2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 末日重生 匯思你好野!!!!!!!!!
go

[閒聊討論] 匯思你好野!!!!!!!!! [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

匯思你係得既,我打禁多年online game 你可以由星期4例行維護,
斷斷續續維護到哩家,果日你竟然可以全日係到維修,我既任務差唔多一個都未做過,
最後賠果3日vip,嘩會唔會小家左少少呀?
ok我算,但係到今日哩一刻你都仲係到維修,喂大佬,你班工程師廢嫁?
我地無入點咩?攪幾日都攪唔到個伺服器, 私服都好過你喇!!!!

係wo,,,今日斷線斷得好勁...
幾分鐘斷一次,,,之後隔幾分鐘又入得返
玩野咩....搞到我一路望住,,,諗住入到返去做活動唔訓住
點知你咁玩法,,,  白金vip算係咩保賞??我寧願要返d exp,
你可以比得返我咩??vip d功能真係咁有用咩??
完全feel唔到,.,..d能力得個樣....實際就假既~.~

十週年勳章(賀詞)

到哩家都仲未入得

果D保償.......未收到,死心
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 07:51 PM , Processed in 0.033296 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存