2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 末日重生 獨奏係戰魂SER只係識殺新手/無關人士
樓主: nothingtosay1
go

[玩家公會] 獨奏係戰魂SER只係識殺新手/無關人士   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

回覆 yoyo1019 的帖子

弱肉強食,game.既世界同現實社會一樣,你唔想比人殺就要比人強,同樣你唔想受上司氣就要比佢有錢,我地強有付出,唔想比人殺去玩開心農場喇,果到唔會比人殺,你又唔開名邊個殺你禁唔係中傷係咩?

~松本~ 發表於 13-5-13 07:31 PM
回覆 yoyo1019 的帖子

弱肉強食,game.既世界同現實社會一樣,你唔想比人殺就要比人強,同樣你唔想受上司 ...

哈哈,即係係唔係都殺囉,講咁多,結果都係一殺,殺殺殺殺,唔係亂殺人?問你點樣先唔殺你就咁答.
結果有眼睇,再講都口臭,係咁啦

中傷??唔洗中傷啦,你自己都表達左你既意思,加油呀~殺多d.

松本你GAME名係咩?

其實呢...我唔信去到邊都見到佢地..`
我玩呢個game第二日60幾lv就開始俾人殺..`
我系地宮行過都可以無啦啦死佐...`
有邊個系冇俾人殺過嫁..`
高lv果d一開始玩都會俾人殺過na`
我又真系唔信佢24小時都搵住人梨殺na`
俾人殺咪俾人殺..好多game都有得殺人嫁na`
你唔想俾人殺你可以玩d唔會俾人殺ge game嫁`

以上只為個人意見 不喜勿插thx`

小弟game名叫 ★貓仔☆ `
得閒有興趣咪搵我打下副本xD`

其實好問心一句 我初初玩既時候 就已經成日比人殺 我4x lv既時候 帝國既人直頭話唔比我升lv(但係並唔係因為我太串 而係佢地唔鐘意我地幫會)人地當時串串咁話1個幫會打哂成個ser 你地未經歷過 你地可以話獨奏既人好惡 亂殺人 但係佢地而家所做既 都不及當初既帝國十分一 我地打生打死所換來既野 冇人希望同其他人分享 但係你地自問 會唔會好似我地咁團結去抗衡?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 12:37 AM , Processed in 0.030145 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存