2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online OMG....賊喊捉賊?
樓主: sugar11214
go

[消息情報] OMG....賊喊捉賊?   [複製鏈接]

w764588 發表於 13-1-7 02:14 PM
01/06        孫悟飯伺服器        ce*******        CE        暫時因「武器裝備異常」問題作出凍結,有關 ...

浪~~個個係ce本ac
件事処理階段~~

tofupop 發表於 13-1-7 02:02 PM
其実祢地係五係真係無胆ar...
kkcass   HIMURA_414 sugar11214
3個都新開ac, 3個人都五願見光要開新号串 ...

咁又係呀。。。CE呢條友仔真系吾夠兄弟。。。
識得點BUG都唔教下D隊友。。。要你下下花幾千銀去同人買+15。。。
仲明知道你花10E去買BUG都吾出來阻止你。。。。
我看你都系咪鬼幫他喇

阿豆腐pop先生你講野真係好鬼得意,,之前你自己話人bug裝果時話由gm決定而唔你講bug就bug,跟住果班人上晒名單就話水落石出真係bug裝,而家你地自己有人比gm上封號名單就話比人屈...好野...你講晒....話上名單代表真係有用bug又係你.....而家自己人上名單就話被屈....又係你....唔比個讚你都唔得
你同我講CE 11裝反而比人封ac....CE比人封號係因為邊件副武你應該心知肚明啦....唔洗我講啦下嘛...同我提防裝做乜姐....你唔係當我真係乜都唔知開個post出黎抽水呀?

一定唔可以帮, 帮左咪唔可以獨善其身......
依家咁樣好d.....

sugar11214 發表於 13-1-7 02:27 PM
阿豆腐pop先生你講野真係好鬼得意,,之前你自己話人bug裝果時話由gm決定而唔你講bug就bug,跟住果班人上晒名 ...

所以話
如果、ce係bug装備、我o米話低死low !!祢認五認同?????
如果、件事係無ge話 我当然要gm比交代!!!甘又岩五岩??

我估問題應該在於CE 的副武+13 三腳棍?

sugar11214 發表於 13-1-7 02:27 PM
阿豆腐pop先生你講野真係好鬼得意,,之前你自己話人bug裝果時話由gm決定而唔你講bug就bug,跟住果班人上晒名 ...

CE比人封號係因為邊件副武你應該心知肚明啦....唔洗我講啦下嘛...同我提防裝做乜姐....
<----- 昨日夜晩我問左gm ce 有邊件装備bug!!
gm 同我講左!洗五洗我再打上去録音比祢聴?其実、我有無講大話、祢打去紅心問就知
我可以講埋祢知的、gm話ce 1件人類防+11有bug過

yeah~ 豆腐撐你, 有你呢個朋友真好
去觀塘叫gm 公開道歉及比交代~

HIMURA_414 發表於 13-1-7 02:31 PM
我估問題應該在於CE 的副武+13 三腳棍?

副武+13 三腳棍=bug???@.@
甘我+15 点算ar...???

+13武係ce 自己沖的、当日我都係到看住~~
沖9/10 > 11 > +13 的 
我甘講説服力不足~~~五緊要

問紅心最清楚、紅心会答祢 ~~
gm 会答祢邊件装備引至封号的~

同GM講話我地d人bug 装備等等、不過想五到被人玩個個係ce, 五係我姐
我+15装備無比人話bug封ac, 反以 ce+11装備話係bug 封ac !??? 好波!

過埋今日就会知 ce係真有其bug or 比人[bug] low ~~  
我話ge我不是正義之士! 如果ce 係有bug過有造過, 被人封号係低死!我話的!!!gm 同我講左!<----- 昨日夜晩我問左gm ce 有邊件装備bug!!
gm 同我講左!
洗五洗我再打上去録音比祢聴?其実、我有無講大話、祢打去紅心問就知

姐係你琴晚已經知道ce 係真係有bug 裝

之前果班咪又係上名單轉頭就開返個號囉,不過d bug裝無晒之嘛, 既然ce 而家比人封左,咁即係一樣可以開返但無晒d bug裝之嘛,你繼續撐到佢開返個號就可以話gm搞錯架啦,人地之前bug裝上封號名單就gm岩,你地自己人上封號名單就話gm搞錯?乜野道理呀?再唔係咁囉~叫ce開返個號之後拎返枝+13三腳棍黎睇下囉,記得屬性要係佢原來果枝wo,唔好求期搵枝+13就當係wo....

昨日夜晩我問左gm ce 有邊件装備bug!!
gm 同我講左!洗五洗我再打上去録音比祢聴?其実、我有無講大話、祢打去紅心問就知

咁即係你尋晚已經知.....仲比我呢個post早就知道啦...咁你仲撐乜野.......

nono~~+13 棍有可能真係ce 自己沖出黎...呢個可能性唔排除, 事+12/ +13 武真係通街都有..唔通真係通街都有人bug咩
but 豆pop 自己都講左昨日夜晚打上去紅心問邊件裝bug 左引致封號...豆pop 都話係件+11 防bug左喇<--即係話豆pop 昨日夜晚已經知道ce 真的有bug 裝....咁都認左喇....算數吧喇~~解封之後最多無左件+11 防

sugar11214 發表於 13-1-7 02:43 PM
之前果班咪又係上名單轉頭就開返個號囉,不過d bug裝無晒之嘛, 既然ce 而家比人封左,咁即係一樣可以開返但無 ...

其実、祢似係針対ce 枝+13三腳棍
多過針対ce bug装備wor 
我当然一定会要求 黎睇下囉,記得屬性!!影埋相祢看添~~要同祢交代?

HIMURA_414 發表於 13-1-7 02:49 PM
nono~~+13 棍有可能真係ce 自己沖出黎...呢個可能性唔排除, 事+12/ +13 武真係通街都有..唔通真係通街都有 ...

but 豆pop 自己都講左昨日夜晚打上去紅心問邊件裝bug 左引致封號...豆pop 都話係件+11 防bug左喇<--即係話豆pop 昨日夜晚已經知道ce 真的有bug 裝....咁都認左喇....算數吧喇~~<---

我五会相信ce 会bug装備! 他根本無接足過....点bug到?
不過我講o羊都係訳口、我会上紅心了解
gm封号、我立場一定覚得有人玩野所以封ce 、因我五会信ce有bug過!
人地立場当然一定認同ce 係bug, 無錯、因官方行動係絶対的 説服力強!!
我再点講都無用!!
如果話我地所人bug的話、我只会講、求gm 封我地号ba!五好只係封得個一個ce !

我其實本身無針對任何野,我本來開呢個post既目的就係想知你豆腐pop先生口口聲聲話人bug裝幾咁唔岩幾咁pk...但當知道自己人有bug果時會係有幾咁中肯,但原來你都係麻木照撐你個bug裝隊友....最重要係....原來你係比我仲早知ce bug裝但都仲可以係度撐,咁先好野呀你!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

封一個人又少個人玩…斬腳趾避沙蟲wo

sugar11214 發表於 13-1-7 02:48 PM
昨日夜晩我問左gm ce 有邊件装備bug!!
gm 同我講左!洗五洗我再打上去録音比祢聴?其実、我有無講大話、祢 ...

知道有封号件事 =  認同他bug装????

不如祢弄清楚先個問題先~~~~

sugar11214 發表於 13-1-7 03:01 PM
我其實本身無針對任何野,我本來開呢個post既目的就係想知你豆腐pop先生口口聲聲話人bug裝幾咁唔岩幾咁pk... ...

祢有無看清楚我個post..........

上面我有講過ga.....

所以話
如果、ce係bug装備、我o米話低死low !!祢認五認同?????
如果、件事係無ge話 我当然要gm比交代!!!甘又岩五岩??

tofupop 發表於 13-1-7 02:59 PM
but 豆pop 自己都講左昨日夜晚打上去紅心問邊件裝bug 左引致封號...豆pop 都話係件+11 防bug左喇 ...

那一定系有人BUG了件裝再塞俾CE。。。實行來個插裝嫁禍啦。。。
甘搞法人心惶惶WO。。。。點知邊D是BUG裝。。。。一個吾覺意買左老鼠貨就榜上有名喇
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 08:29 PM , Processed in 0.038962 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存