2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 【無名人士系列】我~~~~~ ar月 在fez 的小記~~ (小...小 ...
樓主: ar月乂
go

[國家] 【無名人士系列】我~~~~~ ar月 在fez 的小記~~ (小...小甘更新 已更新 6)  

十週年勳章(賀詞)

好似有上鏡

ar月乂  唔係好似... 根本就有  發表於 13-4-25 04:39 PM

明明一字排開果張我影既但係搵我唔到-.-

牛刀.小試 發表於 13-4-25 07:23 PM
明明一字排開果張我影既但係搵我唔到-.-

一睇番一字排開張相就諗起d白痴野 囧
無啦啦除哂裝話鬥快跑去 Bank到...
呢家諗番真係得淡笑

回覆 豪。 的帖子

就係夠kai 先開心 ~~~ >.<

回覆 ar月乂 的帖子

希望可以搵日叫番齊咁多人一齊再kai到汁

你kai咋;3其他人好正常;3

ar月乂  我係kai 呀... 不過 都係近得你地多姐~~  發表於 13-4-25 09:53 PM
ar月乂  我係kai 呀... 不過 都係近得係地多姐~~  發表於 13-4-25 09:52 PM

呢D先係自傳架麻!

ar月乂  thx~~ ^.^  發表於 13-4-25 09:52 PM
ar月乂  thx~~ ^.^  發表於 13-4-25 09:52 PM

幫戀衣留名的說

推呀推呀 等睇e團經歷

死黑衣見發....牛刀個簽名真係識貨

死黑衣 比首歌比你聽下
その声消えないよ

日后,小魂,前叉豪 都走哂黎黑夜a_a

笑傲無雙

等待中 @@ ar 月  加油 keke

5.E團 X Lucifer
之後 我就入左E團LA~ ....
E團同共他GE團唔同....
佢地唔係用RC /VT..係用TS GE..
所以我係唔識用嫁...
好在佢地都好好心 甘教我... 特別係 戀乂衣 仲特燈 一步一步 甘教...
( 我D 英文係廢到無朋友.. 如果無人教.. 我用到2046 都唔識用呀)

係E團個TS ... 一多小小人.. 就真係嘈到 呢...  不過.. 又味去到接受唔到GE 地步...
反而.. 仲覺 得好熱鬧TIM...
我好記得我入左TS 無幾耐... 就聽到3個大名... 黃XX 呀 阮XX 呀 帶XX 呀....  
係個TS 聽佢地講野.. 有時 真係笑死....

E團.. 比我GE 感覺 我見過 最唔像團GE 一個團...
因為.. 根本 就係一個家... 一個大家庭...
AV係呀媽..  蛇仔 係呀爸...
唔係吹.. 有圖~~

講下笑姐~~.. 不過話係一個大家庭.. 就真GE...
一般GE 團.. 一長左時間...
唔多唔小都無有D 小圈子...
不過 係E團.. 就完全唔覺會甘...
我應該 都算但E團.. 收D 最後果幾個..
但係我覺得自己 都算可以完全融入 個團...

係E團其實 都無發生過D 咩大事..
不過..都有GE... 味神殘個次...( 至於咩事.. 我就唔多講LA~ 總之... 佢好像話幫人收數.. 從中抽水LA~)
其實. 神殘.. 係之前... 我都識GE.. 之前完全唔覺得佢一D甘GE人...
..不過係件事上... 完完全全 甘睇得出E團人 GE 抽水之力.... .>.<

係E團.. 打過最深刻GE 國戰... 都應該係同MY 係原始打果場...
2邊 戰士同戰士GE 攻擊 ... 巨龍同轉轉GE 交戰.... 不知幾爽...
果場... 應該係我個半年來打過GE 最爽國戰...

E團 雖然 成日強調自己唔係咩大團... 但係人多GE時候.. 2隊都有...
ON GE人數... 絕對係取決於 有冇人帶... 有人帶GE 時候2隊都有...
無人帶... 得我自己一個ON 都有....
實力 ..我覺得都好好...~~ 可以得到又打得又吹得....

係E團.. 係再一次.. 令我明白到... 當全團係甘抽你水GE 時候...
係點講都係無用.... 就好像 森姐.. 食C.............   細菌 AV  蛇 GE 基情等等....
我對上一次比不停人抽水GE.. 都應該係 我係SaKuRa守護軍 GE 時候...
成日比人SAY 係咩BL 團長.....   唱到好像好多人都知... 仲好像.. 好傳我同ar豪乂 搞基tim... 我唔知.la~......
總之我係到講多次.. 我都絕對唔係基...~~~~
係e團.. 令我記起左d 甘ge野
e團團照:

由於la上年~... e團 帶團呀 團員 好像 都幾多d dse ... 有d又成班甘玩其他game... 好多人都小ON左
我自己.. 又好kai 甘.. 惠惠子 完左.. 唔記得左轉番戰...
但係又好想玩戰wo... 所以 就為有開新ac la~...  叫 小奈月優乄..

開頭.. 本來隻ac 係想入m團ge... 但係一入到成就比一個叫 Lucifer ge團收左..
甘算la~.. 玩下睇下點先~~~ ...
個團係一個新團來ge...
我一入到佢地rc ... 好小人... 團長 叫 月之領主...

甘樣.. 我見個團.. 好小人... 兒佢地又好像有好多野唔識...
所以 就出下聲.. 比下意見 甘..
點知... 第2日我就變左副隊.....
甘我都無咩所謂ge.. 因為 e團果邊又無人咩... 當係幫下手la~..

我係個團到... 我有帶團... 教人集火甘la~...
(話晒.. 果時.. 我都玩左2年到la~ 唔可以叫做高手.. 最小都可以叫老手~~.. 教人 完全無問題ge...
至於帶隊方面...~~ 經得之前yako ge 教路.. 再加上 玩耐左... 最後仲有跟e團 種種ge 野總算都係無問題)

我帶團.. 其實 都無想像中甘劣ge.. 打街人 都可以 帶到一班人 打塔win 場甘....~~~
不過.. 好ge 日子.. 係過得快ge...
有一日 有一個 Lucifer 副隊來到...   佢叫零雪... (唔記得左個全名la~ 正字都係.. 總之個音係甘la..)
零雪ge 事跡.. 真係..
首先la~ ... 佢係個團到... 無lala 又走團... 之後 我問咩事la~.. 佢就say 我想開個新團 專收新手.. 之後..
教完再..入番 Lucifer個團... 我果時.. 真係o o 地.. 地  心諗 你估我地個大團咩.... 不過.. 當然我無講出來la
之後 我都好耐心甘 同佢慢慢講番... 最後佢都入番團...

之後.. 佢又有唔同ge 事跡...  話說好像 之後有一個情人節 活動.. 要打分 換巧克力...
甘佢又借個機會...  無lala 又咩接訂單.. 賣巧克力...  之後要全團人比d 巧克力 ..
賣番泥ge 錢就say 咩 供比新手團只買裝...
當時有好幾個團員 都密我say 唔想比..
當然.. 我更係無理佢(零雪)... 比咩巧克力

零雪條友.. 唔單止.. 係有d 甘ge 事跡...
佢ge 行為.. 都令我好睇唔過...
自己又say 要帶團.. 次次個場一lose..  就無lala 影都唔見左 game 都off ..
我真係o 左...
打my .. 個團得7-8 個人...
打my 20幾人... 之後話.. 同佢地硬打硬...
甘我又o左...
仲要之後我地d人死左... 都仲唔覺得自己有錯...
仲say 我地集火太慢.......講左錯又唔聽...

仲要幾次我係d團友到聽番來...
講我壞話..... 話我玩雙手戰 廢... 自己勁我多多聲...
之後有次同我隻抽.. 我除左同佢打 佢都打唔過我半血...就死
(絕對唔係我勁... 只係佢...咩咩咩姐...)
甘la~~ 我為左個團好.. 我都忍... 反正.. 如果e團多番人.. 我都番去玩...

最後 有一次.. 我終於 忍唔往...
話說.. 係我係 Lucifer ge 時候...
我有一d fd 番左來玩...
甘我緊係叫地泥 Lucifer個rc 玩la~...
..
甘我有一陣off 左.. 都晚d.. 我番來..
我發覺...我個fd 比人零雪 吊緊..
我緊係了解左件事先la~... 總之就係 好像 話我個fd 係出團ge 時候好多意見..
零雪 覺得佢 影響到佢帶團...

甘我開頭都無咩出聲ge...  因為 我知我一嘈.. 個團就散...
(講到this 係咪有d 怪呢.. 點解我好像 係個團好大影響甘.. 個團長呢...
我諗番 其實個團長係發生件事之前已經 潛左好幾日水~~~)

直到零雪 開始玩人生攻擊 我個fd la~~... 講咩打宇慢呀..  
甘樣.. 我知我個fd 隻手傷左.. 所以就同零雪解釋..
個零雪就好像 發現新大陸甘... 係甘串我個fd 手殘呀...
係這個時候... 我真係火都泥.... ( 我味試過玩fez 比人搞到甘火)~~~ ...
馬上 我就反面同佢嘈... 當我冷靜番ge時候 我都知.. 反唔到轉頭...
為左希望 保番個團.... 最後.. 我只係留低左句.. 說話..  大約係 對Lucifer ge 團員不捨 同對零雪 不滿 ge 意思 之類ge 野la~~ ..... 就走左團la~~~

打到有d累... 聽日 再打... 下part 都係有關Lucifer        今次.. 又係同des ge 花生?
已有 1 人評分Good 收起 理由
x黑衣 + 3 感謝分享!

總評分:  Good + 3   查看全部評分

笑傲無雙

有D圖連我都無  吊丫 = =

ar月乂  咩呀d 圖.. 我都係係fb 拿ge~..  發表於 13-4-26 05:48 PM

細菌乂 發表於 13-4-26 05:38 PM

細菌乂  咩呀d 圖.. 我都係係fb 拿ge~..  發表於 13-4-26 05:57 PM

藍國同花生早已經劃上左等號.____.

點解咁多張圖我都冇出現過!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ar月乂  話說.. 好像.. 同你玩左甘耐.. 都無同你影過相  發表於 13-4-27 11:31 PM

6.Lucifer des.. 花生~~... >.<

話說上文 提到.. 我因為零雪..  so 走左Lucifer 個團la~~ ....
甘之後... 到左聽日..
我再on game..就收風....  零雪又走左團...
開左個k 咩咩咩..  ge團....  so 之後 我都入番Lucifer
.之後..  我入番團.. 之後個零雪..  就不時密我..
咩Lucifer 某某團員... 要過佢個團...
其實 我心諗..  佢走 味走... 唔洗同我講...
之後又say 咩比一個月時間.. 佢要同Lucifer  團p...
但係之後.. 佢地又好像過左黃國... 影都無左...

甘零雪 都告一段落..  Lucifer本身 都唔多人...
經過一事.. 仲小左人
5-6個人出團都唔知有冇...

之後..甘都係甘la .. 5-6個一齊打 國戰... 不過  都玩得幾開心~~ ^.^
甘有一次... des.. 叫我地幫手 打國任...
(其實.. 之前.. 我地都有同des 玩下團訓.. 果時玩下玩下甘.. 順交流下姐.. 大約係7個打7個甘la~..)
甘地入到場.. 果時應該你4-5個入左場
一入場.. 我就擴左1-2支.. 就出騎擴...
因為本來入場.. 我見我地甘小人.. 都你做後勤工作 la~~ ..
之後des 個班左入來.. 打左陣  無lala~ say 咩.. 守塔 死左3次la~~..
之後 前開始串  Lucifer個團la~.. 咩廢團呀... 唔識打國戰呀... 甘..
之後仲 講咩唔打lu ... 放棄甘打... 最後... 仲敗一條國血...
完全仲要係甘串個團.. 又 say 咩團 p...

其實 當時.. 我地團 都又還口..  不過 講多兩.. 句.. 我都句d 團友 唔好理佢地..
因為 我地根本無錯... 佢地要 嘈.. 我地唔洗理...
我地果時.. 4-5個係場..  根本 就係小隊中ge 小隊...  我仲要擴緊..  
有一個又味頂攻防..  打得ge 都去左幫手 守...

經過左 2次ge  des 事件 ( 第一件係咩就自己睇番第3part)
其實... des... 我個人應為...唔因為團都係甘..
起碼..  我同des 其他人玩.. 都唔會甘..  有d 仲唔錯 無論係 技術 同機品...
甘係某幾個唔得姐..  又其是係個帶頭果個la~~ 唔洗講 大家都知la~~ >.<

之後 la~~ 我之前SaKuRa守護軍 d 團友.. 番左來... 我地一齊去左日服玩...
Lucifer係我無玩ge 時侯.. d人慢慢又散左la~~ ...
其實 我到兒家 有幾樣野都覺我係唔好意思嫁...

1.好像搞散small團..
2.搞散乄TILDA乄
3.因為自己去左日服... 搞散Lucifer

真係好唔好對唔住...=[

係Lucifer 好像影過團相.. 不過我就無..相...  如果有人有 post 係this post 比我 thx~~ ....

今次好像無咩相.. 甘就放d 我隻 小奈月優乄  ge 圖la~~ >.<

小奈月優乄應該係我最like ge 角色~~~  so比正身更唔捨得 ..~~~~

我玩FEZ 一向 我都係唔識殺人.. 不過玩人傷 我覺得 絕對係見得人

我玩FEZ GE 小有雞戰績....

最後.. 貼上小奈月優GE 戰績..~~ 如果無帶過團... 應該 平傷高好多~~ ...  

我玩番hk fez ge 時候.. Lucifer當係無人la~... e團班又仲潛緊水.. 好小on....
好在果時yui~~ 收入我佢個團
http://www.2000fun.com/thread-5080579-1-1.html

個團有rc .. 但係無人上.. >.< 上又都無人講野..>.<.. 死人yui 又唔出聲~~~~
不過 好多老手同勁人~~
之後好像 話同人合團... 所以識左AESTHETICISM 團ge 一班人~~ ...
現家個團叫 Daggers ·株
雖然 最後都無合團..  不過就成日一齊玩...  最後.. 我仲發現 我同佢地玩仲多過同yui 玩..
唔計...yui 佢地又成日唔出聲.. 得我一個講野好像好自hi 甘...
Daggers ·株 有仔有女... 我同佢地都好合口形~~~..
大o be 一刀 荒嶽 ... 成日同我 係有女ge情況 下 講淫野.. 成班變態仔 >.< ~~
同初めての恋が終わる時 Daggers ·株 一齊玩.. 打10q 多過打國戰...~~
好開心下...~~

之後就一直 又同E團玩..  又同佢地玩~~ 直到到 隻GAME .. SAY 要汁...

跟住都無咩 好講野LA~ 應該係 一D 分身GE 係唔同國GE 小遊記...對FEZ唔同野 GE 感想~~~

我竟然睇哂..

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 08:58 PM , Processed in 0.065284 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存