2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online OMG 龍珠online [CCBD港服最強] 首隊91-150層突破成功 ( ...
樓主: tofupop
go

[任務攻略] OMG 龍珠online [CCBD港服最強] 首隊91-150層突破成功 (不是用無敵BUG)  

tofupop 發表於 13-5-14 03:15 PM
都話、祢話我地BUG
快D同GM講LA 封左我地AC O米証明祢岩LOW
祢又無証拠~GO

你都無法正明無用bug,可唔可以放130-150片出來丫!
如果放條片係正明你地無用bug,我收返所講既野+道歉

閣下乜水??你自己知唔知講緊乜阿?我地何需向你證明?把hi口生係你身 你想點講係你嘅事 我地唔理得咁多 你有證據指我地請回報給紅心 就怕你連回報都唔敢  

SHIFT1984 發表於 13-5-14 03:29 PM
你都無法正明無用bug,可唔可以放130-150片出來丫!
如果放條片係正明你地無用bug,我收返所講既野+道歉 ...

五好要我重覆講野LA 自己看下文OK..??
WHY我地要教祢以班只話人用BUG的人?
比祢看=教識祢
我地無需要証明、GM五収返我地D野=証明祢無知。。。
甘我仲点解要比片祢地学?
我講最後1次 SHARE係人情、不SHARE係道理、我地無義務的
我地無需要用MOVIE証明、有GM自然証明、看下今日開返SERVER後OMG有無被人収称就係証明!!
相反我比MOVIE祢看=教人~五好玩LA
送$祢洗我不是低能的~我係自私、有如何?
可憐的是1班自己打五到只玩人BUG的人~~
SHARE比人都要看甘五甘心、SHARE比祢地?
我講最後1次!我留返黎打飛機好過LA!

「閣下乜水??你自己知唔知講緊乜阿?我地何需向你證明?把hi口生係你身 你想點講係你嘅事 我地唔理得咁多 你有證據指我地請回報給紅心 就怕你連回報都唔敢

回覆 cmfmf 的帖子

(((你條76講骨氣呀,最無骨氣同義氣你係第一啦)))...你話我冇骨氣..最起馬我會自己AC係度講野先..吾似有D人甘.
(((打團第一鋪開始被秒左5夠打即走了,5理隊友)))...你話我比人秒..人類比人秒係正常架啦...坦比棍爆到都秒架啦...吾通你這位神人用無敵BUG打天下你不會死的??求指教....你話我地吾夠打??你用屎眼睇野架神人..晚晚OMG個名都掛係天下度..隻眼有事就去睇下醫生啦..小心過馬路呀.....你話我((吾夠打即走了..吾理隊友))咩叫((即走))呀..E  D叫斷線/彈GAME..全GAME都知架啦...我出名咩呀.就係天下斷線/彈GAME..係人都知架啦..你吾知你一定吾係人啦=.=9?....((吾理隊友))佢地會明白我的..
(((你吾好以為+15好勁先得架)))...係+15真係吾好勁..你有冇呀??????

我係邊唔洗同你講,我唔怕回報,我都無用過

w764588 發表於 13-5-14 04:16 PM
回覆 cmfmf 的帖子

(((你條76講骨氣呀,最無骨氣同義氣你係第一啦)))...你話我冇骨氣..最起馬我會自己AC係 ...

惡狼~~我已經超越你了~~我已成為彈GAME 之神了......HAHAHAAA 應該係我以前咒人彈GAME 咒得多, 自己中左招.....HAHAHA XDDD

你地日日鬧交真係好得閒

holandsms 發表於 13-5-14 04:59 PM
你地日日鬧交真係好得閒

我食飽飯無C ALL

adason 發表於 13-5-14 03:08 AM
http://www.youtube.com/watch?v=SvOyEA39T1k&feature=youtu.be
尋日打120既片呀, 拎去打個J吧
打法同台 ...

thx for sharing!

tofupop 發表於 13-5-14 05:12 PM
我食飽飯無C ALL

屙屎唔出賴地硬

在下是7江 想發表1D意見    打機姐洗5洗甘互鬧呀  又BUG又乜又物甘    係咪靠實力  自己咪得LO  5洗出ED POST 成為駡戰POST既      要片?無必要架  淨係參考台版打法 同失敗 加以改善都可以過既     志於係5係BUG?我就5方便同大家9吹拉 因為我都5知     但係有1個疑點  就係裝備耐久度   以我所知  除左鵬9,9仔戈2支13,14(攻速)   大地既小量高防裝   夠5夠過係1個問題   5排除上卷個D架!!!  ED應該係玩家要注意既  我今天在醫院出來  火氣不大  只係想同大家認真討論1下   只於人地眼5眼紅 就見人見志拉   以我所知  120以上小怪樓層  普遍1只垃圾小怪9W血  天天茹17W左右 係易過過120以下  90以上的小怪樓層 相對耐久消耗低    而131層有90%係修裝樓層  所有帶3-4套武器/防裝就冇乜問題既  人地過到係實力  過5到仍需努力lo   不過只廢GAME遲早汁笠  5洗晒口水惡性討論~~~  垃圾ONLINE 早汁早著~~   而150稱對我黎講  只係浮雲  雖然我冇(咪撚串我,5想晒口水)  但係如果我有 我都係當佢浮雲甘睇ga  ;哈   ST 而家做左彈機小王子  (雖然1直都係^^)   不過唔緊要  拉拉聲揾只GAME轉拉   

回覆 tony19984568 的帖子

抽水你就抽水la...扮咩高人

回覆 holandsms 的帖子

你返歸拉你講野1d主見都冇  我洗扮高人?心知咪得LO

吹到今天在醫院出來  火氣不大俾我撩兩句就著火sosad

tony19984568 發表於 13-5-14 09:14 PM
在下是7江 想發表1D意見    打機姐洗5洗甘互鬧呀  又BUG又乜又物甘    係咪靠實力  自己咪得LO  5洗 ...

131 層通常有得修装ga~~
不過他門試過1次無得修........

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

嚴禁侮辱、粗言及人身攻擊字眼對待他人!

請各位會員在討論間注意一下  以免違規而被直接禁言

事先說明  違規被操作處分 是不會及無需預先警告

我此留言 已給最後機會  亦已有一名會員因太過火而被扣分

及後再不聽勸告會直接禁言1個月或以上處理  敬請各會員留意

☆魔鬼皇☆ 發表於 13-5-14 10:47 PM
嚴禁侮辱、粗言及人身攻擊字眼對待他人!

知道!!!

留名睇禁言

回覆 holandsms 的帖子

ed叫小火

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 10:10 PM , Processed in 0.041664 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存