2000FUN論壇

搜索
go

[心得分享] 已刪post [複製鏈接]

已刪post

射擊技巧,狙擊姿態.....我已經試過攻速...因為弓ge攻速平均1.2-1.45.....
2招攻速技同時發動...攻速都係無乜效果...
唔夠攻速用技能補位一樣!!!!普攻==>0.5強力射擊==>普攻==>強勁射擊
輸出重快重大~~
你沒有學爆烈射擊pvp 會死很大= =~~

秋本乂拓海 發表於 13-2-27 12:23 PM
射擊技巧,狙擊姿態.....我已經試過攻速...因為弓ge攻速平均1.2-1.45.....
2招攻速技同時發動...攻速都係無 ...

嗯真係好小pvp,因為lv35技能點唔夠學左射擊技巧lv5
狙擊姿態lv1,攻速單手劍係最快,我本身可能諗住技能太低級唔係咁明顯
如果係廢技,放工返去搞搞技能表,廢事害人xd

乂散打王乂 發表於 13-2-27 04:20 PM
嗯真係好小pvp,因為lv35技能點唔夠學左射擊技巧lv5
狙擊姿態lv1,攻速單手劍係最快,我本身可能諗住技能太 ...

哈哈 因為我已經試左...用劍斬怪ok清得快...但轉返用弓就唔明顯。(35單劍最快1.0攻速)
一開始玩攻速 我重想上0.4攻速...結果不能= =洗左點了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 07:57 AM , Processed in 0.498098 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存