2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 關於卡屏BUG
go

[抱怨專區] 關於卡屏BUG   [複製鏈接]

小弟係 魂斷北冰洋. 客套的廢話就不講了.直接入正題 琴晚同MintS乂冰乂 呢條狗打真係大漲見識.講下琴晚三場的經過: 我集左2個RP.想用拉 KO 出場 成功了 係我呢度見到出場了 但奇跡的 呢條狗狗返上場.我以為係錯位左 (拉KO經常有的問題 KO時 KO中邊緣 導致別人看見是在臺下.呢個我知.我唔會似某些ON9 一口咬定就係BUG) 然後我就只有認命同拒硬打, 第一盤輸左. 第二盤 依舊.我集左2個rp 繼續想拉KO. 依舊成功左.而且今次 拒出場時 我仲特意加左一個恐懼. 依舊回返場. 呢時我知道有鬼了.然後同拒硬打 第二場又輸左.第三場:今次我改用左方法 唔用KO 我集左兩rp之後 拉恐懼. (係甘係因為為左確定係咪卡屏!!!)拉過來.恐懼,冇用 人物停留在原地.然後我就自動跳場了.
有人就問 我點解知道係卡屏. 本身我係唔知既. 因為本人已經離開了龍珠3個月,最近先返黎玩左5日,卡屏呢個詞都係無意中見到有人講.再加上小弟這5日來的天下,老是2rp ko人不出去.所以我不得不查清呢個BUG,並且想破解.在當天,珠戰完後 本人在擂臺的不斷實驗 終於比我知道左. 呢招野只對魔導有用!!!對其他職業就冇用!!! 簡直係魔導的剋星. 簡單操作. 方法就不說出來.以免有別有用心的人用. 小弟已經向G M回報了.
另外關於呢條人樣狗樣的狗. 有次幫人開魔導打武術王. 2強時對住拒,拒4強前同其他人打 冇換裝.拒叫我等拒,我冇等就直接開打. 然後拒就係度罵我. 我想講. 第一,我唔係你邊個冇呢個義務等你.第二,我承認我唔係一個好人,冇必要扮正義,而且我呢個人中意真小人好過假君子.之後就針鋒相對我啦.之後本人在天下遇到拒,全部都輸左比我. 當然我都係用2RP 拉手.KO. 我返龍珠既第一日4強時拒輸左比我,然後我入左2強同rose打,條PK就係下面講拉手KO係狗招之類既話. 拉KO真係有問題既話,你甘能有料你可以叫紅心改左.我冇意見.既然紅心出左呢D招,玩家用呢D招有咩狗? 同埋有D人,一用拉KO就話係BUG,唔該你地醒下啦.
我承認,我少年確實係用過BUG, 但,我成人絕對冇用過BUG.打甘耐天下.無所謂曾經阻擋過我好多次武術王.我就不斷念贏拒既方法,我知道我硬打打唔過拒,所以只有打出場.我不斷模仿 大天,TOY 呢D團拉得超快既魔導,終於憑著呢招贏過了幾次武術王. 但有D人就認為拉KO就係BUG. 拉手時間太長.只要識玩魔導既人都知.魔導有兩招可以讓人出去.一招就係2rp 拉手KO人出去, 第二招就係難度最大的 無RP 直接拉手 恐懼.
好了,有D偏題了.MintS乂冰乂呢條友,真係ON9到冇藥救.難道係好勝心強嘛? 為左贏我,如果你甘勁,你可以練拉手得比我快,或者在我KO你出去時打死我,甘輸我都會心服口服.同埋當日.拒4強同羅莎門丶將軍打.兩日裝備相差無幾,羅莎門丶將軍比他少次點,距地打到時間結束,在一場比賽中.我見到個羅莎門丶將軍把4050食左幾次,已經食過10w水,同埋仙豆, 但MintS乂冰乂,我見到拒瞬間滿左兩次血.!!同埋在最後時間拒仲有得食仙豆.真係高招. 呢招就係傳說中的BUG水,我仲聽聞個咩女神雅典娜係拒徒弟, 女神雅典娜BUG水好多人都知的啦,模仿就是呢條狗教的神招嗎.小弟真是佩服佩服..
另外:我想對果D話我用BUG既人,你可以拍視頻落黎 發比G M,如果你想繼續講,我無所謂,反正不管我點解釋,只要你認為我用BUG,甘點解釋都冇用.反正有人相信我就得了. 因為小弟曾經經常打擂臺,珠戰,道場等等.可能得罪了不少人,讓人記恨我. 只想對抹黑我既人講:做人做得咪太失敗.
PS:另外我有兩張圖,一張係拒承認拒用BUG,一張係第二場我ko拒+恐懼拒出唔去既圖.但我唔知點搞張圖上黎.所以就咪搞. 如果要體 當時我會念辦法上傳.

7仔  圖發俾我  我幫你po上尼度  FB就要第個幫手啦 HHA

笑傲無雙 玩過星曲WEB

賊喊捉賊

賊喊捉賊? 成人得打劍術錯位,我知拒係你朋友,又點?我從來唔怕得罪 你 皇劍君 我就明住講 我冇你甘正義 正義哥

你知有幾多人嘔你嗎,小人. 成日就知扮嗮野.扮乜春.你自己就係個小人. 你幾識掩飾.

和諧...和諧...和諧...和諧

我行得正企得正, 從來都唔怕得罪人...
你自己用過幾多隻AC用BUG比人拉左自己心知肚明
你可以認為我係正義, 但我只係做我該做既事
當日親手拉你入牢房既人係我, 我亦都唔在意你要點叫點睇, 因為我不是為你而活

你係咪打機打壞左個眼,冇見到我有寫到承認我少年有?
我唔會理你點體我成人,我只能講我冇用過.當然,你都可以係私底下同人講乜都得.
繼續扮你既正義.你以為我唔知你係私底下講過好多人嗎?
你話貪狼講你係垃圾, 我都認為你係個垃圾.
仲有,你以為你少年冇錯位嗎?
洗唔洗我叫人把你童話書錯位既圖貼出來?

你甘嘫勁,搞埋我個成人AC啦.捉我比G M體啦.甘能有料.

Strive979 發表於 13-2-3 03:41 PM
你係咪打機打壞左個眼,冇見到我有寫到承認我少年有?
我唔會理你點體我成人,我只能講我冇用過.當然,你都可 ...

什麼私底下講過好多人, 我係佢面前都係咁講, 我講乜怕咩比人知
你要話我隻童話書用BUG就隨便你, 因為我冇, 亦都冇需要用
同埋唔好用搞字, 如果你行得正企得正冇做過我又何解要搞你成人AC?
所有我去舉報你都係因為你有做過, 平時我真係冇咁得閒

7仔有無相ar?
祢有無sk?比我地
我地再upload 上来 

咩bug 黎? 求指教
但下次捉人最好要有片,圖都冇咩用,唔夠清楚
推介你下載1個軟件叫Bandicam, 打天下個陣拍埋片

有,我發左比大地.拒出去一下 拒話返左黎再比相你

楊改之 發表於 13-2-3 03:55 PM
什麼私底下講過好多人, 我係佢面前都係咁講, 我講乜怕咩比人知
你要話我隻童話書用BUG就隨便你, 因為我冇 ...

反正你個人都係認為我乜都用BUG姐. 同你講多都冇能用.有D野你做左當然唔會認,否則點係你班 粉絲生存阿.
以後叫多你工會班友收買我拎龍啦.一個2E真係幾爽

Strive979 發表於 13-2-3 04:50 PM
反正你個人都係認為我乜都用BUG姐. 同你講多都冇能用.有D野你做左當然唔會認,否則點係你班 粉絲生存阿.
...

2e....
個人天下真開心 ...2e自己袋>.<

我upload 左相片了:

不過7仔、祢d相cut 左、gm 会要求原相ga
祢最好回報時比原相gm ~~費時又比gm 話祢未整好d野

你鍾意講D咩我都唔CARE...
事實只有一個, 我唔係果D身有屎既人, 講乜都要自我申報左先
你有咩就去同GM講

當日我就係拎左呢2條片比GM, 佢先做野
我諗呢個POST好多人都記得
http://2000fun.com/thread-4867864-1-1.html

至於咁耐以黎天下我同你鮮有對壘, 對過既一次就係以下呢次
第2場雖然我畫面見到你係場外, 當然有卡屏可能性, 但由於我自己個人接招不夠完美
所以有可能係KO同時你衝開左我睇唔到, 所以我冇懷疑你用BUG, 只係懷疑我接得唔好
我以事論事, 我唔肯定既野, 我唔會去屈你, 只係你帶有色眼鏡認為我針對你

tofupop 發表於 13-2-3 05:29 PM
2e....
個人天下真開心 ...2e自己袋>.<

就係呢兩張圖,因為當初,我以為只不過係普通既錯位,所以就冇截圖.不然會更加精彩.呢幾日我會繼續打.
除非拒咪用卡屏.否則肯定會錄到精彩畫面

楊改之 發表於 13-2-3 05:31 PM
你鍾意講D咩我都唔CARE...
事實只有一個, 我唔係果D身有屎既人, 講乜都要自我申報左先
你有咩就去同GM講

你難道冇見到我講我承認我少年有用BUG嗎?
你有冇見到呢個貼既主題?關於卡屏BUG.
你一入黎就係話賊喊捉賊,咪係講成人用BUG?
係邊個用有色眼鏡體人自己明.

7仔  下次要原圖  你鍵盤果個Print Screen Sysrq 鍵就可以遊戲在截圖  禁一下就截圖  因為現在P神太多啦  GM都怕鬼咗PS大師  驚你修改咗個圖玩柒佢  HAHA

我已經好耐冇打少年  少年天下咩情況而家唔知  但成人  我已經冇辦法再拉恐或拉KO人地出場  好多人已經唔受尼套  具體原因各有各睇 我用哂二個17集中戒指拉恐  人地都可以企定定唔行的  OK  你有張良計我有糯米雞  既然拉唔出恐唔出KO唔出場 我轉打法開界王 做瓜你得了掛!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 05:21 PM , Processed in 0.038694 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存