2000FUN論壇

搜索
go

[其他] 回憶錄 [複製鏈接]

大約5年前到 見到FEZ好似唔錯 咁就入左黎呢個深坑 初頭玩藍國自己單機無無聊聊 之後我就轉左去綠國玩
原來呢個先係開始 第一次入團長玩個團係SP團 係呢個團係我FEZ最開心GA日子伴虎 柏柏 空遺 毒男 冬甩  介西 薯仔 月花 愛由...好多(唔記得曬
由教3單挑到團訓 我由一個9巨龍GA戰士比件虎屌到飛起 罵我戰士有招好撚勁GA叫重壓 教我國戰 一齊送死 出團 都好開心 之後就薯仔話要開新團 就走左過去 但係個陣就有D傳言就廢時講LA
之後就過左山西 美冬 休止 FOR叔 CTH 大家斗人傷人頭 都幾開心 又有D因由去左SH團  小暗 神田 小澄 叔叔 國戰A石送死 =] 小暗深潛 一大班FD都唔玩 走左陣玩TF2
返黎之後入左幾個團都係冇咩人 最後入左EU 呢個團係好難去用言語表達 咩人都有咁 但係出奇地又玩得埋 得閑國戰 男人心事 唱下歌仔 團訓 每次都笑到我飛起 GAY草 虹影 蕉仔 過線 女王 大C 秋日 ZELIP 賓賓 硝煙  金魚 明步 PP 流星 基佬高(dapper) 龍的 4家姐 影影 nana姐 02 雷王芝士腸
不能盡錄請見量
最後多謝你地呢幾年會同我一齊玩fez的時光
有緣再見 88
by 紫桃

支持紫桃/口\...黎撐埸

sayonana再見
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 03:59 PM , Processed in 0.026748 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存