睇下同時邊個PK

回覆 slamdunk089 的帖子

咁我咪連餐飯都冇得食.......................:

baby9nose 發表於 12-12-21 05:29 PM
面就人地俾。。。架就自己丟。。。
我最憎BUG9。。。
但我更憎D人假仁假義扮正義。。。

我都話祢五識字ga la ~~~~
我頭先講過
「我豆腐pop 心胸这么狭窄 心嘘 还威胁人 +大細超 」再加多様假義扮正義 ok???
祢又吹ar???? 我係假義扮正義 又点ar??
假義扮正義五可以diu人用bug????假義扮正義無権利話人??
假義扮正義五可以報警話人犯法ga???有無法例規定ar???

仲有、祢見人bug珠有問題 祢覚得同祢利益有関、五服気ge 祢大可以同gm 講
~~toystory 係我fd 、我又覚得同我無関係~~我係無同gm 講 祢吹ar??????
祢話知情不報ar??? 不過五好意思、祢o米又係知情不報~~~~~on j j

我義務要造ga??  又五見祢去回報??祢係到打字無敵 串人好醒
無奈o米又係得個up ge 可憐虫~~j 下j下甘 
祢看祢?係到打字甘耐比人diu足祢甘耐 醒d la  

我講過我係最無品ge人 ~~ so what??????? 祢咬我食?? 
祢只係識話人「假義扮正義五+大細超」 
我五見得祢以位又資格話我wor ?? onJ 朋友~~

叫祢回報就”目米””目米”mo mo
祢以d 又叫o羊ar?? 甘憎bug 9 自己又五去造、身体力行la 未聴過ar???
仲五去回報???我回報左有bug 巻la  幾時到祢回報ar~~~~

ON 9 POP 你以為你無犯法嗎,
首先1,人地係唔係玩BUG,有乜嘢後果由GM決定,你回報咗已經做了你本份,人地有無玩BUG最多犯GAME的條例,最多封號,佢地無公開,無製造BUG,無利用得取實質利益,無損壞人地利益,何來有刑事成份,你都講他們是自私精,你就不斷利用寵物未解決問題,馮係見到我地有+10,+12等,就問東問西,唔你理你就屈我地用BUG,未有實質證據,就將我地的裝舖上網亂咁講,見到人地+10都講,你要解決問題同GM講,係度搵無辜的人祭旗,
第2,什麼叫刑事,我叫警司或律師朋友,聯絡你講清楚,你就係一定主動放人資料上網,要所有關事和唔關事的人受到網上壓力封號有損失為止,以上已看到你們一句佢一句,又話我地ON 9,又話我地賤精,又話我的刑事要報警,又話我地個會唔好,仲要比人屈我地開外掛打錢,你已製造網上欺凌,你好成功我地心身受損,我地無心情做節,這遊戲已沒法融立,我們無得玩變成抑鬱等,令到我地無做的人聲譽和心理受到傷害,就算有做的人受到不必要的壓力,再加上我地未證實玩BUG,就受到網上評撃,仲要亂告我地刑事,亂用差人名譽,給壓力我們,做成心理壓力和聲譽降低,我地都用好多錢來玩角色,如果有損失,這就叫誹謗,,呢D都係我地成立刑事舉報的理由,我無做我唔會封號,我只知道豆腐POP網上欺凌我和會員,我地會夾錢打官司,而且我自己有錢打,
第3,就算有人殺人你可以報警,但你走去犯人屋企攞資料,睇人屋企信箱,就算證據確鑿,殺人的坐監,但你犯咗進入私人地方攞人資料,仲要放上網,將唔關事的殺人犯鄰居資料放上網,令全幢大廈被喻為賊斗,你無睇小網上力量,你咁樣做一樣要行為負責,重新講多次玩BUG的人會有後果,但你的行為非常自私知如和影響他人,唔好以為你無錯,好多案例,因為你的行為而犯上刑事責任,我已警告你多次,如果你朋友會夾錢打官司你繼續,而我地就一定唔滿意豆腐POP的過份行為,而OMG會的人就加料撥火,
第4,我D+10和+12裝都係市場合法買返來,而且係有同豆腐POP直接和間接買返來,我身上著緊你D裝都唔認得,你話傻得幾緊要,仲要告人,要證據我會同GM講,所以一直話你過份
第5,你同LOL講的事,擺明你想學BUG,如果是人係唔會話(你唔賣BUG就走去報GM),你根本買唔到BUG就發爛,有人話POP全身+15不用買,但以他追求+15的性格厭小嗎,玩BUG係唔啱,但豆腐POP擺明想同流合污,由佢來舉報BUG,根本用心不良,唔好以為自己正義,仲亂搵人祭旗去無辜者
第6,豆腐POP你認自己無人品,仲有人同你做朋友恭喜你地,但你既然你無人品,上庭時你的口供可唔可信,係一個好大問題
第7,最後一次,人地有無玩BUG和後果,由GM決定,如果你地言論再過份,影響有不必要損失和壓力,形成欺凌,誹謗或刑事等,我們會保留追討權利,不好以為上網可以亂說話,

POP你搞什么,乱发人家的照片,打乱说话,你见过BUG的装备能扔进去再强化?你见过+13的BUG装备吗?再乱说,我告你侵犯隐私哦^^不是只你会+11+13+15,在你没买+15装备前我都不知道强化出多少把+11+13+15的装备了

小灰机 發表於 12-12-22 01:51 AM
POP你搞什么,乱发人家的照片,打乱说话,你见过BUG的装备能扔进去再强化?你见过+13的BUG装备吗?再乱说,我 ...

wow~~ 等祢好耐了

仲有無相ar  影埋+15武器個張上来la ~~~

要求以張相!!

回覆 巴西諾亞 的帖子

引用閣下文中所言 :

第7,最後一次,人地有無玩BUG和後果,由GM決定,如果你地言論再過份,影響有不必要損失和壓力,形成欺凌,誹謗或刑事等,我們會保留追討權利,不好以為上網可以亂說話,
----------------------------------------------------------------------------------------

笑死ME........

若閣下堅持及鐘情於利用法律詞彙,以圖令人懾服,請閣下詳閱及瞭解所引述之香港法例條文
(即香港法例第21章內之誹謗條例)
希望閣下之法律知識,並非從電視劇獲取...

就閣下早前提及之: [已構成誹謗] 事宜
本人問題有3,
1, 閣下是否以龍珠ONLINE 從事商業活動並獲得利益?

2,閣下是否從事關於龍珠ONLINE經營方(或其所屬業界)內的任何職位?

3,若以上皆是,閣下有否因此而令專業或業務方面蒙受金錢損失?

最後一句,我地都保留 時時刻刻DLLM之權利
已有 1 人評分Good 收起 理由
貓頭(.人.) + 3 DLLM 俾個GD你

總評分:  Good + 3   查看全部評分

你说的是这把吗???非卖品哦,朋友那借来玩的^^

豆腐POP你的眼望唔望到我今晚做了4個+11和1個+12防裝,你仲亂講乜都好,全Server唔係剩係你識+12,唔抵得我有+12+15石頭咁硬就亂咁話人用BUG唱需我,升裝確實係一過好D方法,我個個教都唔教你,我地D玩家又有錢,又聰明,有背景,都唔洗做又朝玩到晚,我朝早6點鐘都玩緊,就係唔想繁忙時間整,比你D咁的人說三說四,我已經用我寶貝石,做一次證明比你睇,你個ON 9 POP要我做+15比你睇,我無你咁大方再做比你睇,我整咁多+15次次要折圖嗎,我令原慳返D錢,給主席打官司,都唔+15比你們看,加唔到15比你睇,就話我地BUG裝呀,你都On 9 9,總之你要對你言論付責任,想知好方法就求人,可能教你,怕我打天下對你有威脅,就要搞到我們封號為止,你出名無+15就係一個廢人,要全身+15先有安全感,見人有+15,就驚到咁多小動作,我唔再會應你,你再嘈上庭見,你很道歉我會諗下,

好簡単 相我地影左、資料我地都提供左
祢係bug装 or 自己沖 祢心知 我五知!
加上我一早講過、祢以家整比我看、沖到装代表祢一定無bug過?
(個賊入超市盗過野, 自己再買返様野, 代表個賊無盗過野???五該五好対好入座、我係打個比喩!同様道理!)

以下係我第一個post講明:
[当然最後都係要由gm証実確定、我会相信bug装人士有可能有d装備係自己沖的、我不会抹殺以個可能性
不過瓜田梨下, 所以五好怪我指出、不論祢係巻加幾多都好、只要係一件用巻bug我都会提出的
因対沖装備的人実在太五公平~祢地可以永久+10 ..+12 +15
祢地要知。。即使+10防都好。。都不是一件容易事。。+12武+15武更加一様難...
祢地所造、不論天下五天下、祢地有人講話只for副本都好。。

祢地ge会友又講過bug装方法的存在!

有人五比他講!!

話人on9 前想清楚、可能祢比過on9 仲on9 ar

我想問點解你阿媽生出你D咁的仔,沒完沒了,你要證據人地比證據你,你又要多多理由死都唔認錯,用埋人地打法你說話捉住來講,好多人都知你玩BUG珠,你仲可以講咁多嘢,你真係要人地比你睇+15先開心,你睇完咪又要其他角色比你睇,你係GM嗎,我地比你睇係想你收聲,唔好再亂怪人,比機會你道歉,你鍾意睇我+15點做,我比埋條褲你睇,

見到未呀,你鍾意的+15,小朋友你再沒完沒了唔收聲,仲搵嘢講,唔好怪我唔比機會你,

豆腐POP我有證據證明你玩BUG珠,就算你OMG會撐你,但我地全會都無人見過你打龍珠戰,我見你身上好多龍珠許願飾物,我都好眼紅,你唔教我BUG珠,我就舉報你玩BUG,以下係豆腐POP BUG珠圖片,你都要為做BUG的行為證明,證明唔到就證明全會玩BUG珠,我做咗證明,你都表示清白,代表你真係正義,另外你全身+15,我雖然知你每次用幾萬玩去升裝咁聰明,但我唔知你係唔係洗唔到,就叫人幫你BUG裝,你都攞D相證明下自己清白和誠意,表明自己不是賊喊捉賊,

如果覺得以上行為ON 9無證據,你地應該知我學邊個,
如果覺得係合理請你回答,

耍錢定耍命 發表於 12-12-22 06:24 AM
我想問點解你阿媽生出你D咁的仔,沒完沒了,你要證據人地比證據你,你又要多多理由死都唔認錯,用埋人地打法你 ...

我想問你你e張圖有幾難整???羅張+15沖完,之後再搵放件廢裝上去,之後影低....完全睇唔出唔係用卷沖....

豆腐POP點會冇打珠戰=.=

路過......

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-16 07:39 PM , Processed in 0.042212 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存