2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 騎呢歷險Online [騎士團教官]吉吉蛋面紗大公開=3=
go

[心得分享] [騎士團教官]吉吉蛋面紗大公開=3= [複製鏈接]

首先呢,先要由吉吉蛋既顏色講起,吉吉蛋既顏色係睇佢會係咩屬性

紅色吉吉蛋  ===>   屬性既吉吉

藍色吉吉蛋  ===>   屬性既吉吉

綠色吉吉蛋  ===>   屬性既吉吉

黑色吉吉蛋  ===>   屬性既吉吉

搞清楚蛋既屬性之後...依家就分享下唔同吉吉蛋既特徵又係點

藍色史萊姆  ===> 單純一隻藍色蛋 (新手城外)

邦邦        ===>  單純一隻綠色蛋 (新手城外)

崩崩兔(唔記得左個名)   ===>   單鈍一隻紅色蛋 (新手城外)

獨角兔   ===>  單鈍一隻黑色蛋(新手城外)

咇咇鳥  ===>  有閃電既綠色蛋(11lv副本外圍)

白靈雪人  ===>  有雪花既藍色蛋(11lv副本外圍)

火焰史萊姆  ===>  有白煙出既紅色蛋(11LV副本外圍)

陶土偶  ===>  有落葉既黑色蛋(浪濤村外)*
                                                                           唔肯定...不過起浪濤村出面汁一係土偶一係就呆木桶-3-
呆木桶  ===>  有光環既黑色蛋(浪濤村外)*

火焰貓  ===>  有火點既紅色蛋(唔記得左個名,後補)

傑絲恩  ===>  有光環既綠色蛋(2Xlv食人花果頭)

以上如果有甚麼錯誤,歡迎指出錯誤,因為全是個人見解.

會慢慢後補蛋既面紗俾大家知=3=

希望大家都捉到隻藍字寵=3=

遊戲id : o影月o

a.a
我冇乜運...sad

thx sharing
希望抽中我kaka

支持 謝樓主分享
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 02:18 PM , Processed in 0.038088 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存