2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online OMG....賊喊捉賊?
樓主: sugar11214
go

[消息情報] OMG....賊喊捉賊?   [複製鏈接]

sugar11214 發表於 13-1-7 03:01 PM
我其實本身無針對任何野,我本來開呢個post既目的就係想知你豆腐pop先生口口聲聲話人bug裝幾咁唔岩幾咁pk... ...

但當知道自己人有bug果時會係有幾咁中肯,但原來你都係麻木照撐你個bug裝隊友<---

自己的隊友都五信、造人五会好可悲??
我信他、五代表我一定岩!!所有我五洗走去紅心了解件事la!!!!!

baby9nose 發表於 13-1-7 03:04 PM
那一定系有人BUG了件裝再塞俾CE。。。實行來個插裝嫁禍啦。。。

甘我都係個句

如果、ce係bug装備、我o米話低死low !!祢認五認同?????
如果、件事係無ge話 我当然要gm比交代!!!甘又岩五岩??

岩, 豆腐永遠都最岩的~
但係, 我建議, 你最好叫GM 公開道歉, 唔係, 大家只會認為GM 放號係改返佢裝+0就算, 就算睇咩裝都冇意思. 唔等於CE 冇事, 為表清白, 一定要GM 公開道歉~~~~~
豆腐, 去觀塘, GM 等緊你~

tofupop 發表於 13-1-7 03:02 PM
知道有封号件事 =  認同他bug装????

不如祢弄清楚先個問題先~~~~

而家問題好清楚啦,搞唔清楚果個好似係你......gm同你講左ce bug左乜裝.,封埋佢號,只係你一相情願咁相信ce 無 bug裝,你唔信ce bug裝係你個人既事....但gm所回覆既ce有件裝係bug左同封左佢號係事實既事

但豆pop 你自己話紅心同你講ce 係有件bug 左既+11裝...
你講到封左號但又唔= bug 裝
咁而家你係唔相信ce 真係會bug 裝? 定係好似樓上咁講有人黎個插裝嫁禍? 有人特登報串話比gm 聽ce 件+11 防係bug 既?
定係紅心自己求其up 話ce 件+11 防係bug 左.......

HIMURA_414 發表於 13-1-7 03:09 PM
但豆pop 你自己話紅心同你講ce 係有件bug 左既+11裝...
你講到封左號但又唔= bug 裝
咁而家你係唔相信ce 真 ...

定係紅心自己求其up 話ce 件+11 防係bug 左....... <--

所以我以家去緊紅心了解

sugar11214 發表於 13-1-7 03:09 PM
而家問題好清楚啦,搞唔清楚果個好似係你......gm同你講左ce bug左乜裝.,封埋佢號,只係你一相情願咁相信ce ...

ce有件裝係bug左同封左佢號係事實既事<---

所有我先要紅心了解以個事実!

豆腐~ 加油加油, 快D 快D~
但你一定要GM 公開道歉, 唔係一相情願講, 大家唔會信架~~~

好激烈

豆腐去舉報人都係為左各大玩家可以好似佢咁用幾萬元去沖一件裝啫

人地用BUG裝打副本果D 叫破壞遊戲平衡, TOY 同CE 係佢FD 梗係唔舉報啦 佢地用BUG裝打天下咪叫維護玩家利益囉~

佢要維護唔係玩家利益咩?…係要維護紅心辣椒既利益之嘛~  紅心有錢收又有人幫佢DEBUG, 而幫紅心DEBUG既仲要係俾成幾萬元出黎既正義人仕﹗

不過CE 都唔駛太擔心啦~ 有個鐘意送錢俾紅心駛既人做你朋友, 叫佢唔用BUG再幫你沖過全身+13咪得囉~ 俾錢紅心駛係佢既做人目標﹗

Vincent_snow 發表於 13-1-7 03:16 PM
豆腐去舉報人都係為左各大玩家可以好似佢咁用幾萬元去沖一件裝啫

人地用BUG裝打副本果D 叫破壞遊戲平衡, T ...

俾錢紅心駛係佢既做人目標﹗以個係我造人目標ok ?五論到祢評論wor
祢不如重点返今次bug装事件
了解完再交代!

Vincent_snow 發表於 13-1-7 03:16 PM

人地用BUG裝打副本果D 叫破壞遊戲平衡, T ...

其實我地真係要體諒豆腐, 係佢先會咁花錢比隻GAME, 我地自問做唔到的, 真係唔可以出聲.....

但...BUG 裝打副本個D, 紅心都冇確定佢係BUG 裝喎, 紅心都冇公開講, 你點可以話佢BUG 裝呢?
咁...CE & TOY BUG 裝打天下, 拿左咁多天下幣, 呢D 唔叫破壞平衡(因為佢係GM豆腐的朋友嘛).

你都搞唔清楚的..... 係呢隻GAME 度, 只要係豆腐的朋友先有運行的...

其實我又有樣野想問~~~我五会相信ce 会bug装備! 他根本無接足過....点bug到?<<----
豆pop 話ce 根本無接觸過...點會bug ? <----請問無接觸過d 乜??
其實我有張咁既相係人地比既...大家可以唔信~~~但我睇對話內容ce 講日文的....其實我都唔知佢up 緊乜...不過放上黎比大家睇下.....分享一下~~我遇左我咁放張相上黎大家一定會話我柒~因為唔明對話up 乜就放上黎....但比大家睇下都好呀,....

其實豆POP 唔係第一次架啦~之前佢舉報人BUG 裝都無同人講過佢用30億同人買方法~ 被人拆穿咪話放蛇囉~
今次佢可能會話~佢其實唔識睇日文~ 所以唔知CE 有BUG裝囉﹗

大家嘈黎都冇用,人在做,天在看。遊戲本是遊戲,公平还是不公平根本就是客觀睇法,有人沖裝又有人唔抵得,有人助豺為弱,有人似亂瘋犬亂吠,有d人都未搞清楚就報案,+9+10~15都系bug,擂台上都有唔少bug像我地平居玩家唔知啦,这世界何來公平,何來公正?

大家嘈黎都冇用,人在做,天在看。遊戲本是遊戲,公平还是不公平根本就是客觀睇法,有人沖裝又有人唔抵得,有人助豺為弱,有人似亂瘋犬亂吠,有d人都未搞清楚就報案,+9+10~15都系bug,擂台上都有唔少bug像我地平居玩家唔知啦,这世界何來公平,何來公正?

快D來救救你們好朋友啦。。。。
豆腐其實好慘。。。每次有事都獨力出來解話。。。
而他們。。。。今次。。。去左邊???

有無人識日文既可以翻譯一下

baby9nose 發表於 13-1-7 03:53 PM
快D來救救你們好朋友啦。。。。
豆腐其實好慘。。。每次有事都獨力出來解話。。。
而他們。。。。今次。。 ...

期実袮無必要整小動作   我講過我去了解件事中   我又五会走左去

甘似既。。。。?

http://hk.apple.nextmedia.com/news/first/20130104/18122916

譏諷大話精:施政勿疏忽
對於梁振英至今仍拒認說謊,辯稱僭建純屬疏忽,唐聞言後停頓數秒,再面露得戚笑容說:「疏忽呀?我希望如果咁樣都係疏忽嘅,將來施政千祈唔好疏忽囉!」
有市民李先生致電節目,批評屋署執法標準不一,建議唐英年仿效梁振英,建磚牆遮掩地庫,讓僭建不存在。另一聽眾蔡先生則批評梁振英上台後,「香港沒有最衰,只有更衰」。唐英年則稱多謝李先生建議,又指相信蔡先生「講到唔少市民心聲」,節目後唐表明今日向該署申請以梁振英遮掩僭建方式「密封」地庫,「如果屋宇署唔准,我會覺得好好奇」。

唐英年昨日金句:
•評梁振英被揭發有僭建
我心裏面話:嘩!咁都得?」、「疏忽呀?我好希望如果咁樣都係疏忽的話,佢將來施政千祈唔好疏忽囉!」

•諷刺梁振英「開誠布公」
開誠布公就係坦白囉,我相信香港人接受每一個人都有可能犯錯,但你犯錯後,最緊要坦誠咁作出全面誠實講法。

•斥屋宇署調查僭建偏袒
我聽日就入紙去屋宇署,話不如我起幅磚牆封咗佢,睇吓屋宇署批唔批。如果屋宇署唔准,我會覺得好好奇,點解我起磚牆就唔可以接受呢?

•炮轟「梁粉」護短
特首選舉時,梁振英其中一名競選團隊成員(指劉夢熊)仲嚟我屋企門口派單張,話我有僭建,唔應該選特首, 家睇返,都幾可笑囉。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 11:37 PM , Processed in 0.055613 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存