2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online OMG 龍珠online [CCBD港服最強] 首隊91-150層突破成功 ( ...
樓主: tofupop
go

[任務攻略] OMG 龍珠online [CCBD港服最強] 首隊91-150層突破成功 (不是用無敵BUG)   [複製鏈接]

回覆 熱血^^ 的帖子

你之前都係叫熱血?
我係55LV後期同60LV前期玩劍...果時玩劍既人唔多...畢竟當時人類都仲係相當弱勢,對於果陣玩劍既人印象唔深...
反而係某幾隻坦有印象,好似坦克,sing聲,我真的受傷了,人類同埋仲有玩緊既無所謂(雖然而家既佢好似有D不濟0.0)
當然唔少得仲有奧迪小岡啦 EC小飛仔 魔小狼

回覆 lina1212 的帖子

我一早玩時唔識玩 唔知有天下打哈哈,可能你冇玩劍的時候,我先識去打天下hehe 我一直都係叫熱血^^

失敗的人找藉口、成功的人找方法~~
d不知所謂既人一味就只會叫人囉片,囉唔到片就不斷話人地bug,仲要講到我地可以隨心所慾甘bug
唔通無片你地自己唔識搵方法打?...唔通我地又有片睇?...我地都係從失敗中學習&改善
唔怪得hk龍珠之前一直落後tw/韓國既玩家啦....
因為hk server既人一咪就係靠人地出片教你點打,心胸又狹窄,眼紅人地過到就不斷話人bug
放心聽日就可以知道真相,希望果d不知所謂既人聽日可以完全收嗲啦~~因為真係好煩~~

我路過架咋....但係我真係睇到,14秒果條片,係11秒既時候,遠處真係有OMG既人行過(畫面中間附近) =.="

adason 發表於 13-5-13 06:11 PM
熱情的化身: 15爆率 30格攻 5%猛屬
風之攻擊: 10集中 移速1

感谢万分

tofupop 發表於 13-5-13 09:23 PM
期実台湾過五到就代表香港一定過五到??香港人、大陸人一定無脳去打機?
有方法就一定要公開??方法係 ...

對不起!看來我問錯人了,你寫的字我大部份都看不懂。
打法我們倒是有的,只想看看你們的打法以作參考。並無意窺探閣下之高見,不願意透露就算了,我不想介入你們的紛爭,就當我沒問過。

如果有其他港服朋友有更多打法,歡迎交流,在下龜仙服 ID: 萬里獨行(卡爾魔)

我都係路過唔知係唔係眼花

同一位置人唔見左

回覆 asas333 的帖子

廣大片友..120CC片以出...請細心欣賞....如果自問有骨氣可以吾睇...別再苦苦

白雪念 發表於 13-5-14 11:41 AM
對不起!看來我問錯人了,你寫的字我大部份都看不懂。
打法我們倒是有的,只想看看你們的打法以作參考。 ...

根本沒有人會看火星文

SHIFT1984 發表於 13-5-14 12:02 PM
我都係路過唔知係唔係眼花

同一位置人唔見左

五好引人笑祢地無知得五得ar..????
自己打下cc, 輸左後就知解low ~___~
打得cc就会知、五洗大驚小怪引人笑plz

你條76講骨氣呀,最無骨氣同義氣你係第一啦,打團第一鋪開始被秒左5夠打即走了,5理隊友,咁既人仲出離話人,真西利,你5好以為+15好勁先得架,米又係比人秒左

w764588 發表於 13-5-14 12:43 PM
回覆 asas333 的帖子

廣大乞片友..120CC片以出...請細心欣賞....如果自問有骨氣可以吾睇...別再苦苦乞求 ...

算la , 我地香港好多人、祢放片後又会指祢邊到似有bug, 之後又話9祢bug ga

五係幾多個好似kewellbobo甘講人話

眼紅的人特別煩、不過我又enjoy wor

cmfmf 發表於 13-5-14 01:32 PM
你條76講骨氣呀,最無骨氣同義氣你係第一啦,打團第一鋪開始被秒左5夠打即走了,5理隊友,咁既人仲出離話人 ...

請問祢講緊邊個=。=?
我一定無同祢同過隊先。。。。

其實你又誤會左,依家唔係叫你放120呀碌七,仲有,我先前睇左台灣嗰段,再睇番你嗰段,哇,我以為自己都仲係睇緊台灣嗰段,D打法,陣容,抄到一模一樣,除左角色名係唔同之外,仲要你班能樣用完都唔知幾多次無敵BUG去試,好心你抄都唔好抄到咁足啦,放出黎咪比人笑都兩錢重,係咁堅既,即時拿拿聲放段145出黎,比大家睇下,點解連官網都話145有問題過唔到,你班人又打三幾晚就過到,唔好係到整色整水又放10秒150,又等左N咁九耐先放套用左無敵BUG試,再仲要抄足人地既片出黎啦唔該,不過預左你班低能兒又係嗰句,放出黎咪比野你地學.吊,講真我駛能學你,因為我連50層都唔能識打,不過係擺明串九下你地,等你地每次睇完我D POST,都要諗能到頭都爆埋再黎覆番我,但你地覆既離唔開乜能眼紅,咩點解要教你,咩由得人講.同埋,我學都唔學你班乜九BUG都玩,但玩完又上紅心報串既人啦,成個群英同OMG其他玩家都比你玩起晒啦,吊,講咁多都覺自己口臭,你地慢慢再覆番我,不過,我就唔會再係到出POST,等你地用最後一個訊息黎贏番我.88你條尾

回覆 tofupop 的帖子

輸左就知點解?..點解要輸左先知?
佢又無退隊,點解唔見左人,唔同屍變走左
仲有死屍我只見2個其他人去左邊?
會唔會係只有1.2個無bug其他人bug左咁去打
然後大大聲講自己無用bug

果段片係我地第一次挑150CC失敗  無論如何你見到咗11秒時有殘影 係拍片的人轉換視角所致 果時畫面已經讀秒返緊出去 講真果段片係我地自己拍咗嚟研究下一次應該點打的 我地冇任何義務同責任要向你地提供任何片段  如閣下有興趣研究 無任歡迎 如抱著指責同詬病的心態就唔該行遠D  

我講果個貪狼

十週年勳章(賀詞)

cmfmf 發表於 2013-5-14 14:07
我講果個貪狼

佢係斷線

wah2468 發表於 13-5-14 01:50 PM
其實你又誤會左,依家唔係叫你放120呀碌七,仲有,我先前睇左台灣嗰段,再睇番你嗰段,哇,我以為自己都仲係睇緊 ...

ON9仔!!
請指出GM幾時講過「過五到」???GM只係講降低難度=過五到関??
祢五識字出声、証明祢只係一個廃人
過五到関話人BUG!正一死廃物!

我驚祢五識字!大字祢看AR 廃人

SHIFT1984 發表於 13-5-14 01:56 PM
回覆 tofupop 的帖子

輸左就知點解?..點解要輸左先知?

都話、祢話我地BUG
快D同GM講LA 封左我地AC O米証明祢岩LOW
祢又無証拠~GO
不要只講廃話、期待祢封我地AC
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 05:08 AM , Processed in 0.041867 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存