2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 失望的道場戰~~!!
樓主: biothem702
go

[閒聊討論] 失望的道場戰~~!!  

求教我如何在雙方開場前在不能動的情況下移動到對方陣營。。。
如果不需要咩不正當操作。。是咪表示世界杯在開波前可以走到對方龍門前準備?
因為我相信足球員行到對面龍門也不用什麼不正當操作。。。用腳之嗎

baby9nose 發表於 13-8-6 03:11 PM
求教我如何在雙方開場前在不能動的情況下移動到對方陣營。。。
如果不需要咩不正當操作。。是咪表示世 ...

方法唔方便係e 到講, 想知既可係game內搵我, 況且我之前打道場戰亦都見到你地果邊有人一開始走左過黎, 仲有, 如果我地有心bug 贏 你地, 我地會30人一齊走晒過去la, 我同伊爾走過去, 只不過貪好玩je, 我地冇走入台底, 只係行到去你地守方個高台前面je, 至於關於bug, 打咁多次道場既途中我都見你地有人bug 左入地底, 唔只一個人....仲有我想講, 係道場報名之前, 我地想自申, 但有人利用混亂黎杀人, 阻止我地自申...咁又有冇問題呢....

steve83123  haha~~~^_^  發表於 13-8-7 07:52 AM
tofupop  人地用口可以天下無敵、現実就有心無力的廃物~我地有時間不如上下game, 殺下on dog 仔仲開心、反正得把口的人真係無視得。。自我中心的正義之士  發表於 13-8-7 02:07 AM
tofupop  打機又五久祢玩、o米上2000fun公審下祢low, 不過d無知人只識係到吹水話祢、原因知点解?眼紅祢LOW~ 算la, 祢有家庭、我地有工作、無胃理d kai子  發表於 13-8-7 02:01 AM

道場自申都好想講,點解要自申呢??一星期得一次,大家一齊打下唔好咩?想玩下都唔得,我都報了好幾次都被拒絕了,雖然我並唔係什麼高手,只係無名小卒一個,係唔夠你地打架喇,但係我都係想玩下啫.....難道怕...怕無左...??
重想講我地WTF果幾個真係唔會玩bug,可能係誤入左,希望大家明白,我地都係想係開心同公平底下大家遊玩,我本人好憎人玩bug,係天下裡面亦唔會(但經常比人用bug打=.=")就算會內有人懷疑玩bug我都會追究,希望大家唔好誤會我地,thx......^^

steve83123 發表於 13-8-6 04:59 PM
方法唔方便係e 到講, 想知既可係game內搵我, 況且我之前打道場戰亦都見到你地果邊有人一開始走左過黎, 仲 ...

你不如問下是誰用混亂殺人這個方法先。。。
不過他們已潛水,你不會有答案。。。

keungevo 發表於 13-8-8 03:13 AM
道場自申都好想講,點解要自申呢??一星期得一次,大家一齊打下唔好咩?想玩下都唔得,我都報了好幾次都被拒絕了 ...

你說穿人家痛腳小心正義之士封你的號

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 10:24 PM , Processed in 0.029178 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存