2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero [附有自畫遺照][有撚病][夜貓] 黃國小叛留名 ...
go

[游俠] [附有自畫遺照][有撚病][夜貓] 黃國小叛留名   [複製鏈接]

忍影世界 玩過星曲WEB

講真喇,FEZ玩咁能耐,日日就算比人VIP到周圍彈彈下死無全屍 集體UN屍呢啲,
家陣一隻咁好既技術動作型GAME就咁冇左真係幾傷心
以前係2KF係咁見到班蛋散係到嗌執笠執笠,黑武時期見得最多,

屌你家陣就真係執笠喇仆街

我相信無咩幾個人識我,除左果啲場場搵我玩菊花講BL呀仲有追到我返主城都仲要追果班…
唔講呢啲我只係一隻徹徹底底既單機廢物街人刀
隻人只係開左1年左右,玩刀實際年齡都係得1年半,其他一係就玩戰士一係就係咁開角DEL角開角DEL角

幻影時代的確係令人好懷念,慢慢睇住隻GAME,幻影..SA..烏合...C團..VF團 大撚把  慢慢咁走到一件都無淨

去到只係前少少既後期,只可以以睇啲自稱神娛樂下自己,不過挑機DEL AC呢啲野就真係見得多唔想再吐糟
以前玩FEZ玩到幾唔開心幾灰機,甚至去第二隻GAME玩,基本上玩左1個月唔夠就會返黎

由以前輪盤有得抽好多令裝去到黑武時代再到之前蒼龍下架 一套共職都無撚得抽既時期
其實係好撚好撚好撚灰,前幾星期玩FEZ唯一既動力就係班係咁賣鳩我既仆街團友同埋BL (?)

結果突然一個消息,一隻咁好既GAME就咁 RIP左,Very Sad

(其實爛燈執笠左FEZ係好事,最少有得期待其他代理 )

以下係近排2張FEZ既棄稿圖  我都廢事趕返稿..
洗左機 以前畫落既4格同埋好多日常q版無哂
就咁多了,夜媽媽唔想打字海
遺照都幾多ver..( 0辰 2點左右開始畫,4點半完稿,講真就真係屎忽痕先會打埋POST..)

我最撚想講既只有

(有無人玩緊DNF卡恩服,有興趣既一齊玩啦)
已有 6 人評分威望 Good 收起 理由
磨刀小孩 + 2 小葵/ \ 畫埋我同你個張圖佢啦....
0polarbear0 + 3 鼓勵
傻x薇薇 + 3 兵長hshshshshshs
INFINITY + 2 精品文章
delaynomo + 2 鼓勵
上海. + 20 精品文章

總評分:  威望 + 20  Good + 12   查看全部評分

我就無追你打追打去你主城la~..  
不過你就有追我追到番我主城..
我仲要無人幫..  最後仲比你殺左tim~~...   
死人頭..!!!

笑傲無雙

期待過後就可能係失望
比雲起網龍呢d要左,真係喊都無謂

大家一路屌橘子
都係屌佢放曬d裝係黑店

但係問心果句,放係輪盤d人係唔係真係買點抽
定係做屌絲日日打國戰之後用星介抽
跟住好能自豪咁講,我一蚊都無用過

幻魂影月 發表於 13-4-28 05:45 AM
講真喇,FEZ玩咁能耐,日日就算比人VIP到周圍彈彈下死無全屍 集體UN屍呢啲,
家陣一隻咁好既技術動作型GAME ...

小叛 雖然唔係識左你好耐(透過 萊卡[男人])

紅國:小雲(我諗你知我係邊個)

我覺得你份人唔好差姐

最後 多謝你 係我地團就散既時候 聽我地9 up

`聰﹏  反正都汁啦 @@  發表於 13-4-30 08:51 PM
寂詩、  吊您系度響我朵  發表於 13-4-29 09:00 PM

小柩
諾基德留名

小叛...玩刀幾西利既..

見到D圖真係好TOUCHING....

再會啦小勃勃(叛)

OHHHH小叛
我以後一定會好掛住您咖
[文不對題]

唔好扮野啦,係你拉人地落去BL既

btw,你d畫又幾靚喎(其實我係畫畫唔叻....!?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 06:54 AM , Processed in 0.040336 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存