2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 關於個細菌副本同埋章魚副本噶問題.請教大家... ...
go

[副本攻略] 關於個細菌副本同埋章魚副本噶問題.請教大家... [複製鏈接]

本人玩噶系普利仔.大家都知道,改版之後普利出境很尷尬,好多落副本噶都唔係好想組普。我升到70LV之後就念住搞下裝備,細菌副本噶武器好鬼正,宜家仲有冇得打?有冇攻略之類噶(其實我了解DB ol情報僅限百度貼吧同埋2000FUN)仲有就系章魚副本,好想配一對戒指吖。。。但係冇人組我去,唔通我要連個卡爾或者波可?但係用尼兩個職業打來都冇用(裝備唔係我只普度)。。。各位有冇經常或偶然落下章魚副本噶野隊,可以組埋我吖(雖然會慢好多,其實唔怕,我幫收打boss可以假死,唔怕搶仇恨)..同埋求攻略。。。

以前的WARNING个公会就是组普利去打细菌副本,不过bug装事件后,他们公会就不知去向啦。
如果你见到WARNING的,可以向他们请教。

回覆 无敌小她 的帖子

THX...!请教下 真魔人用攻速装+攻速不凡发buff 会不会强力
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 03:28 PM , Processed in 0.035846 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存