2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online OMG....賊喊捉賊?
樓主: sugar11214
go

[消息情報] OMG....賊喊捉賊?   [複製鏈接]

sugar11214 發表於 13-1-8 05:29 AM
豆腐pop你睇下,連你自己都講左話上左紅心了解過Ce係確實比封確實有bug裝,仍然有咁多你d on _ fans 扮無知 ...

我都話左ga la
祢望下上面個post la ~~
有以種人係到、又点会無祢所講的fans存在
好多野係正比的

做又插人,唔做又插人,係你作風,你現在先感受到,
又話打咗的嘢唔會改,你又改咗口供了,當人盲,
怪不得日狗不認南京大逃殺,原來有你這種人,
你認仆街都唔洗成日反口,信你的都係漢奸

巴西諾亞 發表於 13-1-8 05:58 AM
做又插人,唔做又插人,係你作風,你現在先感受到,
又話打咗的嘢唔會改,你又改咗口供了,當人盲,
怪不得日狗不 ...

祢除左識人生攻撃、有無其他口術?
小学生鶏似一様

人生攻撃也是你的作風,你之前成日話人bug狗,
ce也是bug狗,自己bug狗話人bug狗,死bug狗,
你隻日狗仲要幫人bug,害人被人封
呢家話你改post內容,你認唔認呀,唔識睇中文呀日狗,
搵樣嘢你認下先啦,話人個樣自己做個樣,到現在仲唔認,
你隻無性的日狗叫乜,

我地瞓得安樂,你瞓唔著,死剩把口,自己追住個尾咬,日狗!

認輸咪早認囉!
做隻死狗好過做日狗,收聲去瞓啦死狗!

真可憐死剩你隻落水狗,抵死

巴諾, 你真係好傻....
如果係我, 我都唔會用自己成身+15的ACC 去玩BUG 裝啦, 如果唔係, 點會有CE 事件出現呢....要玩BUG, 當然要用FD D ACC OR 用新開ACC 啦..... 你到依家都仲咁天真嗎....
唔係你以為人地點解可以大大聲咁叫GM 求封ACC 呢.....

豆腐大哥, 其實我真係好體諒你架, 龍珠只係我地可有可冇的玩意, 但對你黎講, 就係你的全部....
你用左咁多錢錢, 都係想橫行於龍珠. 其實, 你已經做到了, 又有咁多豆粉支持. 梁粉都要用$250一日去請啦, 你又唔駛.(我相信唔駛吧...) 已經聲望咁高. 你真係唔駛再話自己冇品/PK 個D 話架啦, 因為大家心裡已經有數的. 再講, 就多左架啦....

其實之前看到CE人好老定地大大聲引晒文來串人BUG裝。。。
我都被他嚇了一下。。。誤信了他的正義。。。

然後你說正在處理當中。。。不信他BUG。。。13棍是CE自己沖。。。很多人看見。。。
之後被人踢爆你用CE A/C用日文同人講話後又說其實是你幫CE沖。。。
救竟邊句先系真???

這令我突然有個想法。。。會不會CE其實是真正義。。。相反是有人用他A/C BUG了裝而他本人不知情???
然後CE的名就遺臭萬年。。。真的幕後凶手就做了大義滅親的正義之士。。。而CE本人又可以以另一個角色的名義在龍珠重生???

只能夠講係2000FUN都係豆粉居多, 同一件事, WARNING的人就俾其他人話係BUG 狗, 發生在OMG CE 身上, 大家就話CE 係無辜, 但睇完豆某人既回覆~ 我都開始相信CE 是無辜的。
因為佢件裝原來係人地幫佢BUG (詳請請自行爬文翻閱某人說上左CE 的帳號沖(BUG)裝

真相呼之欲出, TOYSTORY 用BUG珠, CE 用BUG裝打天下 都是無辜, 因為幕后黑手原來另有其人。

然而一眾如熱血、亂空等人仍死忠某個自認小人的豆POP為偶像, 只能講物以類聚、人以群分﹗

記得好耐之前,我第一次接觸天下BUG位係在準決賽中, 有人俾KO 出場, 然后有個名字叫「司徒若男」的公然用廣播頻說某人俾普KO出場就要用雙沖鼠搖方法返回擂台, 仲話教左都唔聽之類, 之后OMG 話佢地WIN 人唔係用BUG, 無言中…

其實以上種種都係遊戲既問題, 玩家付費, 無義務要幫遊戲修正程式錯誤, 請看以下例子:
1. 某重大更新後,暗黑幣補給箱只會開出X2, X5, X10 或幸運兒稱號時,有邊個無去開箱?

2. 某重大更新後,用50倍界王拳能秒掉CC80 以上的王, 這個可能比較少人知, 但不是很多人走去打CC嗎?

3. 49時任副, 單憑EC同一遠攻就能BUG位打2王, 咁樣刷出大量時任裝又不算破壞遊戲平衡嗎?

講出黎既同時我亦都預左會被豆粉們圍插,因為佢地都被OMG既光環蒙蔽以為晚晚天下第一就一定無錯,但原來佢地一直敗在起跑線上, 裝備誰人能及全身+15的豆POP 加BUG裝隊員?我亦都相信好多人會話:「唔係喎, 我未見過OMG用BUG拉BUG位喎﹗」但得罪地講句, 因為你地未夠班令佢地用BUG都能贏你地, 所以你地未見過。同用左最多加句無心BUG的就沒事了。

其實大家都心知肚明,從豆POP公怖BUG裝事件, 掩飾用30億買BUG方法,到掩飾TOY用BUG珠, CE用BUG裝打天下等等…真正破壞遊戲平衡的人,就是你地尊敬的豆POP大人…

樓上, 你唔被豆粉狂插, 我跟你姓. 哈哈~

回覆 sugar11214 的帖子

咩叫亂吠阿?
好似你咁講多廢話係咪叫亂吠阿?
人同狗你都唔識分
睇你都係果d小學雞死埋黎對號入座
理解能力低成咁 好心讀多幾本書
再答我問題啦 連我講咩都唔知
你回咩阿?

回覆 Vincent_snow 的帖子

其實你唔好講以前啦
既然你以前知咁多所謂bug你都唔講
咁你拎出黎講而家係想代表.....?
一句到尾由你一開始到最後都係想講
豆腐有用bug姐 你講咁多bug
有沒一種有圖???所謂有圖有真相~~~
沒既話只好當你老作

回覆 亂空 的帖子

果然豆粉一號出現﹗

我重申我預左俾人狂插, 你力度不夠喎﹗

同埋我講咁多唔係話你地既豆POP大人用BUG, 你完全捉錯用神, 相反, 豆POP本人根本不用BUG, 因為佢有戰友同你地班豆粉用就OK了~ 例子:CE, TOY

我講以前既野係想問下大家有冇用過呢D所謂BUG? 當然豆POP本人不需要用~因為佢連珠戰都有你地一大班人幫佢打, 打好再交俾佢許願, 呢點無可置疑, 我重申豆POP本號本人沒有BUG, 不過…身邊的人就……

我亦都講過, 物以類聚、人以群分…你亂空係值得人認同的超級豆粉~ , 但以小人為偶像, 到底有咩令你心悅誠服呢?你地私底下既交易我都唔想知, 但如果你都好似CE咁曾經俾個ACC豆POP大人沖既話, 咁就好危險了~

講真~ 呢隻GAME玩唔玩都無所謂, 但玩GAME玩到你連人格都無埋, 值得嗎?但我相信人各有志, 希望你同你的主人遊戲愉快﹗

而我最想帶出既係你地雙重標準, 你地OMG自己用BUG打天下就天經地義,其他人用就破壞遊戲平衡, 要人非封號不可, 別有用心地羅列證據黎維護你地係天下武術會既壟斷地位。

正正符合呢個POST既主題…賊喊捉賊﹗

1.唔係咩豆粉,係朋友
我係見我朋友比人屈先幫佢講野
唔係好似你咁講主人前主人後
2.以前既事我都唔知啦 不過既然你講咁多 我都係果句啦 有圖咪有真相 沒既話 任你吹~~~~

亂空 發表於 13-1-8 11:57 AM

咩叫亂吠阿?

聽講呢個post係我開黎問omg個ce係咪真有bug裝架wo....e+你主人都認左確有其事....而証據你可以打比gm問ce邊件裝bug左或睇睇之前你主人既回覆裡面亦有承認左....再唔係你亦可以上官網去睇睇1月6號既停權名單都得.....咁你話你係咪亂吠喇.....都認左仲噪乜野呢

Vincent_snow  絕對認同﹗  發表於 13-1-8 12:56 PM

亂空 發表於 13-1-8 11:57 AM

咩叫亂吠阿?

就算遲d ce開返個ac又好唔開返都好....已經好多証據証人証明左ce係有bug過裝啦我都唔明你仲想撐d乜野.....

第一.我都講左啦 我沒咩主人
第二.我地就係覺得就係做錯野先要GM查 唔似得你呢d咁開隻新ac出黎抽水以為好好 有正據正明ce玩bug ok 我收聲lo 但係依我睇落去 你地正係得個講????

回覆 亂空 的帖子

第二.我地就係覺得就係做錯野先要GM查 唔似得你呢d咁開隻新ac出黎抽水以為好好 有正據正明ce玩bug ok 我收聲lo 但係依我睇落去 你地正係得個講????

你地e+唔係又係得個講字咩@@?

唉,早前一班比豆pop舉報用bug的人,不滿.罵人.冤冤相報何時了,希望大家平心而論,不要用到粗言穢言罵人
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 07:23 PM , Processed in 0.062558 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存