2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 關於卡屏BUG
樓主: Strive979
go

[抱怨專區] 關於卡屏BUG   [複製鏈接]

原來你地bug裝仲未夠衰呀,對打時仲要bug,咁真係5怪得你地咁能出名拿(bug會)

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

Strive979 發表於 13-2-3 03:43 PM
你甘嘫勁,搞埋我個成人AC啦.捉我比G M體啦.甘能有料.

事件真相 版主就不會理會 因為論壇是中立

但你下下都粗口同罵人呢  我地就一定會理

見你編文都字海 我扣你分同刪帖 就白費你心血

大年初二  所以俾次機會你 前事不計 但我依個帖之後 請你注意一下留言語句

唔好太激動同爆晒粗+罵人  否則我地就要處理嫁勒

佢用BUG 係人都知LA =.=......... 我之前用魔導同佢打.........試問有邊次唔用BUG呀= =........ 仲下下講人........冰冰2強想換裝你都唔比,唔係話唔得,但係果陣連面都唔比,真係抵你比人話

楊改之 發表於 13-2-3 03:35 PM
我行得正企得正, 從來都唔怕得罪人...
你自己用過幾多隻AC用BUG比人拉左自己心知肚明
你可以認為我係正義,  ...

有2個問題:1.用bug拉人會坐牢的嗎?
                      2.皇劍軍點拉他呢?
                      .

笑傲無雙 玩過星曲WEB

2000芬 發表於 13-2-19 12:58 PM
有2個問題:1.用bug拉人會坐牢的嗎?
                      2.皇劍軍點拉他呢?
                       ...

佢果時用場外BUG拉...我比左片紅心睇嘛...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 05:31 PM , Processed in 0.041410 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存