2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 末日重生 獨奏係戰魂SER只係識殺新手/無關人士
go

[玩家公會] 獨奏係戰魂SER只係識殺新手/無關人士  

日日係世界頻講
"林地係我地既, 我地睇晒"
仲話自己幾勁幾勁, 合力對抗1SER全部人
不斷見新手就殺, 見人就打
不論你企係邊, 求其屈句搶怪/意圖搶王就殺你, OR EVEN理由都唔講
根本新手只係想解下任經過, 一見就殺, 亂屈理由, 以為自己岩晒

臭串垃圾公會仲想話自己幾光明至上
望下2SER D人把口點講就知道你地幾爛啦
見勁過你地既人秒你地, 就世界頻猛講自己人冇事冇事
組埋一大堆好少少就去通街殺人
面臨合SER, 仲要講乜鬼對抗1SER, 垃垃圾圾
成日諗住PK GAME 就殺, 世上唔單止有法律, 亦有基本道德
唔洗話人地生勾白造, 咩清者自清, 大把證據睇得出,
期待合SER 有人治你地班爛虫
希望1SER既人想清楚, 萬一佢地想打交道, 亦都只係虛偽, 實際就怕高踩低, 想秋後算帳

係,佢地真係見人就殺,完全唔想比人打怪升 lv,佢地大曬?呸.合左服睇佢點衰好過

回覆 nothingtosay1 的帖子

咁要睇下你係乜野公會喇 如果係敵對公會 好難唔比人殺wor…

我只係一個乜野公會都冇既玩家, 我去親邊到都要比佢地殺
打咩活動/野外做任都係, 原本都想玩下, 而家比佢地咁殺, 都唔知點玩

十週年勳章(賀詞)

唔明白你點解要post禁既文出黎
表達你比人殺既不滿?
點解你唔沖莊打番人係到中傷人?
哩隻game唔比人殺得不如唔好玩
你唔打封印魔物殺你做咩?
你唔好話係二服你係一服禁樣做照樣比人殺

一係你就開名投訴 唔好話哂成個公會 冇lala比人咁樣話 有d無辜囉 每個人性格不同 如果真係9唔搭8咁見人就殺 都可以問清楚發生咩事

一係你就開名投訴 唔好話哂成個公會 冇lala比人咁樣話 有d無辜囉 每個人性格不同 如果真係9唔搭8咁見人就殺 都可以問清楚發生咩事

唔好講到你地係因為打果D咩魔物(我唔知咩黎) OR我地阻住你先至殺新手
我打"破除偽裝"活動, 用左傳送石飛去, 我排隊等你地打完先, 你地用回城術
之後到我開, 唔洗一陣你地就番黎開紅殺我地
成日都係咁樣
唔好講到自己好似殺得好合情合理啦
事實上你地真係好隨便就殺人, 特別殺新手, 搞到隻GAME 既新人一個一個走
容許我誇張D講句, 咁樣玩落去, 遲早只係得番極少數人留低

中傷人?係魔物簽左你地名ga?人地唔打得ga?咁叻,買起隻game啦,比你地慢慢打到夠,

如果係得我一個新手這樣, 我會承認惡意中傷
但如果問10個新手有9個都比你地殺呢?
咁算係D咩, 殺到新手愈玩愈冇心機

唔洗話我地惡意中傷吧
你隨便入去2SER聽下一班玩左幾日既新手
問下佢地野外做做任既經驗
見親你地都要調轉頭走

nothingtosay1 發表於 13-5-13 06:52 PM
唔好講到你地係因為打果D咩魔物(我唔知咩黎) OR我地阻住你先至殺新手
我打"破除偽裝"活動, 用左傳送石飛去, ...

好多時都係啦,隻魔物突然係身邊出現,佢地諗都唔諗,殺左你先
完全唔會覺得你係做緊活動個d,只會覺得你,阻住曬,打"佢地"
隻魔物,要人讓開,可以同人講,下下殺殺殺,佢玩lu~反正我都唔玩啦~
慢慢殺啦~

nothingtosay1 發表於 13-5-13 06:58 PM
唔洗話我地惡意中傷吧
你隨便入去2SER聽下一班玩左幾日既新手
問下佢地野外做做任既經驗

不如叫佢地係隻game 到問,佢地係咪亂殺人啦,我都係新手,仲係一個成日比佢地殺既新手,只係想升lv

都唔比既,咁隻 game 冇用啦.點叫人玩落去,等佢地一,堆75既慢慢自己互殺

十週年勳章(賀詞)

yoyo1019 發表於 13-5-13 06:53 PM
中傷人?係魔物簽左你地名ga?人地唔打得ga?咁叻,買起隻game啦,比你地慢慢打到夠, ...

你禁叻點解唔打番我地得個up?

我唔叻,邊夠你地叻,殺殺殺,哈哈哈

十週年勳章(賀詞)

由頭都尾都係nothingtosay1,yoyo1019兩個係到狗up
你果十個新手係邊?

既然都唔玩了 咁嬲做乜鬼……仲有就係 你地新手既定義係乜先?60lv以下叫新手??70lv以下叫新手??我一向都只殺敵對公會既人 不論幾多lv 咁我又叫唔叫亂殺人???

kiki415 發表於 13-5-13 06:50 PM

一係你就開名投訴 唔好話哂成個公會 冇lala比人咁樣話 有d無辜囉 每個人性格不 ...

我都知你地公會都有好人,只不過係比d唔好個d攪到姐,好人個d我同你say sorry, 攪到你.唔好個d,你慢慢殺啦

敵對公會,咁就真係要開開名啦,無謂令其他人又比人殺啦,

~松本~ 發表於 13-5-13 07:07 PM
由頭都尾都係nothingtosay1,yoyo1019兩個係到狗up
你果十個新手係邊?

狗up?你緊係咁講啦,唔係真,無啦啦點會有人上黎係到講你地?
我試問真係玩左幾日,有次隻魔物真係係我身邊出現,我都諗住走 ga啦,反正都唔係我打既,
我又唔夠打.點知真係比人殺左喎,咁即係點呢?即係見到魔物走都要殺?
不如你話比我知點樣先唔殺,

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 07:46 PM , Processed in 0.037442 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存