2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 《童話十年回憶尋人篇》最愛的族人阿@@! ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 《童話十年回憶尋人篇》最愛的族人阿@@! [複製鏈接]

唯一一張比較多人既族相

係小學四年級 就加入左童話呢個大家庭 首先係玩睡美人 雖然玩得唔錯
最後都轉左去醜小鴨由0開始 而醜小鴨正正係我玩左咁耐最愛既ser
由首先係入左22世紀多拉a夢 呢個家族=0= 嘈到不得了
入面既人好好玩 大頭簡直不得了 跟住重同HAPPY一族既人結仇(乂倉庫乂)  諗返起都覺得搞笑
然後就係同好朋友幸福魔星一齊建立既家族 而呢個家族1-9lv家卡都係由  QUEENE一B打返來!! 嘩 功臣阿!!

嘻嘻 我的最愛就緊係你地啦!陪伴左我係鴨Ser咁耐既族人們
雖然而加你地可能有的重有玩 有的己經無玩 各散東西
每次見到呢張相都好感動 好懷念 想起家族有 同一時間二十幾人online
原來係幾咁困難 有快地呢個小頭啦 成日搵新血入來強大個族
重有nicenice maymay(我知你重有玩) 喜愛pk既 念  成日同我吹水既風啦 三七二一都講一通
小DEEDEE 逆夢 呢班小頭目 另有成日ON左我都唔知佢地係到做咩既:維克詩 冰之戀 月之弘 青龍
幻海秋葉 笨朗 寶石鑑定師 baby豬lam
pEAK既分身都入埋來-_-後期加入既肥yu  baby豬lam
印象中 .不過其實真係講唔晒 老了記唔到咁多名
重有一個自私既自己(無帶族人升lv)
好多無喱頭既問題 不過都會係咁教佢地玩(成個族得我先咁有心機教-_-)
如果你地見到呢個post 就搵下有冇自己係到拿
而我最僧既時期 同令我退童既原因 其一係反工 其二係最後一次既合ser
合ser改變好大
玩童話既一個後悔 就係將敏商重點變成一個幸商
賣裝 賺到錢 少左陪你地
冷落左你地 個族就咁散左
諗起都有點傷感

一切盡在不言中]
呢d說話一直放係心底 好想分享出來

我見到我自己個名呀小草!!!
收費SER返唔返黎玩呀@@?

好傷心囉冇我名
枉我果陣收費ser轉過黎鴨ser玩
仲同你開族收人
你開個族我第一個入族嫁
洪詩幫

我知阿 點知你賣左AC AC又比個族人買左HAHA 我地好多野吹架MA=0= SIU雀

呆漾小草 發表於 13-1-19 12:07 PM
我知阿 點知你賣左AC AC又比個族人買左HAHA 我地好多野吹架MA=0= SIU雀

頂你 5記得扮記得
甘你諗5諗住玩番

好多唔同色雪人=.=

果隻叫雪怪
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 04:49 PM , Processed in 0.031389 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存