2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 戴月波可同卡垃圾行為有(圖)
樓主: jiny92484
go

[抱怨專區] 戴月波可同卡垃圾行為有(圖)   [複製鏈接]

龙之飞丨 發表於 13-7-2 07:21 PM
回覆 jiny92484 的帖子

屌你老母!你们会魔界什么素质!我在哪里刷了好几个小时了!魔界来了就抢怪!给你 ...

哇....一出聲就吊吊聲= =你估你媽媽把聲真係好好聽咩0.0
沒品沒家教也.咪出黎掉人現眼.....把啦.

笑傲無雙 玩過星曲WEB

哈哈哈哈, 我仰天長笑
事實勝於雄辯, 我不需要為不實的事情作爭辯
因為我是來玩遊戲的, 我玩得好開心, 哈哈哈哈
即使你(們)再怎麼抓破自己的臉也不會令你的遊戲玩得更好
說我是正義也好, 仁義也好, 正義超人也好, 喜歡我也好, 討厭我也好, 我真的不CARE, 因為不招人妒是庸才

BTW, 我真的挺喜歡撒亞超人正義俠的服裝, 以前常穿

tofupop  何必自己騙自己、錯要認、打要企定~君子不会未聴過~  發表於 13-7-3 04:05 PM
无敌小她  不招人妒是庸才~~~赞!!!  發表於 13-7-3 11:45 AM

屌你老母!你们会魔界什么素质!我在哪里刷了好几个小时了!魔界来了就抢怪!给你们说有人了不听还接着抢!活该被整死!后来还故意组个普利和格斗来整我!整不过结果都被整死了!~哈哈丢人!还好意思发帖!

你又吊咩鬼素咩質姐你,我都系見冇人打怪,鬼搶你怪啊,你打果時我出黎搶?好似系我打果時你死出黎打我怪,你仲好意思出聲?我就系轉線轉到果度見冇人打所以先打,就算有野未汁我都轉線啦,但我打果時咩都冇,鬼知你打幾耐,鬼知你系唔系向果度打啊,我都刷左兩轉你先死出黎打啊,你打,我冇所謂公平競爭,你有你打,我有我打,但系你系咁咩,一死出黎就打我果堆怪,仲要我拉幾多你打幾多,打左幾次,你仲好意思出聲?我都冇出過聲話過你啦,我有打你拉果D怪?仲向度吊鬼,我地果個普同格跟本就唔系想打死你,你以為你只EC好鬼好打啊,系打你死左鬼世啦開攻速你死得去邊啊,唔打你,你仲死去轉人打我地,你好似完全唔記得你點做D細節,仲話你岩,好似你地兩只死野咁啊,轉人追全場系咁開混攻速打啊,你想吊就死返去吊左你自己個老母先啦咁鍾意吊。可能你都吊慣左你老母都唔定。呢D我唔評論你。

吊慣左老母......咁都諗到比個叻你哈....但他可能係冇老母生的..點算?

楊改之 發表於 13-7-3 10:35 AM
哈哈哈哈, 我仰天長笑
因為我是來玩遊戲的, 我玩得好開心, 哈哈 ...

不講不快~我都想好似VERITA甘看透世事、無奈我不行

正義君講:事實勝於雄辯, 我不需要為不實的事情作爭辯
請問祢有実際CHECK過件事?重点係祢係会長、祢五理邊個理?
祢有実際問過以個POST的当時人?祢有単一去聴自己会的人講野
無CHECK過清楚、就話人講野不実@。@
我就係五信会有人専登開POST講祢地会不是。。。
祢GE態度只比人覚得祢射波射得就射。。。

正義君講:因為不招人妒是庸才
有第2個講法、自己騙自己何必尼、同我地特首有何分別?
我個人就妒祢一様野。。我面皮真係無甘厚。。我輸
以前会人感服祢的君子作風、従前的君子去左邊?
世界変、人会変、完全明

tony19984568  講得好~佢已經變種了  發表於 13-7-3 06:34 PM

tofupop 發表於 13-7-3 04:02 PM
不講不快~我都想好似VERITA甘看透世事、無奈我不行

正義君講:事實勝於雄辯, 我不需要為不實的事情作爭 ...

每一個人的行為及處事方式都己經改變...令到他人唔得到認同....客觀黎講冇人可以控制得到....我地作為老友舊友只會係覺得可惜..無奈...除左之外就冇其他可以做到..因為佢要點樣改變..點樣行為變種.都唔係我或任何人會預料..若果真係咁樣....最多只係話識少個朋友...

tofupop  看埋下面的bug相 祢識日的老友相信1早変了www.  發表於 13-7-4 12:45 PM
tofupop  認同!  發表於 13-7-3 08:25 PM

點解罵戰post會變左教人生道理sosad
D花生冇用鳥

holandsms 發表於 13-7-3 08:44 PM
點解罵戰post會變左教人生道理sosad
D花生冇用鳥

咁你答我地。。寧願想件事攪大距。。定係多一事不如少一事?駡戰處理到問題的話。。我早就參加埋一份。。大部的玩家唔係冇人識。。你覺得想繼續駡到唔停。。就算我唔攰。。其他人都覺得好白痴。。咁仲戰落去黎做乜先?

祝你成功感化佢地啦
繼續食花生88

送上正義哥何等正義^.^
求教眼鏡珠子無限期使用方法 
我玩台服就知係無限姐 點解港服都有無限既?小弟太無知了
唔通以D就係傳説BUG? 記得以前有人大大聲話最憎人玩bug
我相信以個一定不是正義哥!!

打的好
玩游戏就是要开心~打就打了~不爽你再打回去啊~发帖子骂人?多无聊

tofupop  不需要講一些多有玄機的説話,識就識,五識就五識, 反正我就五識了  發表於 13-7-4 01:13 PM
YiF  这话我就当没听见~自己知道就好  發表於 13-7-4 01:04 PM
tofupop  又真係未試過bug珠、求教我地以d平民!  發表於 13-7-4 12:57 PM

整天跟泼妇一样到处抱怨到处诉苦的是你们好吧?随便一点鸡毛蒜皮的小事都要在论坛哭天喊地~无聊

YiF  日语千言,不损自伤  發表於 13-7-4 01:31 PM
tofupop  我都知自己衰多口了、不過不土不快、失礼失敬!  發表於 13-7-4 01:21 PM
tofupop  討論区用処係比大家討論、提出意見、改善、説出不満的地方、有問題/意見提出不是合理的?不是成年人要造的事ma?  發表於 13-7-4 01:18 PM

洗洗睡吧~别理这帮未成年小娘们了~

哇  事關人講得好似完全唔關自己事喎?
打的好玩游戏就是要开心~打就打了~不爽你再打回去啊~发帖子骂人?   
又唔見你比我地打?
成年人喎?小學雞都不如  又唔見你在國家中隨街打人?丫係,我知你不敢  我笑了 你慿D乜講野呀
這裡是人們説出不満的地方  而你們阻止人家説出不満的地方
你們只不過是更白痴更無聊而已 笑

先要攪清楚,,,,我地冇阻止你地不滿的心聲...而只係話就算點樣吵落去都係冇意思....就算不斷繼續咁嘈結果都係改變唔到你唔喜歡果一位會長而家的立場..其實自己遊戲玩成點...的確冇必要向人交代..而你所指的所謂講到唔關佢事似的一樣...就算佢親自話的確關唔關佢事都好..都影曫唔到其他人..咁仲追究落去黎有咩用?

就是一個論壇,就可以看出了多少人是懷著什麼樣的心態玩GAME.言行可反映一個人的品德如何.......玩遊戲不是帶著平常心去玩,原來樓主等人喜歡帶著仇視的目光玩龍珠.咁你唔係玩龍珠啦.龍珠唔係比你呢D人玩

同意。。。。一直我都係咁話。。玩龍珠做乜要擺埋私人恩怨落去!好好地一隻遊戲都可以攪到咁多風暴出黎。。我就真係覺得距地俾龍珠玩梗似多過距玩梗龍珠。。而且服得距地玩到個龍珠咁高境界!!

楊改之 發表於 13-7-3 10:35 AM
哈哈哈哈, 我仰天長笑
因為我是來玩遊戲的, 我玩得好開心, 哈哈 ...

即使你(們)再怎麼抓破自己的臉也不會令你的遊戲玩得更好

劍術家0CD直線ko出場叫成功~?
劍術家極快CD連死任何職業叫成功~?
劍術家加無謂技能超連彈屈死龜仙又叫成功~?
你所謂既成功就係你自己跟本其實事實就係好失敗!!!(屈嬴人地就覺得自己威水)
你可以好似豆腐貪狼佢地識玩劍術就叫成功~^^(唔係咩野極快CD連死人~直線ko出場~就叫成功~)
你唔係成功就唔好話人地玩遊戲唔會玩得更好~(仲有你講既野其實就係話你自己你好唔成功^^你好失敗-.-
讀書人竟然係腦殘智 障我完全明白~反正都看穿你為人不想多說以後就各自玩吧~
還有你敢動我就見次殺次別想上擂台~
小弟殤魂到此一遊~

劍術家0CD直線ko出場叫成功~?咁你唔夠人玩夠係ko人出台
劍術家極快CD連死任何職業叫成功 劍術家係玩連架啦你係米智障?
劍術家加無謂技能超連彈屈死龜仙又叫成功  你一招可以秒死所有人再講啦
你可以好似豆腐貪狼佢地識玩劍術就叫成功 原來你覺得裝+15就叫成功?咁你米好失敗?
讀書人竟然係腦殘智 障我完全明白~反正都看穿你為人不想多說以後就各自玩吧~    好過你未讀完書係到扮有文彩
還有你敢動我就見次殺次別想上擂台~  當你bug覺得自己打好爽好犀利時,唔好以為無人識破解.我見無數次你被人破bug死係雷台外,陰公豬

我都遇過佢哋,他的人格真是有問題。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 02:23 PM , Processed in 0.042979 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存