2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 失望的道場戰~~!!
go

[閒聊討論] 失望的道場戰~~!!   [複製鏈接]

道場戰一星期只有一天~一般都會自申了~難得可以打一次~~就算輸都唔緊要~~~因為都習慣了輸~~但真不明白~為何要用那些BUG~你們大部份裝備都不差~~~仲要係全服頂尖的~~~唉~~~~玩了咁耐~~第一次咁無癮~~!!~~唉~~難道真的不可以~~公平下對戰嗎~~~唉~~~!!!難道不用這些BUG~就不可以WIN嗎~~請記住你們是常WIN的一方~~難道真的那麼怕輸~~~唉~~~~!!

留名支持BUG

我地都好想公平對戰,至於今天的道場戰,請閣下問責我地之前,先問一下貴方的人,有冇刻意用BUG,我地開住sk打的,我好清楚聽到,你地暗黑有二個先BUG入地底搶點同殺人,其中一個仲係魔導,果時大概我方領先到300分左右,關於尼個道場戰BUG,我地都不止一次向紅心GM反映要求其修復,如果大家都唔想再有咁嘅事,希望你地都極力向紅心建議修復道場,珠戰及擂臺的BUG,我估你的意思係大家都不利用遊戲上的BUG才叫公平吧,附上圖片一張,不論圖片中S女有意定無意,只有當事人先知,我不作評論

shadowevo  。。。bug 左台下面我見到@.@
話人bug 前不如風師兄了解下邊個用bug先、可能甘会好D
可能風師兄不知個邊人用先先開post 出言 
風師兄真係話得岩、1星期道場玩bug真係好pk
不過要了解下事情, 甘対大家都可能会比較好d

圖中既唔係S女..而係硬食,我同佢都傾緊SK,當時佢話:BUG左喎,佢話佔點無啦啦出現番,所以BUG左,但過左陣都係死,可能大家係一場誤會.......亅LonelY亅........
已有 1 人評分Good 收起 理由
tofupop + 3 yaa

總評分:  Good + 3   查看全部評分

l0vemui4ever 發表於 13-8-5 02:05 AM
圖中既唔係S女..而係硬食,我同佢都傾緊SK,當時佢話:BUG左喎,佢話佔點無啦啦出現番,所以BUG左,但過左陣都係 ...

我以為係S囡,ok sor 其實打咁耐天下,玩咁耐龍珠,主BUG同被BUG嘅界線好難區分,在乎你點睇姐,我亦都冇第一時間跳出嚟指責硬食,有D無知的人同偏激偏見的由得佢地慢慢進化,龍珠的世界太細,競爭對手係咩人咩性格,相處或對立得耐點都知多多少少,希望風兄在指責別人時能先看看自己周圍的人,或許有D高手同搞事者你忽略左,我知一句話叫己所不欲,勿施於人,唔知有幾多個又明呢

ttwe12tt 發表於 13-8-5 02:55 AM
我知一句話叫己所不欲,勿施於人,唔知有幾多個又明呢.

我!!

五明......

某會用bug這是常識吧?
都不是新聞了,留名等看死雞撐飯蓋

某人用bug比人封ac是常識吧?
都不是新聞了,留名等看吹水精死雞撐飯蓋

tofupop 發表於 13-8-5 12:43 PM
某人用bug比人封ac是常識吧?
都不是新聞了,留名等看吹水精死雞撐飯蓋 ...

無錯,誰"用bug比人封ac",誰是"吹水精"一目了然吧

01/06        孫悟飯伺服器        ce*******        CE        暫時因「武器裝備異常」問題作出凍結,有關問題並轉交原廠查核當中

对于昨晚的omg卡bug一事,我不做评论,只发两张图片。

雲外看 新生趣

baby9nose 發表於 13-8-5 01:21 PM
無錯,誰"用bug比人封ac",誰是"吹水精"一目了然吧

01/06        孫悟飯伺服器       ...

律師?where?笑死我(^m^)求律師信

又話律師又話約我無開団d アホ、笑死da我了、快d叫律師la 等袮律師信(T_T)等左成年la y未収到?吹水dog

五見袮甘耐無on
gm収左bug装無心機玩了?始祖

蓝云5665 發表於 13-8-5 01:32 PM
对于昨晚的omg卡bug一事,我不做评论,只发两张图片。

haha~~好開心, 我上鏡,,,,XDDD
其實bug 唔bug e 個問題, 有必要成日鬧黎鬧去咩? 講返你幅圖, 道場戰就因為1,2 個人去左你前面就輸硬嗎? 道場戰係30對30, 仲要睇全team 人既配合打, 道場戰d 塔成日唔見左, 你地會唔會因為我地見唔到d 塔而停手唔打我地丫?之前試過我地會得12人守道場, 而人地出28 人打我地...唔通我又鬧咩....打機je, 何必咁認真呢, 而家龍珠已經好小人玩, 仲鬧咩丫, 多個朋友唔會好d 咩...
再講, 有時珠戰亦都有某d 人用bug 珠方法 bug 左粒珠, 而家格仔支棍個個都洗做冇屬黎爆人幾萬血, 咁算bug嗎?仲有好多bug...其實隻game 有bug 鬧既應該係紅心, 唔係玩家, 回報左又係咁唔改... ...
好老實講, 兩邊人入面, 都有人用bug ga la,,,, 而家珠戰, 道場, 天下當大家既聚會玩下米好lou, 何必咁認真, 有時鬧d野真係鬧得好難聽... ...    愛好和平既牙簽仔上

steve83123 發表於 13-8-5 04:15 PM
haha~~好開心, 我上鏡,,,,XDDD
其實bug 唔bug e 個問題, 有必要成日鬧黎鬧去咩? 講返你幅圖, 道場戰就因 ...

問題就是那一兩個人怎樣走過去嘛。。。
為什麼後面一群人乖乖站著,騙騙就是那兩個人在前面呀??
就是bug神呀,還用解釋嗎??
還沒開打就已經做晒bug的準備,還有甚麼借口呀?
知道哥仔你愛好和平,但某會的人不是

baby9nose 發表於 13-8-5 05:11 PM
問題就是那一兩個人怎樣走過去嘛。。。
為什麼後面一群人乖乖站著,騙騙就是那兩個人在前面呀??
就是b ...

haha~~我都係係sk 到聽到人講, 我就試下...其實唔係咩bug 黎, 唔需要做d 咩不正當既操作....^^

呢個BUG 入台底既方法除左範圍技之外都係打唔到佢地既....可以叫做半無敵狀態, 情況就好似D 人BUG擂台呀, BUG台底一樣, 當日我無參與道場戰當然都睇唔到過程邊個用BUG 先用BUG後, 亦唔方便討論....唔係話用BUG 唔岩, 呢個方法我都有用過, 係咪真係唔算BUG 呢...打你唔到但你打到人都唔叫BUG 我都唔知叫咩, 其實咁樣喇, 呢隻GAME根本就好多問題, 9唔塔7既BUG都有, 大家都唔想輸既話..一係大家鬥BUG 囉, 睇下邊隊技術好D, BUG 得勁D~~
PS: 我自己都有用過BUG~~

雲外看 花生脆~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 07:27 AM , Processed in 0.042008 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存