2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 正義的豆腐pop有多隻bug狗了,批評下
樓主: jamleung
go

[消息情報] 正義的豆腐pop有多隻bug狗了,批評下   [複製鏈接]

回覆 jamleung 的帖子

我諗我無係邊一個帖到話過用BUG的人做BUG狗. 至於我支唔支持豆腐POP跟是他的狗有什麼關系?即是你以為跟他同一個立場就一定是要他的人?? 我諗你要搞清楚 唔好自己個腦一味沖住豆腐POP黎罵之後見人地幫佢口就話個個人同豆腐一伙OK?????

就用轉世魔童為例,就算佢叫我地唔好追究,我都登佢唔抵,
你地都話,佢比gm封咗之後仲有裝,佢本身真係有好多裝,
他最多都係+10防+12武,完全無+15,他是玩技術的,不是靠裝,
佢洗的錢一定比豆腐pop多,相信你地係市場買到的低價高級武石,
都係佢用合法方法換珠幣,佢有咁多錢唔+15,係因為佢將所有錢,
係市場買晒d裝備,分享給流派和朋友,有錢的就慢慢還,無錢的,借給你,
全部都係頂屬,無券的就送給你用,他求玩得開心,好多人都知他打得又唔蝦人,
當豆腐pop在天下大會靠15裝,組強隊打天下霸住第一,不給機會人,
轉世魔童就組d會員,借裝送券,一個頂5個,幫會員打4強,等多d人可以打入4強感受,
我睇住轉世魔童比人串,組埋d弱人點打到冠軍,但他都無介意,如果omg不用bug,輸都會開心,
轉世魔童無bug+15無bug裝,而家仲比人插仲有裝唔放過人,
當豆腐pop只靠15裝,霸住團隊冠軍,霸住龍珠戰的龍珠,在練習擂台上亂斬人,網上批評人
相比轉世魔童,借裝送券,使市場繁榮,低調而照顧會員,又唔追究的好人,
無辜地就燒到轉世魔童身上,不但令他以後的裝,不想露眼令人眼紅,非常麻煩,
換上污明說不清,佢都已經無心機玩,我在市場也買不到平價高武石升裝了,
如果唔係轉世魔童支助,我地好多玩家唔玩,無人支持的遊戲,可以繼續嗎,
告人bug咪告人bug裝,洗乜放晒d裝上網比人批評,
就算解封,講乜有人信嗎,六碎你都應該明白,
仲要係自己omg有玩bug,仲可以咁大聲告人,
而且其他無辜玩家,我不便開名說理由,
支持佢地的人為他們平反,好正常,
因為豆腐pop做得太過份,
你地言論又可克,

回覆 gundam00w 的帖子

你睇下你們偶像講乜,你唔認同嗎,
人地解封無收裝,就話人BUG狗,
你六碎朋友一樣比人封,GM無交代佢邊個裝有問題,你證明其他裝有乜用,
人地解封,一樣有人支持解釋,你就唔信話人BUG狗,
你係邊個你講係就係,我地全部都見唔到六碎升裝,
你又唔CUT圖我睇,你憑什麼話人BUG狗,
而六碎唔係BUG狗,封就封咗六碎,
豆腐POP所講唔係BUG狗係乜嘢,係佢講,
你都係得把口的時候,就唔好話人BUG狗,
更好笑係我不在你BUG狗名單,我幫人講嘢,
你就話我BUG狗,你好低B

回覆 ploik 的帖子

我都明白. 但始終人各有志. 人地有心花錢落遊戲到. 做第一 做最強. 都唔係我地呢D外人去理的事. 至於告黎告去的事我都不多批評 是對是錯.都是兩面睇.

我鬼知你係咪BUG狗,你地全部開新AC..icon都冇個..又要威又要戴頭盔....
同埋佢地唔係我朋友,唔係我偶像,你唔知咁多就唔好講出黎..笑死我了..wakakaka!!!
你話你幫朋友出聲,咁點解你朋友唔出聲牙..唔通佢地手殘打唔到字??呢D咪皇帝唔急,太監急LOL!
同埋我覺得豆腐講on dog dog,好過你d fd巴西諾亞講黑社會,叫人唔好番大陸...唔好吹大d?

你個名又是叫gundam00w,你龍珠角色名叫乜呀,又係你真名嗎,
我就唔洗同你交代,你只不過帶頭盔75小時,
比起豆腐POP個名真係豆腐POP,比你有資格個叫,
你成日係度唔關事又廢UP,不如捉下我字眼,
又成日得把口,講嘢又唔合題,覆你好辛苦,
你自己係度叫天光低能仔,
我串你都廢時,你串得好叻小朋友,好味

呢件事的確唔關我事,係我多事,唔好意思..
不過,你成日開埋呢d垃圾post,又整紅字,你以為成個2000fun係你自己d野,開一次唔怪你,開完一個又一個.個個post都係話人bug狗,如果你開d post有其他會員認真討論既話..我願意收聲!!
同埋我註冊時間10-8-24 而唔係咩75小時..我唔掛時間就話我頭盔75小時..又笑死我了..
我真名叫咩就唔洗同你交代,你話我"你成日係度唔關事又廢UP"..咁你d朋友比人話bug狗 封ac  又關所有會員事??你知唔知你咁樣會影響到其他人嫁??你知唔知有好多會員都唔想見到你d post嫁??

你直接講你想點咪得囉,又要串,又要遊花園,
你既然講出咁合理的理由,我咪考慮下就唔就你,
不過你成日唔明人意思,又要笑人,更加好笑,
我知你係想激人地,但你可以真係蠢又唔明,
都唔知笑你好定答你好,就算你開了兩年戶口,你咪又係虛擬身份,

jamleung 發表於 13-1-13 10:30 PM
回覆 gundam00w 的帖子

故事教訓他做人不要太盡。。。
害人終害己。。

gundam00w  我樂在其中...唔好意思wor -0-  發表於 13-1-14 06:51 PM

jamleung 發表於 13-1-11 10:56 PM
回覆 衫褲鞋 的帖子

唔關你事咪唔好睇囉,我又告發你朋友,唔份氣,

開得post就可以比人留言架啦,慘得過我無用bug,大聲啲都仲得呀,咁事實你同其他人仲有ce真係有用bug呀,咩呀做左衰野唔比人講呀,你係咁唔鐘意人地回應的話咪唔好開post囉,bug狗

jamleung 發表於 13-1-11 10:56 PM
回覆 衫褲鞋 的帖子

唔關你事咪唔好睇囉,我又告發你朋友,唔份氣,

仲有一樣野我真係有好多朋友架,但唔關告唔告發事囉,用bug玩就係錯,就算真係我的朋友用bug玩比人封號我都會講句抵死,我係一事同仁的幫理不幫親,唔好話幫唔幫邊個,你估你係三合會會員呀??講人多呀??定一話識邊個邊警司朋友又會勁啲勁啲架??
我唔嘈你,你嘈我死bug狗

好!!咁你就考慮下就下我或其他會員..唔好再開呢post la...
你話(就算你開了兩年戶口,你咪又係虛擬身份)<--------虛擬身份有咩問題呢??你地咪又係為左d虛擬野..嘈黎嘈去
你話我串你,你開得post就預左有人留言嫁啦..同你意見不合就話串你..?咁不如你單機玩好過啦!!
你話我白癡低能又蠢............你話係就係嫁??

真係煩唔煩D=.=

咪係咯......
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 12:01 AM , Processed in 0.030976 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存