2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero G社既回信大家都知道鳥,黎分享一下其他野同我個人感想 ...
樓主: 霉乂男
go

[其他] G社既回信大家都知道鳥,黎分享一下其他野同我個人感想,以及請大家唔好怪港橘   [複製鏈接]

玩過星曲WEB

"曾經有一隻好好既遊戲放響我面前"

如果"好好既遊戲=fez".我會笑.

如果一開始就知道成功機會渺茫.不如唔好做仲好.

奇跡を起こす力もない.

等你地救得尼都跳哂曹.不如搵新game仲好.

潛水勿吊.

manholetovsky 發表於 13-6-6 04:50 PM
最唔憤氣係隻game未執個個轉晒日服,之後做塘邊鶴指手畫腳
4月未出執笠公告,仲2個幾月,大家肯on返俾隻game走 ...

對你表示認同,香港人難民心態無計

manholetovsky 發表於 13-6-6 04:50 PM
最唔憤氣係隻game未執個個轉晒日服,之後做塘邊鶴指手畫腳
4月未出執笠公告,仲2個幾月,大家肯on返俾隻game走 ...

算啦~.~ 其實係就算ON港服 都無乜野好玩
場又係個幾個 團戰就約極都無個打得成
加上本來已經無玩都走得7788 反而係見佢汁先「上來睇下」,「拍照留念」居多
咁拍完睇完咪走LOR 重留咩=.=

汁笠前狂開咩福袋, 國戰黑店, 法利亞.....
係咁搵錢, 之後幾個月後汁左,
只賠D on9野...
好撚9= =''

老闆冇腦同成班員工都冇腦,
成日做野做錯,
計分計錯, 公告打錯, npc放錯, 公告 delay...
以為賠償delay要改咩9野..
都係出d on9野= =""
眼中只有錢, 一D良心都冇,
真係唔9明呢D公司係香港有咩9用...

好難唔9怪佢!

幸好由一開始就冇參與過

有人有用VPN跳版黎日本玩 慘得過我人在日本返唔到黎過最後既日子 我想玩港服丫 T^T

幽天 發表於 13-6-8 12:45 AM
汁笠前狂開咩福袋, 國戰黑店, 法利亞.....
係咁搵錢, 之後幾個月後汁左,
只賠D on9野...

其實員工都的確好難做
因為公司中指本來就9到 D員工打工仔來 唔跟足又會無份工
不過我覺得做得DD NINE公司架員工 就早就預左比人問候全家+自己
其實唔只係橙9 我地日常生活中架電話電訊供應商都9到震啦
本人試過比某個單數字電話公司拖退錢 由本來話3個星期工作天比返係
變左做1年零半個月  期間小其員工數十次才成功
所以真心個句 香港有幾多間良心企業啊...
由你用佢服務開始 大多數都係我地消費者GG架啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 05:34 AM , Processed in 0.178834 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存