2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online OMG....賊喊捉賊?
樓主: sugar11214
go

[消息情報] OMG....賊喊捉賊?   [複製鏈接]

回覆 sugar11214 的帖子

告人果個係邊個???你地wor
唔係我地自己 洗咩拎正據比人睇
相反 你地沒既話 咪叫不成立lol~~~

唔好唔記得告人果個係你地自己
開post果個都係你地自己
正據都沒既話 點叫人信服???
呢d都叫不成立阿~~

baby9nose 發表於 13-1-8 10:56 AM
其實之前看到CE人好老定地大大聲引晒文來串人BUG裝。。。
我都被他嚇了一下。。。誤信了他的正義。。 ...

其実我help人沖武器= 我help人bug?? 如果係甘請快d 同gm 講我bug+15 la
五好等了~~~
祢地ge道理係甘???祢地要1口話人bug,
点解五提供多d証拠比gm??原来gm 無収到ce的武+13 都不等同他武器係自己沖
要影o西相比祢看先得以清白??
係祢地信五過gm? or 祢地小人之心??

係祢中文理解有問題or 我表達得五好??
請問以上内容有講我豆腐pop help ce bug+11>+13???

Vincent_snow 發表於 13-1-8 11:37 AM
只能夠講係2000FUN都係豆粉居多, 同一件事, WARNING的人就俾其他人話係BUG 狗, 發生在OMG CE 身上, 大家就 ...

其実我help人沖武器= 我help人bug?? 如果係甘請快d 同gm 講我bug+15 la
五好等了~~~
祢地ge道理係甘???祢地要1口話人bug,
点解五提供多d証拠比gm??原来gm 無収到ce的武+13 都不等同他武器係自己沖
要影o西相比祢看先得以清白??
係祢地信五過gm? or 祢地小人之心??

簡単d講 
祢地話我当日自己看ce 沖、同自己help ce沖口供前後矛盾ma??岩?
ce 件装的確我沖的、我係第1次個講時無清楚、話自己看、甘又点????
代表原来係bug装?甘快d 叫gm 再check 下la
我重申多次!自己打去紅心問la ~~就可以check 到ce 武器有無問題比人収、
無得騙人ga wor 以点

亂空 發表於 13-1-8 11:57 AM

咩叫亂吠阿?

其実乱空~
五好再講野了~~只会越講越黒

沒計啦 佢地睇到小小位 就不停係到講 自己理解錯都唔知 借問聲你地重有咩好講@@

亂空 發表於 13-1-8 02:01 PM
沒計啦 佢地睇到小小位 就不停係到講 自己理解錯都唔知 借問聲你地重有咩好講@@ ...

五好再講....ok??

我想收卷用都用唔到喇~~~ 貴到 喊><

亂空 發表於 13-1-8 02:01 PM
沒計啦 佢地睇到小小位 就不停係到講 自己理解錯都唔知 借問聲你地重有咩好講@@ ...

引用豆腐POP一句名言:有BUG過一件裝都係有BUG裝"

唔係咁都睇唔明呀嘛,阿亂空先生??宜家睇到豆腐話CE BUG唔係枝棍就當自己岩左??...咩道理呀呢D??我都係果句啦CE BUG裝被封號係一個事實...佢BUG既並唔係枝棍而係一件防裝,OK?之前我估錯左,SORRY....但唔該呀亂空睇清楚少少有BUG過一件裝都係有BUG裝,OK?

sugar11214 發表於 13-1-8 02:57 PM
引用豆腐POP一句名言:有BUG過一件裝都係有BUG裝"

唔係咁都睇唔明呀嘛,阿亂空先生??宜家睇到豆腐話CE BUG ...

少有BUG過一件裝都係有BUG裝,都係五岩、我絶対認同

豆腐哥, 我真係冇撐錯你, 冇錯, 越講只會越描越黑....
希望呢件事令你可以明白咩叫越描越黑, 百詞莫辯的無奈感. 所以點解warning 班人之前都唔再出聲, 因為2000fun 實在太小圈子, 越講只會令自己徒添煩惱.
但我都係個句, 你想大家收聲, 最好都係叫gm 出公告, 証明ce 係冇問題, 否則.... 就算ce 放號, 你提供大量相片/証據, 都難以服眾....(不過, 2000fun 都係豆粉, 大家你一言, 我一句, 想由黑講到白, 應該都唔係難事ge)

仲有, 我真係要澄清一句, 舉報ce 的人唔係warning 的人, 我諗豆腐哥上去應該已經好清楚. 所以, 請大家不要再將矛頭指向warning 了. 咁對呢班與世無爭的玩家黎講, 無形係又造成一大傷害. 請帮忙. 謝謝!

ps. 祝你可以繼續享受你的龍珠生活, 我地應該冇緣係龍珠見啦~

其実我見ce on返了~不如自己去ser5 人村了解下

其實, 唔駛, 放號係意料中事, 同埋, 我一定一定一定唔會再on 龍珠game......
龍珠對我造成的傷害太大.....

kkcass 發表於 13-1-8 03:06 PM
豆腐哥, 我真係冇撐錯你, 冇錯, 越講只會越描越黑....
希望呢件事令你可以明白咩叫越描越黑, 百詞莫辯的無 ...

其実我見ce on返了~不如自己去ser5 人村了解下

可能我講得衰、我知五一定関warning 事、我無話過係warning ge人指ce
我都係個句 如果有造過、邊個指出都係一様ma??
ce on返、自己親眼去看下、不是最好的証拠ma??
比相作証拠。。都五久自己親眼看好

kkcass 發表於 13-1-8 03:10 PM
其實, 唔駛, 放號係意料中事, 同埋, 我一定一定一定唔會再on 龍珠game......
龍珠對我造成的傷害太大..... ...

放號係意料中事..起馬看下有人指出ce有bug的装備仲係五係到ma......

係度, 同唔係度, 其實冇咩分別... (以我黎講, 我冇打上去GM度, 又唔知你邊件裝打邊件裝. 所以睇裝,  真係冇意義的)
除非真係GM 發公告, 否則, 點証明都係枉然......
因為, 封號已成事實....

Vincent_snow 發表於 13-1-8 11:37 AM
只能夠講係2000FUN都係豆粉居多, 同一件事, WARNING的人就俾其他人話係BUG 狗, 發生在OMG CE 身上, 大家就 ...

100分同意你的講法。。。
自古以來甘多BUG。。。邊個冇享用過???
BUG開箱拿金B的人是不是全部都要封號???沒收所有波波。。稱號。。等等??
BUG界王打CC的人是不是全部都要封號???沒收所有回路。。裝備???
不要同我說你沒用過那個BUG。。。
這些BUG人人都知。。。那段時間有誰沒去BUG????
為什麼BUG沖武器就是罪該萬死???我夠膽說這裡所有人如果會BUG的話一定用。。。。

這都是你們OMG定義的呀。。。。
由豆腐打算買BUG那時開始。。。如果賣了BUG給他。。。他會公開於世等大家齊齊開心SHARE??
還是自己友收收埋埋BUG到天昏地暗???
然而無賣給條PK。。。他就搞了這麼多事出來。。。
但要鬧的不是豆腐這個低B仔。。。而是那班持雙重標準的"正義聯盟"
自己人BUG就收收埋埋。。。人家BUG就高聲張揚。。。
一心想煮死成個WARNING。。。絕無想過收手。。。更高乎自己正義。。。
去得太盡。。今日CE才會遭世人唾罵。。。是自己羅來的。。。。
現在豆腐已經將所有罪名推給了CE。。。他是最大的輸家

tofupop 發表於 13-1-8 03:14 PM
放號係意料中事..起馬看下有人指出ce有bug的装備仲係五係到ma......

其實你捉住枝棍仲係度可以代表D乜呢.....CE個號開返,枝棍係度....咪又係等於有BUG過裝....你最多証明既CE BUG既唔係枝棍之嘛....代表唔到佢無BUG過裝架...我個POST由一開始已經好清楚,我係想知CE係咪BUG裝之嘛...BUG邊件BUG幾多重要嗎?
由你承認左CE確實有BUG裝開始基本上都唔洗再講啦,都係事實喇....係後期咁多狗仔係度亂吠個POST先越黎越多人回之嘛...無你果班忠心既FANS 個POST邊有咁精彩姐,係咪?

sugar11214 發表於 13-1-8 03:49 PM
其實你捉住枝棍仲係度可以代表D乜呢.....CE個號開返,枝棍係度....咪又係等於有BUG過裝....你最多証明既CE ...

其実五係我想重点放係+13到
係上面個個baby9nose 同祢都講過:
[叫ce開返個號之後拎返枝+13三腳棍黎睇下囉,記得屬性要係佢原來果枝wo,唔好求期搵枝+13就當係wo]

係祢地重点放以到、我先係放大以支武器姐

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 06:29 AM , Processed in 0.049398 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存