2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖 水滸歷險〗-熱血水滸- (企得最耐既水滸)! ...
go

[香港] 〖 水滸歷險〗-熱血水滸- (企得最耐既水滸)!   [複製鏈接]

游戲名稱:熱血水滸
官方網站:http://www.108ol.com
宣傳口號:熱血水滸-激情體驗-創新無限
公測時間:火爆开放中
服務器線路:香港國際線路(獨享10M國際帶寬)全球不卡
服務器經驗倍數:100倍 爆率100倍 任务经验 100倍

==================================================================================
公測設置:
最新:独家修复弹人BUG,排坐无忧,开放天子装备升级,最新坐骑,最新装备炫舞开启
全民英雄普及计划,开放材料兑换各种英雄卡,极品英雄轻松得到
一,豐富的NPC商店,最給力的設置
1,東京兵器店、法器店、衣物店,都添加少卿等級裝備出售,方便低等級玩家升級
2,雜貨店添加各職業技能書,元氣丹,加速藥、體力藥、法力藥品、屬性點重置物品、英雄卡,寵物包,混世真元,毀滅之金鎚,工房材料袋,金剛鎚,盟約之書,寵物回技丹,極?寵物還童丹等道具出售
3,船装备店添加各種型號的高級船只,幾船裝備部件出售
二,全民采集系統,采集成功率100%
1,生活指導員處一 鍵學習所有制作技能,一步登天,牌照等級光速升至(天子牌照)等級
2,采集材料可在材料兌換大使 在沧州的-56,36-禮品大使旁边,以及東京(35,-15) 處兌換各種極品道具
三,至尊新手給力系統
1,新手出生,贈送新手稱號,24小時神速助力。新手村任務完成后,獎勵2000兩,元氣丹若干
2,完美精簡一轉轉職系統,點擊NPC立即轉職成功!

四,強大的游戲輔助系統,全球最強技術水滸私服
登录器集成 : 帳號注冊,密碼修改,卡號自救,游戲商城,泡點兌換,游戲公告,英雄排座等功能
1,卡號自救:卡號,卡地圖怎么辦?沒事,無需聯系GM,玩家可自己在登錄器上自救
2,在線泡點:俺有time,但俺沒money怎么辦,不用灰心在線泡點系統可以兌換點券,精確到秒
3,無敵多開系統:完美多開,無毒,無錯,只要你CPU夠勁,內褲夠大隨你開!!!
4,完美自動尋路系統:地圖全景擴展,大地圖查看系統,點擊小地圖雷達上的按鈕即可

五,獨家開放英雄合成系統,強大的英雄自己打造,創新無限
英雄合成系統介紹:http://www.108ol.com/content-68.aspx

六,獨家開放邪化玄武副本,邪化玄武裝備升級系統,魔化麒麟系統,水滸私服新革命
詳情請點擊:http://www.108ol.com/content-65.aspx

七,完善各種裝備升級系統,我們的目標超越官方
1,各種裝備升級上限開放至天子牌照等級,極品裝備等你來造
2,技能威力上限同步港F設置,強大的火力,舒爽的感覺

八,特色升級獎勵系統,伴你水滸歷程
禮品大使更新各等级阶段赠送物品,方便新人
10级赠送 梁山大塊肉10个 梁山大碗酒10个 神行太保遊歷誌 游戏币1W
20级赠送 梁山好漢令1个 梁山飛翔卷軸10个 游戏币1W
30级赠送 英雄戴宗 梁山元氣蛋10个 真.梁山不死鳥羽毛5个 神犬包10个 游戏币2W
40级赠送 梁山兵車行符5个 财神符1个
50级赠送 英雄卡1个 梁山大塊肉15个 梁山大碗酒15个 神犬賀歲包10个 财神符1个
60级赠送 梁山飛翔卷軸20个 财神符1个 宠物1只 中綠茶餡餅2个
70级赠送 梁山元氣蛋10个 真.梁山不死鳥羽毛20个 财神符2个 月光包10个 坐骑卡1张 坐骑能源2个
80级赠送 真.梁山不死鳥羽毛 20个 财神符2个
90级赠送 梁山飛翔卷軸20
100级赠送聖火任務卷軸5个 特別版鋼鐵茶果坐骑1只 英雄續命丹1个
110级赠送100级各种装备宝箱

開服至今三年 吾會Lag機(本人都正在玩 )
見過到今企得最耐既水滸 耐玩度很高,並為水滸粒汁感噗
照住官網流程去搞必定玩到,計埋下載時間整個過程不到半小時(可訊雷)
做完開頭任務系統自動送魔王套裝,至於有咩用就自己去睇睇啦 (呢套裝最多頂到2轉30-40 )
開Game 900秒=1點數, 抱歉並不是無限   保證2-3小時有2轉
老老實實 真系正! 不過本人系2轉45卡左系到 打吾到上去:smilie_:(:
有興趣/玩梗既朋友可以加我 我叫:Myth<3,金鋼狼 (兩個都是我的)
快啲加入:thup:
已有 1 人評分威望 收起 理由
s!u*L!nG + 30 活動參與

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

好耐都冇玩水滸  熱血好似玩過=.= DOWN 睇下帳號係唔係到先
個SER仲多唔多人

回覆 `o無限------ 的帖子

個Ser仲好多人!
圍埋既都集中系滄洲同打神獸

以前玩過,
但果時覺得D怪好似好少咁...玩水滸範圍技爆怪升級比較爽,但係呢個服好似做唔到

依家就唔知有無變到

okokop 發表於 13-3-21 11:51 AM
以前玩過,
但果時覺得D怪好似好少咁...玩水滸範圍技爆怪升級比較爽,但係呢個服好似做唔到

咁呢方面我就吾知了
我淨系知企系堆主動怪則邊就有5.6隻走埋黎 殺一隻出多隻 再走埋黎 打吾完咁~_~

完全5識點搵錢超窮....仲有幾LV轉邊到轉?
D職點浮加點-_-?
邊隻英先叫勁?
一開始隻帶宗比我轉青銅戈陣爆左...依嫁得D廢英點樣算又冇錢買英卡
仲有用左個負重就低攻左好多...但5用又行得勁慢
可以點-.-
1.2.3.4轉都5知搵邊個轉-.-
新手送個D裝強爆左可以點算?要重玩?

其實..我連裝都唔知點整...唔識玩完全新手..有冇教學

岸邊有條狗 發表於 13-3-22 01:35 AM
咁呢方面我就吾知了
我淨系知企系堆主動怪則邊就有5.6隻走埋黎 殺一隻出多隻 再走埋黎 打吾完咁~_~ ...

我之前玩果個係一個出怪點有20-30隻怪,甚至更多 2,30只係初時的怪既數量

我記得呢個服有得掛點??之後轉職果陣可以轉D多範圍技既職  但個服少怪都乜咁...好難升級/升得唔爽
有關英雄所有野都要點,無野好講   裝更加唔洗講, 送果套唔用得幾耐

27412320 發表於 13-3-22 09:47 AM
完全5識點搵錢超窮....仲有幾LV轉邊到轉?
D職點浮加點-_-?
邊隻英先叫勁?

錢方面開頭可以吾洗理住 因為前期錢系無咩用,技能書可以打,可以買(雜貨商人)
你可以上Yahoo打[希望國度] 呢個網系有關水滸所有資料
而英雄我個人覺得系入面系無咩用~_~可能我自己都吾太識用或自己隻英雄本身好底攻,
可以開game掛點  900秒=1點  遊戲商城有得點換錢,亦有得買英雄卡,可以去掛材料(滄洲城)掛一種叫柳木既
掛夠一個數目就去兌換物品 如英雄卡之類

hugo5243 發表於 13-3-22 10:36 PM
其實..我連裝都唔知點整...唔識玩完全新手..有冇教學

老老實實 我自己都吾太識整=.= 我而家都系慢慢捉摸下先知

okokop 發表於 13-3-22 10:41 PM
我之前玩果個係一個出怪點有20-30隻怪,甚至更多 2,30只係初時的怪既數量

我記得呢個服有得掛點??之後轉 ...

我記得呢個服有得掛點??之後轉職果陣可以轉D多範圍技既職  但個服少怪都乜咁...好難升級/升得唔爽
有關英雄所有野都要點,無野好講   裝更加唔洗講, 送果套唔用得幾耐

咁睇起黎你之前玩個個同呢個真系有好大分別既,
呢個服系有得掛點的 英雄卡個到可以掛材料,裝就真系最多頂到去2轉30-50,後面就要自己換裝
但我換過所有水滸私服既網 全部汁晒,唯獨呢個企得最耐  無計真系

十週年勳章(賀詞)

請問一下啊, 為何我打字會變了亂碼?

基本上升到2轉40左右就開始5知點升-.-停係到5知做咩-.-
咩都5夠打-.-
打好漢-.-1隻都500幾LV 被秒10M血
打副本完全5識去--

☆冰河 發表於 13-3-24 02:04 AM
請問一下啊, 為何我打字會變了亂碼?

請關閉你的防毒軟件,我都系咁的~_~

都係有錢就玩晒的game 出埋vip d裝備數值又變態 最多升到3轉左右 完全比果d有錢玩晒的人控制晒成隻game 窮人就死埋一邊啦

十週年勳章(賀詞)

好LAG,,我LAG到行都行唔到,,點解會咁- -

回覆 岸邊有條狗 的帖子

新手要帶升可以搵我  東風浩蕩

近排正想玩水滸私- -
見到第一時間down黎玩- -
有冇人一齊玩下咁:)?

y有木馬既
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 05:37 PM , Processed in 0.047317 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存