2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 豆腐pop要同龍珠online所有玩家道歉,自己會證實玩bug裝, ...
go

[抱怨專區] 豆腐pop要同龍珠online所有玩家道歉,自己會證實玩bug裝,要家法事後,不是就退會收皮   [複製鏈接]

人在做天在看,你d bug狗賊喊足賊會有報應.,
豆腐pop要同龍珠online所有玩家道歉,自己會證實玩bug裝,要家法事後,不是就退會收皮.[/color]
第一,早說過有bug裝gm會做事,豆腐pop你言行和言語咁過份,唔論到你評論,爭功扮正義,行到咁盡害到自己,自己會的人有無用bug都唔知就搞大件事,你點插人,人點插你.
第二,d仆街就係咁,ce自己用bug裝就上網話人地bug狗,bug會,又話要告人刑事,而家自己反而比人話bug裝封咗,ce講句嘢啦,仆街,睇你有咩講.
第三,我地好多人都知係ce 用d bug裝同你豆腐pop出生入死,你隊會有咁強嗎,你出生入死兄弟有事,就一句話人地抵死,你自己認仆街我地知,如果你撐兄弟講說話,起碼你有義氣,但你義氣都無,你叫網民點撐你,你之前利用網民對你信任,說話太盡,你而家需咗,仲要人幫你講說話,人地唔加一句已經比面你,唔代表你無需咗,呢d就係你說話太盡的結果,你需直啦豆腐pop.
第四,toystory,ce,......等,都用bug裝,個個知,你唔諗兄弟感受,有咁盡搞咁盡,bug裝,bug珠,bug會,你自認需格,又無義氣,由你舉報人地bug幾諷刺.你地omg仲話收會員,檢討下你d會員行為先啦,bug裝,bug珠,bug拉,賊喊足賊,仲要誹謗人地會,你真正bug會會長
第五,你講得啱,d報應唔會剩係你身上,你上網亂咁叫,害咗朋友,害咗公會,害咗成個遊戲.需咗仲要搞辨,你話搵到你會有bug裝,送+15人地,幾時比,你幾時又比證據交代我地,你d馬仔兄弟用bug裝,家法事後之餘,同我地全龍珠online會的人道歉,
第六,最重要,你叫人地比時間你去跟進,唔論到我地評論,你一直以來說話有無放過人地,你自己感受下有幾難受,

放心d gm查清楚唔關事,佢會解封,你的好隊ce乜仲未解嗎?[/color]
其他網友之前人地比人屈bug裝,就左插右插,你地係正義的,omg的bug隊,bug裝,bug拉,bug珠,都出晒,係咪應該講返句公道說話,豆腐pop搞事份子,仲要支持嗎,之前咪好多法律意見的,出下聲啦.

你收皮啦,昆我偶像,小心生仔無屎隆,生女無胸,正on9
已有 1 人評分威望 收起 理由
Jefftang1995 -10 惡意挑釁

總評分:  威望 -10   查看全部評分

巴西諾亞 發表於 13-1-7 11:03 PM
人在做天在看,你d bug狗賊喊足賊會有報應.,
豆腐pop要同龍珠online所有玩家道歉,自己會證實玩bug裝,要家法 ...

我地好多人都知係ce 用d bug裝同你豆腐pop出生入死,你隊會有咁強嗎<----
我真係好奇, 五低得人地玩得好~輸左就話人靠bug win?

其実同祢講甘多、解色、有用?
祢以種人、[仆街]、[ON9]講野行前、係到死頂扮大老、我仲有必要同祢交代?
事実CE係封AC, 的確係事実, gm一check記録就知誰対誰錯~如果真係有用bug, 五抵死ma??
有造過的話~仲要死頂以d五係叫義気、係低B
我真係学五到warning d 人甘「死頂」@.@

加上、再講落去、祢都只会話我為ce FIND訳口等、甘同祢講有用o羊?越講越黒
到最後要学人地photoshop d 相造証拠我就五好了。。我真係五敢

以段時間入面、我提供過好多疑似BUG装的人比GM、有相有証拠的、我不是好似祢甘
我係有証拠先講、祢話我屈人bug裝? 紅心甘容易信的人話、点解我未被封号??求封号@@
人地解封、係因gm会収返個件bug的装備、同提供bug的方法gm先会解封、我今日上紅心問過
紅心係一定sure 有bug先封人的~所以我一直無造錯過、我無屈人bug装備
如果我係屈人bug装備、叫返個d人出来show 下自己的+12, +15装備low

第2. 祢口講話「omg的bug隊,bug裝,bug拉,bug珠,都出晒、toystory,ce,......等,都用bug裝,個個知,你唔諗兄弟感受,有咁盡搞咁盡,bug裝,bug珠,bug會」
点解五同gm講?提供多d証拠不如??
祢一定有講同gm回報過ga wor ~~ 点解以家只得ce話bug装封ac??
我等待gm封埋我地個幾個人~簡単d講
如果gm 封我地、代表祢岩、gm五封我地、代表祢屈我地 ga wor
甘、我可以話祢誹謗ma??我又学下祢甘~要告刑事?

第3. 你一直以來說話有無放過人地,你自己感受下有幾難受<---- 点解要難受??
有造過被人封不是天経地義?有錯要認、打就企定!不是祢以d義気仔女成日講ga o羊?

如果ce 有造過、我就絶不会比他学warning d 人甘死頂@.@ 
祢用ce一個活例子、我用祢warning 全部人造活例子
祢可能話、gm 未封我地姐、遅d一定会封, ok  我地等~  等下時間過、到時看下
omg 係五係好似warning 甘会被gm 集体封ac ~~

CE有事你就畫清界線,無義氣之餘,你的會有人用BUG,也是事實,你不是有責任嗎,點做會長,
有咩資格去話人用BUG,最大聲係你,最樣哀現在也是你,你一個CE用BUG比人封唔夠,
仲要全會人陪你死,佢地都話叫你管好自己會D人,到人地攞多幾個證據去封,你咪又牙刷刷狡辯,
起碼人地有證據報GM,GM證實封咗,先去講,不像你亂CUT D相,周圍唱,
人地解封,你就話唔代表無BUG裝
人地無封,你就話搞到人要封,
CE被封,又話佢唔代表BUG裝
CE係OMG核心人物,你告緊人用BUG的時候,要封要殺,你自己隊友用BUG裝唔剌笑嗎,
你哀咗就認哀算,你都無口齒,仲扮正義
講定你聽我唔係Warning的人,要錢定要命就搞緊佢官事,告ce的唔係warning同我,
當然我地開心有人舉報你地,證明人地睇你唔過眼,
但你再無事搞事,其他睇唔過眼的人,只係會對你做事,
唔好攞ce的事同warning開火出氣,你亂燒火頭,我控制唔到,搞掂你自己的事
問題係你感受到gm要查的時候先封人,影響人之餘,就算無事解封都會比人亂講,你感受到未

有證據證明你bug裝了,仲要幫人bug裝,仲要係gm講個件係你沖,gm話幫人bug裝的人都要封,
你唔好扮唔知,bug裝好多種,你就係由0用一粒石安全升上去去+11+13,不用保護石和多粒石直升,
呢種bug一樣會出現下面標題,話你升+13,你都有發現近來多人+12+13,我就無用,
你咁多+15真係要gm封你號查,仲要幫人升,成日講bug券升,染色你自己用其他bug升方法,
心虛做咁多小動作,等人地以為你無bug石升,有標題就唔係用bug,分開人注意
唔好改你講乜,我已cut相,你的bug石方法咪又係用30e同人買,唔係gm查到我都唔講你用bug石
太多人知係唔好,你自己用又要搞咁大,
一直就等你自己講點升,你咪又係用bug石直升,唔好炸唔知,bug狗中的bug狗,
學你講嘢方法,請感受

巴西諾亞 發表於 13-1-8 02:15 AM
有證據證明你bug裝了,仲要幫人bug裝,仲要係gm講個件係你沖,gm話幫人bug裝的人都要封,
你唔好扮唔知,bug裝 ...

wa...原来係甘!由0去+11用一粒石安全升上去+13,不用保護石和多粒石直升
老実講~我就真係五知原来bug 係可以0去+11
祢自己up 的、我真係真係五了解bug方法有幾多種
好似祢仲熟識~~五怪得以家甘多人有+12装備la ~

原来我的+15 装備一直用bug方法沖装備。。?? 快同gm講封我号la

求gm 封号

巴西諾亞 發表於 13-1-8 01:50 AM
CE有事你就畫清界線,無義氣之餘,你的會有人用BUG,也是事實,你不是有責任嗎,點做會長,
有咩資格去話人用BUG, ...

CE有事你就畫清界線,無義氣之餘,你的會有人用BUG,也是事實,你不是有責任嗎,點做會長<---
請問如果造錯野的話、包比叫[義氣]? 祢犯法時祢fd 五包比祢叫無義気+要負責任??原来祢造人係甘

有咩資格去話人用BUG,最大聲係你,最樣哀現在也是你,你一個CE用BUG比人封唔夠,仲要全會人陪你死,
如果無造過、点解要去死???請解色?

起碼人地有證據報GM,GM證實封咗,先去講,不像你亂CUT D相,周圍唱,人地解封,你就話唔代表無BUG裝、人地無封,你就話搞到人要封<---
人地解封,就代表無BUG装備????
人地無封,你就話搞到人要封?祢当gm 係白痴?我ge能力高過gm??

CE被封,又話佢唔代表BUG裝<----
祢甘講、ce解封,代表無BUG裝、用祢道理解説~~?明白了

CE係OMG核心人物,你告緊人用BUG的時候,要封要殺,你自己隊友用BUG裝唔剌笑嗎<---
我係pk ga wor, 如果他有用、封号収装備係岩!我無講錯

唔好攞ce的事同warning開火出氣,你亂燒火頭,我控制唔到,搞掂你自己的事<---
我講的是事実 我不是乱焼火頭、如果個個驚乱焼火頭、仲有公平可言?

就算無事解封都會比人亂講<---

其実、無得講大話ga, 祢問gm 就会知warning個幾個比人収左o羊装備wor , 五通gm今日講大話騙我?
洗五洗我講比祢知、一共収左warning d人幾多装備ar? ^__^
其実我相信個個問gm 、gm都会講~~我今日先問完
所以我係五好似祢甘講:[就算無事解封都會比人亂講]or 真有其事~~~有人死頂~?
五信的話、問gm ~^^ 今日我上紅心了解ce件事時都順便了解下人地ge野ma~
点知原来warning個幾個人比人収返甘多装備@.@

你用bug石幫人升,比人封已經係事實,
你成日搞gm,屈gm講呢樣,來屈人地會,
gm不是你利用的工具,我都問過gm香港和台灣服務主任,
已經收到香港分部,你豆腐pop網上言論亂咁講,令gm有不少麻煩,
令香港服務主任不断解畫,你的ce想快d解封,你就好收聲,
gm說你麻煩都唔知,用bug裝仲要嘈人,仲要講到唔關自己事,
gm說歡迎有關對豆腐pop的所有指控,一定會更公平處理,
gm唔封你係知你有比錢佢去洗,唔代表你亂叫,
gm聖誕聯歡,你無份去嗎,你未係vip,就洗多d錢,好過你亂叫,

Bug 晒d券。 搞到我收唔到平券。就泥無券打天下

叫豆腐pop教你bug石仲平可+15,佢願意分享,bug券過時了

巴西諾亞 發表於 13-1-8 03:13 AM
你用bug石幫人升,比人封已經係事實,
你成日搞gm,屈gm講呢樣,來屈人地會,
gm不是你利用的工具,我都問過gm香 ...

你用bug石幫人升,比人封已經係事實<---
祢連gm 封指ce邊件装備都五知。。。高手!

你成日搞gm,屈gm講呢樣,來屈人地會<---
即係祢講gm講o羊就岩、我話gm 講o羊就錯!@@??原来係甘

不過我又有証明wor...
真係ga 祢五信 打上紅心問~真係会答祢封号人士因邊件装備所以被封的
我有無吹水、打上紅心就知的@.@

都唔知佢地係咩名又係邊個,我諗係之前嗰班其中幾個掛,同佢地嘈好似同空氣對戰,諗諗下都冇意思,你地唔好用新AC開POST啦,講自己係邊個先OK

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

巴西諾亞 發表於 13-1-8 03:37 AM
我直接同黃仔講,乜你要打紅心辣椒先知嗎,
我代黃仔同你講,唔好以為你可以洗幾個錢隻game度,
就當自己vip,你 ...

wa wa ~
祢以上言論我覚得祢以経脅迫緊我wor
我覚得我生命有感危険、我可以報警了~~
好驚ar, 比人脅迫!点算ar !!
好在我人生無去過大陸5次.....好在我不愛国
鬼o羊、甘多祢以種人、我五驚就有鬼~~
看来我明日都要備定案先~~
網上甘ge言論、我真的受驚了
祢五好改祢的言論ar (不過我都cap左相) 
希望警察先会保障我生命~~会check下la
我真係好驚了~~~
以後都五敢入中国半歩!点算! 

到你玩報警,日狗
已有 1 人評分威望 收起 理由
Jefftang1995 -10 嚴禁侮辱

總評分:  威望 -10   查看全部評分

巴西諾亞 發表於 13-1-8 03:56 AM
到你玩報警,日狗

大家甘話、根祢地学野姐

老実講、祢話人日dog 同時、甘祢又係o羊?@@
自己想下la ~ xxx

鍾意告下呢個告下個個,我知要錢定要命佢地報咗,多個證人都好,我都同你玩日狗,
我愛祖國,你唔好係度亂叫,今鑊你得罪人多,係中國地方亂叫,
睇下你幫人bug裝係唔係刑事,到你衰咗仲要撐,你隻死日狗,告我呀,
不過我係虛擬ip,識唔識電腦呀,搵要錢定要命教你

巴西諾亞 發表於 13-1-8 04:05 AM
鍾意告下呢個告下個個,我知要錢定要命佢地報咗,多個證人都好,我都同你玩日狗,
我愛祖國,你唔好係度亂叫,今 ...

我就真係五識ar
自問電脳弱
交比警察去造野la 我理五到甘多
不過祢上面言論係脅迫緊我
我有感生命受脅迫、報得警ma?
明日問警察先生要@.@

警司都唔識一個係度亂叫,唔好睇小中國人,日狗

巴西諾亞 發表於 13-1-8 04:21 AM
警司都唔識一個係度亂叫,唔好睇小中國人,日狗

警司都唔識一個係度亂叫??
祢意思係香港地、一定要識警司先可以係到叫??
即係祢意思係香港司法係識警司= 可以乱講野= 好大権力??
omg, 香港変成甘??

仲有、我有邊句睇小中國人??我知道的是中国人係錯要企定打要企定
五係錯要死口五認、10級死頂wor ~~ 請問係出自邊個国家?@@

我今日先知道~原来識警司= 好有本事!!完全明解~~~
香港多得有祢~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 08:55 PM , Processed in 0.043974 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存