2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 代打問題
樓主: 敢死神槍手
go

[問題] 代打問題   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

成1000元先升上金牌= =
............好唔抵 我自己打唔好??

所以都系買AC/自己打算-,-

笑傲無雙

回覆 閃KANE閃 的帖子

ad海能神手咪扮野

笑傲無雙 玩過星曲WEB

回覆 kenneth7111 的帖子

我好耐冇玩KENNEN啦   而家KENNEN TOP已經唔強勢...

頂......1分有$3  我都代啦= =

時薪$60 高過最低工資好多><

十週年勳章(賀詞)

閃KANE閃 發表於 13-1-24 05:44 PM
回覆 kenneth7111 的帖子

我好耐冇玩KENNEN啦   而家KENNEN TOP已經唔強勢...

1場1粒鐘左右
最多咪3X,4X
邊有60蚊咁多

回覆 Shaorin 的帖子

1400以下 有90%可以20分鐘完場  計埋選人時間30分鐘差唔多@0@!

十週年勳章(賀詞)

閃KANE閃 發表於 13-1-24 10:46 PM

1400以下 有90%可以20分鐘完場  計埋選人時間30分鐘差唔多@0@! ...

你打爆一條路
另外兩條路亦可以比人打爆

20分鐘內打入軍營 迫人地黎搵你

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

老實講 1100分升上1300~1400好q容易羅-_-
難係難在千五之後

老老實實樓主你搵得代升,已經知你實力去到邊,你話1100好難升上去,証明你既實力只係去到1100,
你又話無禁多時間升上去,season3先岩岩開始,我都要番工,咪又係一日打2-3埸禁升,
你打依段野同應番回應既時間,夠你打2埸rank啦,唔好話你懶同對自己實力無信心,
比你代練到鑽石,咪又好快跌番落黎,同埋kda值又如何,你要記住,這是一個爆塔遊戲,不是殺人遊戲...
比個方法,你搵多個fd同你一人一條路,禁應該易好多蠃既,既然你都話自己係地雷區實力超群,你禁應該可以carry/指揮班地雷啦:)

敢死神槍手 發表於 13-1-24 12:45 AM
回覆 yuk031031 的帖子

我都知道 實力決定分數 運氣決定速度 我知道自己5系差 點解要系1100分區繼續被人雷 ...

你俾錢,佢享受,實信得過架。
代練都係搵人拉你上去嘅啫。

回覆 bear3333 的帖子

本來我都覺得應該好容易上 問題系 如果連續7場都系因為隊友累輸你 你會系度大大聲甘講 好Q容易上? 你1100實力? 如果自己有問題 當然會認拉 不過如果10場中只有1場系我問題 甘我覺得我E個case系negligible 運氣決定速度 實力決定高度 我覺得如果脫離ELO HELL80%系靠運氣LOR 20%就系靠你自己CARRY 你點勁都好 2條路輸都系要輸 就算你AP CARRY曬/AD CARRY曬或者系TOP CARRY曬都好 你都系要輸既 心知肚明啦 你就甘從"1100分上5到"E個觀點就推斷我系廢的話 5好意思 我想你個思維都好廢 如果你系甘好彩連續幾場甚至10幾場都冇人雷你 fine 恭喜你 你好好彩

"難道E個系女人 就系你啊媽?" E個就系你諗野既方法 換句話說 你諗野好有問題lor "停留系1100就系廢"<---E個就系你個結論 廢話。

"自己係地雷區實力超群"E1句系你加既 難道我冇講過地雷區有好多1400UP實力既人嗎? 我只系講過我有能力/觀念/資格去擁有1400左右既分 而5系話我好勁 從來我都冇講過我好勁lor 乜甘多人D理解能力甘低既?

當然高KDA5系話乜特別 只系講出實力如何 但系如果低KDA的話 我肯定E個人5識用E隻英雄 如果5系KDA拎黎做咩 托阿? 還是用黎裝飾阿?

我開個POST系問代打信5信得過 5該你地啦 用1用腦 究竟你答5答中POINT先啦 就算我真系好廢或者好勁又如何? 我個POST系問緊究竟#1代打信5信得過 而5系叫你插我 ok? 用下腦諗下啦 我話之你2000分又好3000分又好 都5關我事 而家系問緊代打信5信得過 你5想答 可以5答 冇人逼你留名話卑我知道你好強/冇腦等等資訊

你卑到有用意見我 我會講5該 仲會好好多謝你 但系如果你系曬你有幾強 或者你有幾冇腦 多謝 我5需要 因為我開POST系問野5系卑你插

仲有 我就算搵人代打都只會代打到1250/1400左右 我目的只系想脫離HELL 而5系為左高分代打 5該5好再講乜打到2000分3000分4000分等等 我冇甘既實力 冇你地班自以為2000分就走天崖既人甘強 我好有自知之明 5系亂UP 24

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

請先排版

*例子極端

回覆 敢死神槍手 的帖子

人家代打我唔知>O<

不過我可以係2日內幫你升到1400

前題係要一隻TEEMO

回覆 chichung000 的帖子

當然我都5想甘講
但系最憎D串77既人LOR 講野又冇point

其實呢 人地問你呢個代打可唔可靠 你地答佢 靠自己打上去做乜
問非所答= =  你唔中2佢搵人打代你咪咪入呢個post lor
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 05:31 PM , Processed in 0.036371 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存