2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 请大家来评评理,POP乱发人家照片,还要乱说人家坏话 ...
樓主: 小灰机
go

[抱怨專區] 请大家来评评理,POP乱发人家照片,还要乱说人家坏话   [複製鏈接]

不 予置評~~時間可以知道一齊~~  

回覆 小灰机 的帖子

你都說是遊戲不如說出來大家知下點bug的xd,你說的簡單不要太自私說給大家知吧,但是我不會用,得個知字

其實BUG狗大哥你不如教哂全部人啦~
一齊死好過得你一個死

回覆 holandsms 的帖子

係囉係囉,那個小灰機都說(遊戲姐),佢咁講得即係冇所謂啦,快說給我們知

你地癡乜9線,買BUG用無罪,用BUG不傳就有罪,咪雙重標準,根本買BUG用BUG都唔啱是事實,咪講到豆腐POP咁正義,係佢亂搵人祭旗,搵了證據都要屈,針對我地公會所有人,你地對人定對事呀,你地OMG的TOYSTROY用BUG裝圖都有,隻字不提又唔舉報,你D叫維護公平,就唔係擺我地無辜人上台,等你地批評,你地根本就係玩嘢,
凍奶茶唔好成日講埋D歪利,總之乜BUG都唔啱,講到用BUG係啱,唔講你知就報GM,根本就係你地自私問題,BUG唔啱點解要賣和教,在加上屈我地用BUG,你奶茶角色用BUG用到出名,你的角色大把用BUG記錄,你問下豆腐POP用BUG係唔係啱和公平,你地扯貓尾,乜都你講晒,
CE 可能你真係想正義,如果豆腐POP第一日把你D裝放上網,講你D裝用BUG講到現在,你仲係咁份冷靜的,只有得你,我一直講係亂搵人祭旗,搞到今日就算證明我無用BUG,我唔會就咁算數,CE你咁正義你攞D裝放上網
告咪告人用BUG,擺明豆腐POP小家搞咁多嘢,搞到大家互相罵戰,人地攞埋OMG D壞嘢離題,傷人傷已玩GAME玩到咁,
我同你講我地多次十大富豪有五個係我地會,我地都係買石升,有晒記錄,你地搞到咁盡
已經好多人唔玩都係打天下你地玩晒,是事實,你搞到我地都唔玩,你地自己養GM,不過我地會用唔玩的錢同POP打官司,

回覆 耍錢定耍命 的帖子

幾時有律師信可以收?

有口話人冇口話自己!!!

http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=1008787

再一次證明豆腐pop砌得就砌,個圖太大cut比你睇都有得你講,我搵證據證明係唔想比你屈人,你不斷唔認錯,繼續比d網民批評我地無辜的人,有人創意到,話我用+15券再用廢裝影相,完全講唔負責任的說話,將白講成黑,豆腐pop係話我地用券bug裝,何來咁多15券,又bug出來嗎,我唔再解釋,我地受夠,我只係比最後呢批證據,而且我地報了警,我已警告你們多次,我現在身體唔好,比你地亂講,不能享受聖誕節玩龍珠的樂趣,我身心好大壓力,還不停止,有關亂講唔負責任的玩家一同差館見,

另外你話我證明你玩BUG有關的證據,你話送比LV70+15給我,你認的傳我郵件我要你把劍,係唔係交易唔到,你唔認的,你繼續狡辯,你解釋下點解BUG裝,你會話買咗la,請狡辯:

我係唔知你講咩架啦 完因你講d野 咁多都係樣樣野搵黎講 而家你咪比人正明左係bug 狗lol~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 02:23 PM , Processed in 0.034941 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存