2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online OMG 龍珠online [CCBD港服最強] 首隊91-150層突破成功 ( ...
樓主: tofupop
go

[任務攻略] OMG 龍珠online [CCBD港服最強] 首隊91-150層突破成功 (不是用無敵BUG)   [複製鏈接]

frankiefanny 發表於 13-5-13 11:59 PM
點解死晒d人11秒後面仲有人行緊既!!:smilie_:o求解

請問祢可以講下邊到有人?我只見C体~

wah2468 發表於 13-5-13 11:50 PM
吊,講句公道說話,OMG佢地如果真係靠實力打到,係抵讚,不過你班友打完又扮代表玩高調,之前你地咪又係用無敵BU ...

吊,講句公道說話!
剩係識開新ac 吾敢開正身 開名  真有本事

wah2468 發表於 13-5-13 11:50 PM
吊,講句公道說話,OMG佢地如果真係靠實力打到,係抵讚,不過你班友打完又扮代表玩高調,之前你地咪又係用無敵BU ...

我相信你一定係上述叫雞果個快槍手....笑死人咩...

movie乜七呀,每層都用唔知乜九方法去打,到打150時,就咁樣死晒一次,比人見到你唔係用無敵BUG,喂,搞清楚啦,依家無人話你用htb 無敵BUG呀大佬,你唔係身有屎,駛乜放段得15秒既片出黎,你放埋出黎啦,即係又返番去頭先叫鷄問題,你淨係比人見到你可以吊條女成粒鐘都唔出野,但就唔比人知,唔比人見你原來事前打左十幾廿次飛機,如果你依家放埋其他層數D片,記住連普通層,比人見到你係正宗打法,咁咪全部人都敬重你囉,仲有呀,你唔好即刻今晚又走去用正宗打法,求九其打層出黎,跟住聽日又好能大聲咁同我地講,片呀能樣,係就依家即放,不過睇你地到時又話,我做乜要放出黎教你地打,晒九氣,一個字,吊

回覆 tofupop 的帖子

係咩..唔通我眼花睇多幾廿次先!!^^大家一齊幫下眼10開始我見後面有人不過死晒嫁la!!thx!!唔通係......好驚呀

frankiefanny 發表於 13-5-14 12:07 AM
回覆 tofupop 的帖子

係咩..唔通我眼花睇多幾廿次先!!^^大家一齊幫下眼10開始我見後面有人不過死晒嫁la!!t ...

不如祢試下打cc, 死左後会点先講~~@.@

wah2468 發表於 13-5-14 12:06 AM
movie乜七呀,每層都用唔知乜九方法去打,到打150時,就咁樣死晒一次,比人見到你唔係用無敵BUG,喂,搞清楚啦,依 ...

笑死人
眼紅五怪祢、無能的人打五到上去発神経、完全明白

你都ON能九,係到留言,就要開真名,咁你去叫鷄,你會唔會同隻鷄講你真名呀,,同埋個馬伕講你住邊,電話號碼係乜呀笨,你D片咁能私人,我個真名都私人,唔得架,不過係見你班友咁高調,我咪出下聲囉
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 嚴禁侮辱、粗言及人身攻擊字眼對待他人!.

總評分:  威望 -10   查看全部評分

wah2468 發表於 13-5-14 12:12 AM
你都ON能九,係到留言,就要開真名,咁你去叫鷄,你會唔會同隻鷄講你真名呀,,同埋個馬伕講你住邊,電話號碼係乜 ...

無胆就胆、叫鶏都無胆過人、完全明白~
講on dog, 我点久祢強: ]

回覆 wah2468 的帖子

首先,
吊<==還返俾你老母先,
你自己話 "講句公道說話" 就係叫公道呀?
理由係咪,你就係代表正義呀? 句句都完全係個人觀點,世界冠軍SATAN先生呀?
假公道呀?

要片下話,YOUTUBE自己搵啦,無撚用呀? 幫你搵埋啦:
http://www.youtube.com/results?search_query=%E7%89%87%E5%91%80&oq=%E7%89%87%E5%91%80&gs_l=youtube.3...7214.9293.0.10079.3.3.0.0.0.0.63.170.3.3.0...0.0...1ac.1j4.11.youtube.z4cEbNOUu6Q

第一條呀~又無撚用呀,貼撚埋LINK俾你啦
http://www.youtube.com/watch?v=XBVGMNPHe_8
好岩你地呢D乞片人呀

回覆 frankiefanny 的帖子

條影片11秒那裡後面有個omg的人

1個本身好應該值得尊敬同慶祝既post變左罵戰post
要知道,OMG係第一隊, 而且代表HK成功過左150F cc既團, 比韓服/台服玩家仲要強大
本身應該值得開心,但因為近排既無敵htb既bug 令人懷疑佢地係咪都用bug過
雖然佢地有片有相證明左佢地冇用無敵htb 去到150, 但佢地冇post 打王既打法比人參考, d人就係追住佢地呢度插
但老老實實, 人地教你唔係應該, 而且個150CC 稱號又美觀能力又強, 自然令佢地想「得天獨厚」。呢d 雖然叫自私, 但都係合情合理
基本上今日開新ac插佢地既人有2種: 1種係眼紅人地打到既人 第2種係一早同OMG唔妥既人
係咩人都好, 我覺得呢2種人應該唔好得把口, 有咩打電話/親身上紅心投訴, 如果佢地真係有用bug, gm 自然會做野
呢度罵戰都冇用..最後見到冇收番佢地個稱, 證明人地真係自己打上去, 吊人個d 就真係柒到冇朋友!反之, OMG比gm發現原來用bug過,佢地咩面都冇晒
我地呢d花生友都係繼續食花生睇好戲

tofupop  ++++  發表於 13-5-14 03:06 AM

再睇清楚d 應該係隊友岩岩死訓低=_=條影片應該冇問題,因為計緊時出番去哈哈,我都眼花了xd

請問你們過CC150>稱號有被回收嗎>謝謝

其實我都係好低調既,沒玩一排比人叫返黎玩果陣都係用觀眾心態玩呢隻GAME
不過隻GAME已經面目全非
想重申一點,SK唔係D咩公開場合,講咩我有我既自由,你唔中意既可以無視唔睇
1分鐘打1層CC小怪層好多團都做到
至於11秒人影果個問題,我既理解多數係因為我不停轉緊畫面角度造成既錯覺,你地點睇就見仁見智啦,無須大驚小怪
事實上果場150CC我地係滅左,全部出返去西都,咩都拎唔到
我無需要個個花4個鐘 (5個人*4=20粒鐘)為左做場戲去玩呢D沒得益既野,仲要晒埋卷同埋CC點品
同埋識我既都會知我天下拍開片,目的都係保障自己多...因為天下BUG既問題的確嚴重...呢次CC150都唔例外,由91-150都有拍(含小怪層同BOSS層)

PS. 其實只要有planing ,輸左唸下策略甚至改變成個方向同方法,相信要過150CC唔係咩難事

回覆 lina1212 的帖子

好似一開始到現在隻隻劍都交過手,係lina你果隻未打過xd 我有冇記錯呢 ?

asas333 發表於 13-5-13 05:53 PM
120片都冇……已知咩事啦!

http://www.youtube.com/watch?v=SvOyEA39T1k&feature=youtu.be
尋日打120既片呀, 拎去打個J吧
打法同台灣冇咩大分別, 自己做下功課都搵到啦

adason 發表於 13-5-14 03:08 AM
http://www.youtube.com/watch?v=SvOyEA39T1k&feature=youtu.be
尋日打120既片呀, 拎去打個J吧
打法同台 ...

王子nice

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 03:02 AM , Processed in 0.037622 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存