2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 豆腐pop要同龍珠online所有玩家道歉,自己會證實玩bug裝, ...
go

[抱怨專區] 豆腐pop要同龍珠online所有玩家道歉,自己會證實玩bug裝,要家法事後,不是就退會收皮....   [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

討論呢件事還討論呢件事
唔好再有人身攻擊
搞到罵戰
同埋守版規
LINK
http://www.2000fun.com/thread-4584419-1-1.html

OK OK OK OK OK OK

為佐d不真實ga野罵一場.值得咩???

回覆 火龍號忘了 的帖子

你係公證的,豆腐POP之前帶頭罵戰,你一句都無聲出,
而家班受害人,終於可以發言,你就逼壇主封post,
講埋d風涼話,你叫公平嗎,pop之前有無諗過停口呀,
不過佢都認輸潛水都算係交代,

你一句他一句沒完沒了  何必.......贏了又如何?  件事都應該告一段

無聊得很! 一個online game 可以將人類極度幼稚行為完全展示,
俾你贏咗口舌之爭又如何? 你只係表現你是如何心胸狹隘,
做人做事如此,戥令壽堂痛心

kerry33你擺明扮正經攞尾彩,
你支持的豆腐POP幫人BUG裝比人封已是事實,
POP比人插,你一句聲都無死咗去邊,POP有你兄弟真的前世,
POP比人插盡,你先攞尾彩,見風勢利,你將來都會一樣這樣,
這就是你的小人本性,事實在眼前,你撐都沒用,
繼續比法律意見,幫POP告BUG裝人士刑事,
簡直樣衰檢控官有關職業的人,幫D ONLINE GAME BUG裝人吹水,

攞乜嘢尾彩呀? 我從來冇講過我係檢控官,
只係曾從事檢控工作,睇清楚,係曾從事。
我係撐豆pop,唔駛事前徵求你同意呀,
我淨係見到有班友俾人踢爆玩bug,惱羞成怒啫,
你對我咁有意見咪叫要錢要命告我囉,佢識警司丫嘛,我好驚呀。
我冇恐嚇你哋,又冇誹謗,最最最重要我冇玩bug,想見識下可以俾人告d乜?
我絶對係個真小人,你咬我食咩。
得閒上嚟睇下有乜笑料又犯咗乜例呀? 刑事定民事?
唔該順便解答喇。

哈,講漏咗,其實其他玩家係咪應該好似你哋咁,
發表留言之前要先開新帳號呢?
仲有點為之家法事後,我淨係識家法侍候,係咪要剖腹㗎?

豆腐POP認係小人,你又認小人,烏鴉一樣黑,已經夠晒,
所以你一直跟本唔係為BUG裝而作出正義行為,
因為你豆腐POP會長,同全世界講要封要告,
自己隊友BUG裝比人公開,就一句抵死就算,無資格代表人帶頭搞事,
連CE,發言要網上公平,串人BUG狗,自己用BUG裝比人封,咁諷刺的事也發生咗,
你一句說話都無幫朋友講嘢,CE用BUG你都無比個意見,
因為你認小人,我現在知,明眼人知你地真假
證明為插而插,為幫而幫,虛假正義,賊喊足賊,輸直了,
所以你不用用其他口術攞彩,你的小人講嘢已無公信力,
好似豆腐POP認輸,潛水,起碼不用講多錯多,

好多人都唔係成日係度像你地放留言吹水,
唔用新用戶用乜,到而家都講廢話,
你又叫什麼,你身份證叫KERRY333嗎
你用虛名助長豆腐POP白痴行為,衰咗潛水就係你,
豆腐pop大聲叫你撐,你現在至蒲頭,
小人kerry333,人地已無面,仲想兜圈攞彩,

揾個醫生睇呢就唔係好難,我冇你咁他條24小時喺度睇下有乜發生,
bug又好乜7都好,干卿抵事,Ce單嘢我都係啱啱先知。
你唔知唔好亂講,而家omg個會長係乜水我唔知,咁十九而又咁亂嘅game呢,
我已經冇玩好耐,上嚟睇下有乜笑話only,
我認自己係小人總好過有人扮君子。
你有你繼續做鍵盤戰士,鍾意咯,咪繼續發表偉論囉,
影響唔到我。

原來你一直乜都唔知,亂比法律意見亂插人,幫pop搞大件事,人人插佢,人地搞ce封咗報仇,
你就潛水,多得你小人唔少,人地就係唔鍾意比你乜都唔知的人批評,
人地早叫咗豆腐pop唔好搞咁盡,你地抬豆腐pop上神台,豆腐pop以為自己好威,
搞到最後要封要告,最後影響,就係豆腐pop自己和身邊的人,
到豆腐pop落水狗,d小人就潛水,現在話乜都唔知,
呢d就係你兄弟和結果,不過做得小人就是這樣,
希望豆腐pop上寶貴一課,分清楚邊個係朋友和小人,
親你有得返轉頭早同人道歉,不是後果自己承受,
人在做,天在看,已經有報應,及早收手回頭

如果你地要罵,在心中罵也行,筆境這只是遊戲不是現實.....

笑傲無雙 玩過星曲WEB

唉算啦...唔好嘈了...
隻game又冇晒人玩lu...
話說琴日維護完好似雙開唔到....唉呀...慘喇咁樣...個ser會更加少人

你們自己私下解決好了吧

老實講句,真係冇興趣嘈,我完全覺得呢d係極幼稚問題,
我之前所提供嘅資料,網上係可以揾到,
係有人刑事民事不分啫,提供資料等人唔好以為某儍仔法律觀點正確。
佢哋要潑婦罵街我都冇辦法,你睇下佢哋可以將自己嘅問題放無限大,
再大造文章就知有幾厲害。
當日俾人封號,咪一樣潛哂水,依家同喺屎坑撩屎一樣,
越撩越臭

一句講晒啦,有用bug的玩家就是,唔理係ce或之前比人封號的玩家(對不起因為唔知佢地個名,又從來未聽過佢地個名),而無玩bug的去告發人都係好合情理的事,做得出唔怕應啦!!
如果有用bug的玩家比人踢爆左用bug玩而唔開心的,就一定會唔高興咁係正常,而無玩bug的玩家知道有人用bug玩都當然火滾啦,有時用吓別人的角度去諗諗件事唔好再為左件咁的事再嘈了,同埋話識乜乜人講出黎都比人笑啦,識又如何呢請問聲???仲細咩???

巴西諾亞 發表於 13-1-8 09:45 PM
回覆 火龍號忘了 的帖子

你係公證的,豆腐POP之前帶頭罵戰,你一句都無聲出,

....我沒逼版主封啊.版主要封我能阻止嗎??希望罵戰早日結束~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 04:23 AM , Processed in 0.039110 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存