2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 再見!耍錢耍命 不停講大話的bug装人士 さよなら!! ...
樓主: tofupop
go

[閒聊討論] 再見!耍錢耍命 不停講大話的bug装人士 さよなら!!  

星 由佢啦,神又係佢鬼又係佢,係佢嘅世界只有佢講嘅嘢係啱。
無必要同一個反口覆舌,心胸狹隘嘅人爭一日之長短,
人在做天在看,如果豆pop冤枉佢,而紅心又點會聽豆pop支笛,封ac?
要出信都出俾紅心先啦,佢話乜咪由佢囉,反正佢講嘅無一句係事實,
可恨之人必有可憐之處,佢都已經搞到自己思覺失調,
佢冇得救㗎喇,由佢發癲吧

識唔識什麼叫浮動和虛擬IP呀?
就算浮動IP,網絡供應商的Server,係會記錄你幾時用什麼IP,差人要查係好容易,
所謂叫玻璃屋負責,你又唔識啦!
人地係話你聽IP係好易查,所以網上言論係要小心D,得罪D I.T人,你的私隱就中門大開,無知識唔好挑戰人,
虛擬IP係假的,用假IP上網,未到犯法係好多原因,不過你想搵人就好難搵,係睇你有無技術做呢樣嘢,
無技術唔好亂笑人,仲有搵到IP你都唔知黠用,怪不得人地話你無知。

好厲害能教下強化的秘訣么

我想说豆腐。。你们是不是还漏了一个人。。24日那几人被停后,淘宝卖号的人就把这商品下架。。我觉得很可疑。。上报了GM  ..但GM没给我回复
而且还有  他叫唐宗宋祖  也是那个BUG公会

現在龍珠的人好像很厚臉皮?以前不是這樣的,BUG還很有道理一樣的

回覆 tofupop 的帖子

我能买那个+15手套?

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 07:00 PM , Processed in 0.047707 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存