2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 全民公投以結束,而車卡將於稍後時間交予本人 巫師仔mcdo ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[消息] 全民公投以結束,而車卡將於稍後時間交予本人 巫師仔mcdonald保管(敬請入內)   [複製鏈接]

xo!? 發表於 2013-5-11 03:45
你地隊野搞得成 再傾 你估開隊野就咁放個名係到打下機就算
同埋你話膽心好多玩家無車隊
有技術有 ...

冇錯! 就係冇技術冇朋友所以冇車隊……
唔係個個好似你咁, 咁有技術, 又咁多朋友, 仲入咗咁大嘅車隊囉~

NIGHT1019 發表於 13-5-11 06:16 AM
當然你要做什麼是你的自由,反而你对2KF嘅熱情,好抱歉我暫時感受吾到。

...

唔使抱歉~ 做版主冇責任要感受到會員嘅熱情~

回覆 KA2837 的帖子

其實如果放低個人技術層面,你開一隊車隊收生條件最重要既莫過於車品。如果入隊既人成日搞事,街客會點睇2kf?你叫阪主開隊收人,佢可能收十個有十個都未見過面,連車品都未睇清就比人用2kf個名泥用,會唔會係錯唒?
已有 1 人評分Good 收起 理由
KA2837 + 1 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 1   查看全部評分

麥蘇~ 發表於 13-5-11 07:10 PM
回覆 KA2837 的帖子

其實如果放低個人技術層面,你開一隊車隊收生條件最重要既莫過於車品。如果入隊既人成 ...

終於有啲有建設性嘅問題! 而唔係啲9唔搭7嘅回覆~ 真係要加你GOOD!

首先, 我唔知你車品嘅定義係點或者點去理解, 但好認真講,
就算唔放低個人技術層面, 收人最重要嘅都係睇品!

大家都知道網上收人都係素未謀面, 未相處過真唔知係咩人,
要求收到嘅全部隊員, 品德逹到某個目標水平, 根本冇可能!

但係可以用隊規去約束隊員行為, 只要一入隊, 就自動承諾遵守隊規.
仲要要求隊員交付最基本個人資料, 例如: 真實姓名, 電話etc.
以作日後需要之用, 例如:因灣4而犯法被警方通緝, 車隊會協助提供資料.

此外, 會對外用免責聲明去將違規隊員嘅行為與車隊及2000Fun分界,
確保隊員個人不當行為, 不會影響車隊與2000Fun聲譽及負上任何責任.

另外, 會設立投訴及舉報帖, 方便其他玩家舉報及投訴, 亦方便車隊監察隊員.

不定期舉行車隊活動, 約各隊員食飯打機, 加深會員了解...

...

P.S. 講住咁多先啦, 今日我追完更, 聽朝又要返早, 真係好攰,
呢家想沖涼瞓嚕~ 所以唔好怪我敷衍...SORRY!

十週年勳章(賀詞)

本投票經以結束,投票結果請觀看#1
而車卡將於稍後時間交予本人 巫師仔mcdonald

十週年勳章(賀詞)

巫師仔mcdonald 發表於 13-5-12 12:12 PM
本投票經以結束,投票結果請觀看#1
而車卡將於稍後時間交予本人 巫師仔mcdonald ...

明白            

回覆 小你君 的帖子

..........x9!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 08:29 PM , Processed in 0.030722 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存