2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 騎呢歷險Online REDWING66 入黎
樓主: pakman168
go

[閒聊討論] REDWING66 入黎  

redwing88 發表於 13-3-4 03:10 PM
Ms乂o乂 冇禁錯,同日向 係同一個ip

同IP 就等同係同一條友?
你係唔係唔識查架 唉

如果我屋企有6條友 6部腦 同一個網路 咁我係咪得我一個開得POST? 醒小小啦

redwing88 發表於 13-3-4 03:08 PM
你都比左我禁左言你用緊d咩同我回覆呢? 同埋我係一個個查,不過查完之後重要再去禁言,我話既錯手係禁言 ...

你估個個好似我咁 會開隻新ACC 同你講 我比你封左ACC呀?
你唔好係到話自己按錯啦
你連CHECK IP 話 我同MS「同一個IP」 已經有問題啦

大佬,我就係比你封鎖果個-Ms乂o乂
你未查清楚就公告我封我ac!
仲有一個問題,
今朝回帖都請個朋友去我屋企用手提回帖!
甘你係埋查ip係同一個?
我屋企只可以1個人用電腦上線回帖甘先公平?

唔該大佬,我有樣野回應下!
我屋企依家同時3個人用緊3部電腦!
甘我自己回應自己?

redwing88 發表於 13-3-4 03:27 PM
比返你自己睇下我見到既係咩情況

醒小小啦
2部電腦2條友
3部電腦3條友
明唔明阿?

活動勳章 2KF活動勳章 寵物大使 K歌達人 2KF大型活動勳章 墓光迷城

pakman168 發表於 13-3-4 03:32 PM
醒小小啦
2部電腦2條友
3部電腦3條友

咁你既分身回覆數量係 6,7部腦 6,7個人係到回覆? 兩個人既帖到一樣有同一個ip既會員係到回帖,自問自答,全部都係唔同既人,但係,係同一個屋企到回覆?

redwing88 發表於 13-3-4 03:37 PM
咁你既分身回覆數量係 6,7部腦 6,7個人係到回覆? 兩個人既帖到一樣有同一個ip既會員係到回帖,自問自答,全 ...

咁你有咩証明 係得一個人係到 自問自答?
仲有你而家咁樣公開我IP 想點?

即係我有兄弟姊妹 幫我回POST 係有問題?
即係我有朋友上黎我屋企同我玩 之後我叫佢用我部腦幫我回POST 又係有問題?
用下腦啦 好唔好姐

[心得分享] [騎士團教官] 吉吉融合能力的先後次序...管理員先生..有關這個post我也找到十分相似的post文..也是在巴x姆x中找到的...另sd pm給相關網址給你

pakman168 發表於 13-3-4 03:39 PM

我唔介意請你黎屋企睇下幾多人用緊電腦/電話!
仲有你依家甘樣公開我ip,我有咩事點算?

活動勳章 2KF活動勳章 寵物大使 K歌達人 2KF大型活動勳章 墓光迷城

pakman168 發表於 13-3-4 03:39 PM

係比你地自己睇返係咩情況,睇完已屏閉左。

証明唔係自問自答?我見到既係帖內回覆主要既都係同一個ip既人而且數量都唔係兩個三個,你又點証明你唔係自問自答?

redwing88 發表於 13-3-4 03:43 PM
係比你地自己睇返係咩情況,睇完已屏閉左。

証明唔係自問自答?我見到既係帖內回覆主要既都係同一個ip既人 ...

1, 你未經我許可就公開 我IP 我已經CAP晒圖
2, 你係唔係唔識得查 幾部電腦用一同一個"路由器"既IP?

1.該回覆帖已經del,的確應該pm給你們圖片比較恰當,那在此先說聲,抱歉。

2.我唔需要識唔識得查ip,我只會根據返論壇可見既ip作判斷,我見到既你兩個帖都係同一個ip用唔同既會員帳號登入自問自答.

redwing88 發表於 13-3-4 04:05 PM
1.該回覆帖已經del,的確應該pm給你們圖片比較恰當,那在此先說聲,抱歉。

2.我唔需要識唔識得查ip,我只會 ...

1. 我已經投訴

2. 你而家查既方法係 一個IP 只可以比一條友用 呢個調查方法絕對係過時 及 無用既方法
同時你無法解釋到 如果我屋企3個人 3部電腦 係我個POST到回我 你就話我自問自答
咁點樣可以比3個人同時上網留言?

到底係唔係 一個屋企裡面只容許 一個人 上2000FUN留言 如果我係用學校網路 我班有49個人 咁係唔係49人裡面只容許1個上2000FUN留言?

pakman168 發表於 13-3-4 04:10 PM
1. 我已經投訴

2. 你而家查既方法係 一個IP 只可以比一條友用 呢個調查方法絕對係過時 及 無用既方法

呢個一樣都係用黎決定是否一個人自問自答呃分既方式。
再講帖入而面既內容,係同一個地方到唔係面前回答開個acc上黎個帖到問,已經十分不合情理。再加上都咁岩係新開既會員帳號黎?呢個都係最後一次回覆你既帖。

首先對於剛才直接將帶你有ip既圖片回覆貼上於帖內以作証明,是個人處理不好,此點的確抱歉。

但根據我查看所得,你用多個會員帳號自問自答推帖,假使Ms乂o乂是會員的另一位家人開的帳號,但係同樣既方法一樣出現係佢既參加帖到,所以同樣取消參與活動資格。

回覆 pakman168 的帖子

唔知你講係唔係真 定係假
我只係個局外人
不如你那那林  拎個電話  一野影底你屋企所個幾部腦(最好全部開鬼晒2KF個PAGE)...(最好就拎起張紙仔寫底你個2000FUN名)
咁就你有晒道理 明顯佢做錯

redwing88 發表於 13-3-4 04:23 PM
呢個一樣都係用黎決定是否一個人自問自答呃分既方式。
再講帖入而面既內容,係同一個地方到唔係面前回答 ...

你呢個版 又唔比HIDE
我洗鬼一早開定D AC 出黎?
唔係有活動 我洗叫埋我屋企人出黎幫手?

crazyjeff 發表於 13-3-4 04:29 PM
回覆 pakman168 的帖子

唔知你講係唔係真 定係假

就咁數 我都4部腦啦 仲未計埋 智能電話
如果佢真係要我影既 我影比佢有咩所謂? 陣間佢又多多籍口架啦

根本就冇解釋 就想走佬

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 11:29 PM , Processed in 0.032053 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存