2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online OMG 龍珠online [CCBD港服最強] 首隊91-150層突破成功 ( ...
樓主: tofupop
go

[任務攻略] OMG 龍珠online [CCBD港服最強] 首隊91-150層突破成功 (不是用無敵BUG)   [複製鏈接]

其實大家唔好咁LA....人地打到就打到, 唔好乜都話人BUG la....如果有証據先好講, 冇既話唔好咁話人地la....打到開心分享下, 又比人話, 遲d 冇人分享野ga la...隻game已經少人玩, 大家當大家朋友開心下米ok lou...好過個個貼都鬧黎鬧去...

公道自在人心..是非全靠實力.....

asas333 發表於 13-5-13 05:53 PM
120片都冇……已知咩事啦!

大佬, d 片lina 拍, 尋日打到4點佢今日要番學都仲未番屋企啦
upload 都未得閒upload, 點比你呀
而且120-135打法我地都係睇台灣d 片打, 你地有心打就好心做下功課先啦

st 懶得理D群眾演員啦  由得佢地串lo 預咗嘅 今日先註冊的開嚟串人 佢自己唔知自己咩料  同佢地爭論哂鳩氣

无敌小她 發表於 13-5-13 08:53 AM
帥哥,請教個問題:150CC稱號 熱情的化身 和 風之攻擊 系咩屬性噠?

熱情的化身: 15爆率 30格攻 5%猛屬
風之攻擊: 10集中 移速1

你地真係好有咁強隊伍,我就要用ec幫下我朋友仔打野打副本,我隻劍成日無人帶好慘 不過我都睇化了,不想作對,同ST講法都一樣既大家係朋友仔角度玩會開心D

回覆 asas333 的帖子

你係咪想要片姐...我個仔大把屎片..要??

豆腐...幾時到你上150...我都想上呀...有無片給我睇睇....

其實我都知道大家都好想打到CC150 拿裝備跟稱號. OMG其實可以唔駛收埋啦, 直接放片給大家睇 睇完只會令大家都會尊重你們, 你們真是憑實力打上去. 況且大家睇完你們的影片 都未必一定過到150層, 裝備飾品職業時間需求 再加上途中意外在所難免. 最後大家到時候都有稱號. 皆大歡喜, 可樂而不為呢?做福大家可算是一件好事

讚成!!!! 就連台灣吾用BUG都未打CC150,你地一定要公開比大家觀賞下喇~ 最重要連原廠都屈服左145層難度太高,但你地在未改低145層之前己成功過左,如此創舉,真係佩服佩服!!!!     支持公開片段~

最後報告最新公告,

親愛的玩家:

《龍珠Online》將於5月14日早上8點至下午6點期間進行『機械蜜蜂大騷動』改版更新,更新期間所有伺服器將會關閉,玩家將無法於上述時段內執行遊戲, 同時現金扭蛋機3號及4號亦將於維護後替換成以下內容,特此公告敬請各位玩家注意。若情況允許下提前重開,將另行公告通知。

扭蛋機更新內容

扭蛋機3號 獎品 扭蛋機4號 獎品
1獎 孫悟飯套裝 1獎 栽培人棒球帽
2獎 孫悟飯帽子 2獎 桃白白襯衫
3獎 餃子套裝 3獎 烏龍的制服
4獎 多林寺道服 4獎 烏龍的帽子
5獎 LP恢復水罐(10萬) 5獎 中級VP恢復藥水[10個]
6獎 泰山膠囊 6獎 下級VP恢復藥水 [10個]
7獎 舞空持續力強化秘笈卷軸 [1日] 7獎 舞空持續力強化秘笈卷軸 [1日]
8獎 波波幸運券 8獎 波波幸運券
9獎 RP 恢復藥x2 [5個] 9獎 隊伍波波 [5個]
10獎 速度藥水[10個] 10獎 氣力藥水[10個]

版本更新內容

1. 新增活動『機械蜜蜂大騷動』
2. 暗黑魔界稱號變更

修正更新內容

1. 降低CCBD 145層召喚"火球"難度

2. 新增販賣強化和稀有等級以上的道具時的提示訊息
3. 刪除追蹤“尋找龍珠雷達晶片”的任務情報
4. 寵物查看郵件功能修正 ( 報錯訊息修復 )
5. 波波禮物箱架構調整 (LV61寶箱內容刪除)
6. 擴充的快捷鍵儲存異常現象修正
7. HTB技能導致角色無敵現象修正
    *目前已知仍有方法可使用相關漏洞使自身角色產生不死狀態,並已回報開韓國發商處理,至漏洞正式修復前一經發現及查證使用,將針對所有使用漏洞獲得之利益進行回收,請各位玩家切勿使用以免招致不必要損失

其他

1. 探測器補償換領結束
2. 波波禮物箱補償事項
 於2013.02.19 08:00:00 ~ 04.17 08:00:00 期間,創立角色的玩家將獲發與異常期間所創角色相同數量的『波波的寶物兌換券』,並可藉此兌換券透過活動管理員NPC兌換波波的禮物箱LV2,有關補償物品將派發至亞特拉倉庫內。

sakuranana 發表於 13-5-13 09:03 PM
讚成!!!! 就連台灣吾用BUG都未打CC150,你地一定要公開比大家觀賞下喇~ 最重要連原廠都屈服左145層難度太高, ...

期実台湾過五到就代表香港一定過五到??香港人、大陸人一定無脳去打機?
有方法就一定要公開??方法係人想的、係祢地1成不変甘去打姐
我地想到方法又五見祢地去想?我地有義務一定要SHARE?収左$?
期実我地SHARE不是問題。。只係点解要SHARE比D覚得我地利用BUG打、看五起我地過150的人??
対於以d甘反感的人、我地有O羊原因要去SHARE??。。。
朋友我地非常楽意、不過看五起我地個D人,今日開新AC無胆用自己AC講野的人
要我SHARE比以D人。。我自私D甘講、想到方法係祢本事。。想五到係祢無能。。
要人比教学就五好甘串~~下下話人BUG BUG~~「BUGUJ」
OMG過到係事実
無必要比証拠~~GM就係最好証拠~~今日我先上完去同GM到回報新BUG件事
遅D OMG有無被人収装OR 称号、就係最好証拠、洗鬼比片作証仲比埋祢地学、益以班人??祢係邊位?
我地講得予左祢地話我地BUG~我地就係五驚!
因OMG真係有方法過、不是利用BUG、想過150?OK~有脳就自己想下方法LOW=。=

成班小學雞

吾好成日講收錢喇, 人地台灣人都捐左吾小錢比我地香港人教打CC喇,而你地OMG代表香港人分享一次比人地睇下姐,你地開post都只係想分享架喇!!

比你睇係人情...唔比你睇係道理

比你睇係情理...唔比你睇係小學雞

holandsms 發表於 13-5-13 11:12 PM
比你睇係情理...唔比你睇係小學雞

講得好!豆腐就係小学鶏~~~

更新左movie~~~

吊,講句公道說話,OMG佢地如果真係靠實力打到,係抵讚,不過你班友打完又扮代表玩高調,之前你地咪又係用無敵BUG打上去150呃稱號,好話唔好聽,上面點打,都比你地試晒啦,用完無敵試晒點打,點坦之後,跟住用番正宗打法,打完就出黎大聲嗌自己打到,道理好簡單,即係你班七頭平時去叫鷄,每次都係三幾下就出野,之後學識叫之前,打番十幾廿次飛機,到埋牙時,搞成粒鐘先出野,之後又周圍同人講你係性超人,好心你地收啦,港服之恥,仲有,有條乜春LINA係SKY好九屎咁同人講,揾到D新方法,可以一分鐘打完一層,你班OMG都算經典,乜都比你地玩晒啦,BUG裝又話識,BUG服裝珠都話識,之前用完HTB BUG打上去又識,之後又識揾到咩一分鐘方法,好啦,識左呢個方法之後,又話要走上紅心拍埋片報串話有人玩緊新HTB BUG,但其實之前自己都有用,唉,你班友,對能住你地,我都唯有講句OH MY GOD

點解死晒d人11秒後面仲有人行緊既!!:smilie_:o求解

wah2468 發表於 13-5-13 11:50 PM
吊,講句公道說話,OMG佢地如果真係靠實力打到,係抵讚,不過你班友打完又扮代表玩高調,之前你地咪又係用無敵BU ...

講甘多、o米又係眼紅~
算ba la 以位師主
五係有祢以班只話人bug的onj
share攻略有何大問題?起馬share得都心甘命低
比大家自同道合fd~~
不過要我教祢?我留返黎自己打飛機都五益祢la 
扮代表玩高調、甘人地又真係打到、祢吹ar??
甘本事快d去打過150 then share 攻略、串7 omg 係甘自私好過la
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 11:08 PM , Processed in 0.057920 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存