2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 港服第一隊完成「BID4」岩窟王的海底洞窟 (報到張貼) ...
go

[消息情報] 港服第一隊完成「BID4」岩窟王的海底洞窟 (報到張貼) [複製鏈接]

如果不是打過斯路,這副本算難打,現在小人上線,為有借人A/C,
一個人用三個A/C先打到,

jamleung 發表於 13-1-30 02:52 AM
恭喜你地,你地真係有技術打贏BID4,
不過你貼圖分享是好事,
但小心小人(豆腐POP),又眼紅又搞你地 ...

其実祢地係五係第1隊過。。又好難講ge

我地打出以下2個伝説飾物ar  大家share下

圖分享是好事,
但小心小人(jamleung ),又眼紅又搞我地 ...

我令教過豆腐pop小家嘢,不是佢玩親我流派d人,我就不用一個人用三A/C打
大家斗快打副本來好事,但我就係知豆腐pop小家嘢,我昨日6點開始考慮咗成晚先貼
好在無貼d傳說,比佢威下算,不是我地又好麻煩,起碼證明了不是只有他刷到
我有我分享,佢要攞威預了,我又無話快過佢,佢又貼唔切
佢無犯法,係要抵毀我地,佢一早認小家
不過佢再搞我地.......
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 09:06 PM , Processed in 0.028992 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存