2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 最後的自爆。
樓主: 風雨霜雪
go

[國家] 最後的自爆。  

三隻都係藍國
RAY
RAYS
時雨川

所到過既團有ATLANTIS>烏合之眾>Dynasty>Monokeros>自由聯盟>DESPERADO
感謝以往既所有戰友或對手,有你地先有今日既我!
呢個月會多D玩港服~戰場見!
港服下架後會番日服K鯖

黃國:
千s(五職)  機動六課 > Crusades > Revolution
糕s(戰)
千層糕(戰) - - - - -
Chins(法)
呠口本(遊)

仲有幾隻無聊開黎玩:
綺曲

零度瞅一  hi 千Ss :D  發表於 13-6-18 11:14 PM
利綾  千SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS小小小千SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS  發表於 13-6-14 10:15 PM

紫國:
禦風小草 ._.

原來已經5年 ~

綠 燒肉飯要瘦D  <<(呢個係第一個開既id 有時一入場d人就話要叉燒飯得唔得= ="第一個id 玩到30lv左右冇玩了 唔排除將來仲會想再用呢個名haha)
黃 愛愛燒不盡 最佳男友 乄小恆
紅 醉街男友 乄牙恆

大部分同我同過團既人都應該唔知 愛愛燒不盡同最佳男友都係我開 我真係覺得愛愛個名好核突 最初諗住試玩下火法亂咁改 再之前都有d玩到30lv已經冇玩既id 真正開始過團既生活係由愛愛開始
(成個fez 我淨係講過比2個人知  2個都係我第一個團夜巡既朋友黎)
果隻"愛愛"係最初最常玩既角色  後來見到藍天散左...又睇個xx魔唔順眼 最後走團+轉玩係當時黃國g團既分身最佳男友....後來因為現實中既私事想玩都玩唔到 後來再番黎玩  g團係我唔係度果時已經轉左國  紅國g團同黃國r團 到底發生咩事 我到而加都唔知 我用最佳男友 r團d人完全唔理我=.= 後來我又....開番愛愛入r團 其實我一直都好想問點解會發生左d我唔知既事 到底係咩事...又好想講我到底有d咩角色呢....但係又唔想連唯一有少少可以溝通既機會都冇埋 所以都冇講...雖然我用愛愛入左r團 但其實都冇咩點講野 不過係rc聽下都好易諗番起黃國既g團

夜巡係我第一個開始團既生活既小團 團長係淳也 果時打v字型個雪地個地圖 第一次見到人跳到上山 跟住覺得點解會做到既 跟住佢就教我跳+比個網我睇 跟住就學識左了 後來團長冇玩 團就自然冇左啦 知道我d名既人得2個(話唔定佢地都唔記得我lu hahaha相信皇者yui會記得 但47就好難講-_-) 皇者yui(轉左紫國同藍國) 同埋crazy_47(後來轉左紅國既四月七日)

藍天雪月 係我想試玩下火法開隻人(愛愛燒不盡)入b ser玩入既團  後來合ser 出現意見分歧 一部分人入左c團 一部分人係番藍天 後來藍天個團長 比左個我唔鐘意既人做 xx魔(呢條仆街蛋散 我係度教緊我朋友玩 佢踢能左我朋友 我叫住唔好 仲係咁叫踢啊踢啊 真係吊佢老母臭hi 我朋友之後就冇再玩) 事問我有乜可能唔想離開??  後來藍天d人去左exp團 我見悶悶地又入左去玩 玩左一排 個團長艾fa 實在令我忍唔住諗起果個xx魔 最後我又走左團)  至於g團團長 其實唔係好熟 不過同其他團員熟d 平時可以傾下計9up下 都唔錯=]

其實 夜巡 同最初既藍天雪月 同g團 我都好懷念 呢3個團令到我差唔多日日都玩 有時做緊野 見有d時間 又會偷中間d時間玩下 呢3個團我都唔會忘記 呢3個團加埋就=我既fez=]

點解會玩fez咁耐既原因好簡單就係我玩頭一年果時 好多人跳山唔勁 避招唔叻  我用火法就算唔入石都好易 殺人 人傷都頭3  其實我草埋有好多石 但係我成日唔入石 結果我而加到汁粒都草草埋埋好多石 =_= 我d b石通常係留番對d 好多人既大團先至入粒攻防b石= =又或者團友想入50團 以小人打多人先入下石  我果時都冇點武 最多都係入4粒石 通常都係攻防pw回後pw最大...因為hp石我得好少  入點入過幾次 不過唔記得用左去邊 好似係抽野...有好少部分換左寶石 d寶石我到而加都未用= =但係都冇得換番gash

有件事唔知講唔講好haha  有次團聚有個人摸左我隻手臂好多次 = = 佢話我d手毛好長 其實都唔算長啦....我覺得普通姐好似1cm左右/1cm都唔夠 冇量過=.= 周圍好多人都係咁上下...
而呢個人就係__  本來我想講個名其中一個字 不過都係唔好啦haha 我對呢件事好大印像haha 呢個人已經唔知去左邊好耐都冇係game見過了 點解要講就係...因為我對呢件事真係好大印像haha 都好好奇呢個人去左邊

而加online 通常都係想睇下個團有冇人 有人又有場又有人傾計就玩一陣 都唔係最初為左呃傷呃人頭果d爽快感覺了  不過用火d 燒到一排人真係好爽haha 雷d未改之前 我試過入a石玩雷法 打左5萬幾傷出黎 由於係被人sm場 殺6死6 傷好高 但係一d都吸引唔到我keep住去玩雷法 同埋我覺得人名真係好大影響 我試過玩人地ac 真係玩得好順暢...我覺得有d人見到我個名就好想打柒我隻愛愛咁....正所謂最怕改壞名...真係好無奈.......

我最鐘意既名都係醉街男友   ...因為最佳既男友其實係一個醉街既男友  我而加玩lol都係用醉街男友 有興趣可以找我玩=]
我試過同過幾個現實中既女仔講起我玩game用最佳男友同醉街男友呢2個名  佢地幾個都會好興奮(um...我指傾計傾得興奮) haha 我完全都唔知點解 haha

anyway=] 如果有惜日一齊玩過既朋友有緣見到呢個回覆仲記得我 不如比個good我la haha=]或者可以留個contact 有機會再聯絡下又變左字海

o0cartoon0o  最佳男友吧,當然記得啦BY夜巡團友, 難忙的跳山訓練=]  發表於 13-6-14 10:50 AM

綠國:
主要角色4隻
星之冰
星之紫
星野小莉莉
Nakami
紅字的角色仇家應該也有不少www
某次被6連戒真他X的開心  

很喜歡擊劍那超帥的動作,封測開始直到2012年後 在線上發呆多了,久而久之就www(說好不提

紅國
剎那·白牙
剎那·白亞
剎那·瞳
剎那·疃

綠國
風魔鬱姬

合ser前果D唔記得左

09年頭加入
果時自己一丁友走黎玩

黃國
龍夫武田耕 Crusades (G團->零團->戰魂->VP->C團->聖約->藍天->C團]

龍夫武菜修 (戰魂)
零度瞅一 (夕陽)
狗養大明 (夕陽)
泠紋 (VP)
榛子
假公子 (得閒飲茶)
櫻煓剎枭 (藍天 - >血戰)

紫國
也殺 (F團)

藍國
嫣靈姬 (Elite)

紅國
緋紅惡靈 (血染)

自上年就開始無玩啦
走左成年幾
而家諗住入黎睇下
估唔到要執笠...

十週年勳章(賀詞)

綠國 穎Lw
紫國 牙翼Lw, 牙懶Lw, 旭天x翼,牙WinG

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 01:23 PM , Processed in 0.044721 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存